Waar vreugdevolle essenties elkaar ontmoeten

“Vanuit zielscontact jou en je kind in (diepere) hartsverbinding brengen. Met je zielskind die mogelijk naar jou mag komen zodat jullie elkaar al leren kennen voor de eerste ontmoeting. En samen jullie unieke geboortereis kunnen beleven en verwerken. Of met je sterrenkind die al even bij jou was. Dat is voor mij één van de meest dankbare taken die ik mag vervullen in dit leven. Een cliënt heeft mij de titel spiritueel doula gegeven. En dat is precies de wijze waarop ik er ben voor jou en je kindje.  Liefs”

Misschien vraag je je af of je écht een kindje wil of dat het ‘zorgen voor’ in een andere vorm tot uiting mag komen in je leven? Lukt het niet zwanger te worden of te blijven? Wil je graag in contact komen met je sterrenkind? Of vraag je je af of er een ziel is dat bij je (terug) wil komen? Zijn er eerst nog bepaalde stappen nodig? Wellicht zijn jullie beiden van hetzelfde geslacht en wil je weten welke weg het beste te bewandelen om een kindje te krijgen. Overweeg je adoptie of zwanger worden van een donor? Wat je vragen ook zijn, vrouw of man, blijf er niet mee rondlopen.

Een blokkade helen geeft beweging

Wanneer je op een thema een blokkade hebt, ontstaan op den duur ook blokkades in andere gebieden van je leven. Juist door aandacht te geven aan dit belangrijke thema in je leven, zorg je dat de energie blijft stromen, waardoor je open staat of gaat staan voor alle mogelijkheden. Daarmee voorkom je dat je (verder) blokkeert of je heft blokkades op. Doordat je op één thema ruimte en heling creëert, maak je automatisch de weg vrij in andere gebieden van je leven om de energie weer te laten stromen. Je hartsverlangen brengt wat nodig is Je mag er dan ook op vertrouwen dat het brengt wat je nodig hebt. Op onbewust niveau weet je dat precies. Jouw werkelijke hartsverlangen kan wel anders zijn dat je je bewust hebt bedacht. Daarom is het belangrijk hiervoor open te staan, zodat de informatie werkelijk tot je door kan dringen en zijn werk kan doen. Ga voor inzicht, voor heling, groei en nieuwe mogelijkheden Het gevolg van een zielsgesprek over Kinderwens is dat het jou en je partner veel kan brengen: inzicht, rust, afsluiting, nieuwe mogelijkheden, heling van trauma’s, verwerken en los laten van beperkende overtuigingen, hernieuwde aandacht voor je relatie.

Unieke geboortereis

De mama is de enige die echt het leven van haar kind in de buik waarneemt. Als vrouw en mama voel ik deze verbondenheid met jou. Want ik weet hoe bijzonder en intens waardevol het is om al vanaf pre-conceptie contact te hebben. Onderlinge verbinding te ervaren. Elkaar te leren kennen en vragen stellen. Blokkades helen en loslaten zodat je kunt drijven op de golven van je zwangerschap. Overgave en vertrouwen. Vanuit zielscontact met jou, reis ik energetisch tot in je baarmoeder. De basis van het leven van je kindje. Je mag er dan ook op vertrouwen dat ik daar uiterst respectvol mee om ga door enkel jullie gesprekspartner te zijn. Een geboorte via het geboortekanaal is niet het doel van de begeleiding. Wat dan wel? Het doel is dat jullie beiden vanuit innerlijke kalmte, vertrouwen en verbinding samen jullie unieke geboortereis kunnen doormaken. Ook als dit een keizersnede of medicatie betekent. En vergeet de papa’s niet, want zij doen zeer zeker ook mee! In bewuste zielsverbinding op weg naar jullie magische ontmoeting. Een diep verbindende, helende en liefdevolle ervaring voor allen. Werkelijk MAGIE. 

In de energie is alles mogelijk

Ik borduur continue door op de opgedane kennis en ervaring in zwangerschap- en geboortebegeleiding. Door steeds verder te ontwikkelen en verdiepen. Want in de energie is namelijk alles mogelijk, niets is nog in vaste staat gegoten. Zoals het voorbeeeld waar ik een gesprek had met twee zielen in de buik, een jongen en een meisje. Terwijl de mama zwanger is van één van hen. De andere is verbonden aan een embryo die niet is terug geplaatst. Iedereen was verbaasd op de echo een kindje van het ene geslacht te zien, omdat in een eerder zielsgesprek alles wees op het andere geslacht. Wat bleek? Het jongetje en het meisje hebben geruild, omdat dat beter past op dit moment. En zo kan ik nog wel even doorgaan met bijzondere verhalen. Maakt dat je nieusgierig naar het verhaal achter jullie unieke geboortereis?

Inzicht, heling, bevrijding, verbinding, licht langs mijn levenspad, is mijn verlangen.
Licht langs mijn levenspad. Inzicht, heling, verbinding.

De Mogelijkheden

Kinderwens

Het dragen van een kinderwens gaat diep. Door alle lagen van jouw zijn heen. Soms als een zachte fluistering door je gedachten of hart. Soms wat gekriebel in je buik en dromen in je vruchtbare periode. En soms als een keiharde roep dwars door jou heen. Een die jouw leven van alle dag beïnvloedt. Je in de nacht wakker houdt. Je van alles laat ondernemen om maar zo vruchtbaar mogelijk te zijn.  En daardoor jouw hartsverlangen het hoofdonderwerp in je relatie wordt.

Hartsverlangen

Wat jouw situatie ook is rondom je kinderwens. Blijf er niet mee rondlopen. In je hoofd ga je de antwoorden niet vinden. Dit in tegenstelling tot wat velen proberen. Jouw  verlangen naar een kind is niet rationeel. Dit verlangen komt vanuit je ziel door je hart naar jou toe. En juist daar is ook de verheldering, het onderliggende verhaal te vinden over wat je aan de buitenkant ervaart. Inzicht in hoe het werkelijk zit, weten wat je kan doen om de kans op het ontvangen van een kindje te vergroten, te ondersteunen. Daarom mag jij jezelf en je partner dit geven. Zodat je hiermee weer – samen – richting kan bepalen, actie kan ondernemen en uit je vacuüm komt.

Wat je nodig hebt

Je mag er op vertrouwen dat een zielsgesprek je brengt wat je nodig hebt. Want op on(der)bewust niveau weet je dat precies. Alleen kunnen de antwoorden wel anders zijn dat je je bewust hebt bedacht. Misschien blijkt je hartsverlangen er wel anders te zijn. Probeer daarom hiervoor open te staan, zodat de informatie werkelijk tot je door kan dringen en zijn werk kan doen. Ja, dat is spannend om aan te gaan. Dus wanneer je kiest om op Kinderwensreis te gaan, dan kies je ervoor alles dat op je pad komt te ontvangen, met open mind, hart en handen. Zodat datgene kan gebeuren wat nodig is om dichter bij elkaar te komen.

Vruchtbaarheid

En dan ben je ineens een jaar verder, of twee. Nog altijd zonder baby in je buik of armen. Het ligt aan hem, aan jou, aan jullie samen. Of de arts heeft helemaal geen aanwijsbare reden. Hoe het er ook uitziet aan de buitenkant, het is slechts een deel van het verhaal. Onder fysieke manifestaties liggen altijd dieper liggende oorzaken. Bijvoorbeeld emoties, overtuigingen, trauma, een leerweg voor dit leven. Deze kunnen hun oorsprong hebben in dit leven, maar zeker ook in eerdere levens. Het verhaal achter jullie verhaal, in de onzichtbare werkelijkheid is van onschatbare aanvullende waarde in je Kinderwensreis en het vervullen van je hartsverlangen.

Jij maximaliseert je kans

Een arts heeft geen kennis of binding met dit deel van jou en je proces. Dat is ook niet zijn of haar eerste taak. Echter, dit maakt afhankelijk en kan gevoelens van machteloosheid met zich meebrengen. Door te kiezen voor een integrale aanpak, neem je het heft weer in eigen handen. En dat niet alleen. Met de inzichten, heling en handvatten die naar voren komen in de zielsgesprekken kunnen jij en je partner de kans op het ontvangen en verwelkomen van een kindje maximaliseren. Helende liefde voor buik en hart.

De verbinding aangaan

Dit houdt wel in dat jullie er vol voor gaan. Niet alleen de verslagen van de zielsgesprekken lezen, ook echt ermee aan de slag. Hoe dichtbij een ziel ook kan voelen in de energie, het betekent niet dat een zwangerschap kan worden voorspeld in tijd en plaats. Door diepe verbinding aan te gaan met je eigen innerlijk -en je processen aan te gaan- en de verbinding met je potentiële kind, maak je van jezelf een soort lichtbaken. Zodat het eenvoudiger is voor je kind om je te zien en naar je toe te komen. Het ontvangen van een kind begint altijd met de energetische verbinding van hart tot hart, ziel tot ziel. Dat kan een arts niet voor je doen. Jij wel, jij en je partner.

Op elk moment in het vruchtbaarheidstraject

Je kan op elk moment in het vruchtbaarheidstraject bij mij aankloppen. Voor een los gesprek, en ook voor een traject. Dan loop ik langere periode met jullie mee, bij elke stap in het proces of wanneer je mij nodig hebt, met regelmatig persoonlijk contact.

Geboortebegeleiding

Geboortebegeleiding is een waar cadeau voor jou als mama, als voor je kind en je (eventuele) partner. Vier weken waarin jullie elkaar leren kennen, jullie verbinding verdiepen en toeleven naar de geboorte. Je kan geboortebegeleiding aanvragen omdat je het fijn vindt alvast meer contact te hebben. En ook wanneer omstandigheden in je leven niet optimaal zijn waar je graag inzicht in wil ontvangen. Om zo rust te vinden en handvatten te krijgen hoe deze te optimaliseren voor jou en je kind.

Zuivere Oerverbinding

Jij bent als vrouw de enige die echt het leven van je kind waarneemt in je buik. Als vrouw en mama voel ik deze verbondenheid met jou. Ik begeef mij energetisch in je baarmoeder, de basis van het leven van je kind. En daar ga ik uiterst respectvol mee om door enkel de gesprekspartner te zijn tussen jou en je dochter of zoon. Je mag erop vertrouwen dat ik je kind net zo zuiver en zorgvuldig koester als jij dat doet.

De vier zielsgesprekken

De begeleiding starten we idealiter rond de 28 weken zwangerschap. In overleg is enkele weken eerder of later ook mogelijk. Tijdens de vier zielsgesprekken ben jij ook heerlijk in rust. Lekker op de bank, in bed of bad met een kaarsje of muziekje erbij. Jouw half uur samen met je kind. Ook
papa is daarbij welkom om dit samen met jou te beleven indien je dat fijn vindt.

  • Tijdens het eerste gesprek staat het contact maken centraal. Wat willen jullie aan elkaar vertellen en vragen?
  • Bij het tweede gesprek kijken we naar de voorbije week, wat je kind verder wil delen en natuurlijk komen je vragen aan bod.
  • In ons derde gesprek bespreek ik met je kind hoe hij/zij tegen de geboorte aankijkt. Welke vragen of onzekerheden er leven bij hem of haar, welke eventuele blokkades nog mogen worden opgelost. En natuurlijk jouw vragen, angsten en wensen die je hebt voor de geboorte.
  • Ons traject sluiten we af met een brief van je kind aan jou en zijn (eventuele) papa. Wat je zoon of dochter ook te vertellen heeft over zijn nieuwe leven, altijd is het een boodschap vanuit liefde en in liefde.

Vier weken samen op pad

Tussen de zielsgesprekken door is er de ruimte om je ervaringen, zorgen en nieuwe vragen te delen. Vier weken lang loop en leef ik met jullie mee en verbinden we ons in vertrouwen en veiligheid.

40+ Traject

De magische grens van 37 weken zwangerschap heb je bereikt. Nu mag je kindje komen. En begint het grote afwachten. Ja, nu ben je echt in een staat van verwachting. Hoopvol, want vandaag, nee vannacht is het moment. Je weet het zeker. Zelfs mensen in je omgeving zeggen het. En toch, weer een dag voorbij zonder enig of weinig teken. Langzaam kriebelen gedachten in je hoofd op. Waarom dan? Hoe dan? Wat kan ik doen? Wat heeft mijn kindje nodig? En gevoelens van twijfel, onzekerheid, onrust. Dat soort gedachten en gevoelens is wel het laatste wat je kan gebruiken in deze laatste fase.

Je kindje geeft aan wat er nodig is

Gelukkig kan jij veel meer doen voor je kindje en jezelf, dan afwachten of en hoe het komen gaat. In een zielsgesprek met jouw kindje geeft hij/zij aan wat er nodig is om de geboorte in gang of door te laten zetten. Enkele voorbeelden:

  • Je kindje is bang voor, een deel van, de geboorte. Soms zijn dat ideeën die je kindje erover heeft, maar het kan ook teruggaan naar een geboorte in een eerder leven. Door dit trauma te helen, durft je kindje het wel aan.
  • Je kindje weet niet goed hoe het aan te pakken en heeft behoefte aan uitleg. En het voorvoelen van diverse geboortescenario’s.
  • Je kindje ervaart bij jou drempels of blokkades om je bevalling aan te gaan. Door dit te vertellen met oplossingen die werken voor jullie, kunnen jullie in verbinding deze drempels verlagen of oplossen.
  • Je hebt zelf angst of onzekerheid, op welk gebied dan ook, om je bevalling aan te gaan. Wellicht zelfs voor de eerste periode daarna, wat je tegenhoudt. Soms, ben je hier niet eens van bewust. Door dit bloot te leggen, heel je jezelf en maak je de weg vrij voor beiden.
  • Of er is sprake van belasting in de familielijn. Indien dit meespeelt in de geboorte geeft je kindje dit zelf aan. En kunnen we dit direct in het zielsgesprek aanpakken.

Pak de regie

Als je tegen de 40 weken bent of al voorbij deze grens. En het te zwaar voor je wordt, op fysiek, mentaal, of emotioneel gebied. Je het uit je tenen moet halen om de dag door te komen. Klaar bent met malen en piekeren. En je verlangt naar innerlijke rust, naar verbinding en handvatten om zelf iets te kunnen dóén. Dan is het intensieve kortdurende Geboortereis traject voor jullie.

Geboortereis traject

Het traject starten we met een zielsgesprek met jouw kindje. Over hoe hij of zij tegen de naderende geboorte aankijkt. Ik laat hem of haar vrij vertellen. Dan zoomen we in op eventuele genoemde drempels om die op te lossen. En er is ruimte voor jouw vragen. Het verslag bespreken we samen. Vaak staan hier actiepunten in voor jou van je kindje. Het kan ook je zelf huiswerk te doen hebt. Afhankelijk van de inhoud van het verslag, de actiepunten, je eigen huiswerk en het effect van het zielsgesprek, bepalen we welke vervolgstappen nodig zijn.

Persoonlijk contact

Je hebt elke dag een contactmoment met mij. We bespreken dan de dag, de ontwikkelingen, wat je bezighoudt omtrent de Geboortereis. Je kan vooraf aan mij mailen of appen wat je wilt bespreken. Zodat ik vooraf en tijdens ons gesprek afgestemd op jullie antwoord kan geven. Zijn er onverwachte ontwikkelingen, ook dan mag je aan de bel trekken. Ik loop echt op jullie pad mee, tot aan de geboorte. Zie mij maar als je spiritueel doula, als aanvulling in je team rondom de geboorte en bevalling.

Geboorteverwerking

Deze afstemming is om puur naar de periode rondom conceptie, zwangerschap en bevalling van je kind of jou te kijken. Een periode waarin het leven heel kwetsbaar is. Je kan dit zielsgesprek aanvragen voor zowel je eigen kind als voor je eigen geboorte.

Zorgen en twijfels

Diep mooie momenten wisselen af met zorgen en twijfels. Gedachten en ervaringen waar jij of je moeder doorheen gingen.

“Zal het hartje wel gaan kloppen? Komen we voorbij de drie maanden? Ik voel mijn kindje nog of niet meer. Ligt het wel goed? O, wat kijk ik op tegen de bevalling. Hoe gaat het straks daarna, kan ik het wel aan? Nu ook nog stress op mijn werk. Ja, ruzie met mijn partner, dat kan er ook nog wel bij. Wat zal mijn kind van al mijn emoties meekrijgen?”

Zomaar een greep uit de gedachten en gevoelens die jij of je moeder gehad zou kunnen hebben. En ook sombere of depressieve gevoelens voor of na de bevalling komen vaker voor dan gedacht. Of heb jij of zij moeite met het feit dat de bevalling niet zo is gegaan als gehoopt? Toch medicijnen, een (spoed)keizersnede, op een onverwacht moment, een stortbevalling of juist 72 uur lang.

Zielsafspraken

Welke afspraken hadden jij en je moeder al gemaakt met elkaar, toen je nog haar zielenkind was? Zijn er specifieke ervaringen en omstandigheden door jou gekozen mee te maken? Omdat deze bijdragen aan het beleven van je doel in dit leven op aarde? En waar deze moeder de perfecte moeder was om dat bij mee te maken. Wellicht reikt jullie band verder dan dit leven en hebben jullie elkaar te helpen op elkaars levenspad. Hoe het dan ook was voor jou en je moeder, de sleutels voor blokkades, overtuigingen, gedrag, hechtingsproblematiek, angsten, kijk op het leven, herhalende patronen en levensgebeurtenissen e.d. die spelen in het nu zijn vaak te vinden in deze periode. In deze afstemming kunnen oorzaken zelfs terug gaan naar voor de conceptie.

Verschil in beleving

Het is volkomen logisch om je af te vragen wat en hoe de beleving was in de buik. Was het fijn of zwaar? Wellicht heeft je Bib medicijnen gekregen, heb je zelf stress ervaren of speelden er andere minder prettige zaken? Het kan ook zijn dat je huidige kijk en wetenschap over die tijd in de loop van de tijd anders is ingekleurd dan hoe het was voor jou in die periode. Dit kan dan alsnog juist worden aangepast, wat heel bevrijdend kan werken.

Trauma, bij je kind of bij jou

Was de zwangerschap of geboorte wel zo traumatisch als jij denkt? Of wellicht denk je dat het voorspoedig is gegaan, maar dat je kindje die periode anders heeft ervaren. Dit kan mogelijk tot uiting komen in gedrag, houding, intolerantie voor voeding, slecht slapen, hechtingsproblemen e.d. Stress en trauma in de ervaring van je kind hoeft zeker niet aan jou als moeder te liggen. De bron kan zelfs terug gaan naar de periode voor de conceptie. Je kind kan hier alles over vertellen. Vanuit zijn eigen perspectief en vanuit de belevingswereld van jou. Je kind heeft tenslotte 9 maanden lang alles meegemaakt en gevoeld wat jij hebt ervaren. En daarvoor was hij of zij al bij jou als zielskind.

Voorouderlijke belasting

Het doorgeven van patronen, ervaringen e.d. worden via de buik vaak overgegeven van generatie op generatie. Door zaken te keren en te helen kan deze lijn worden doorbroken. Dit maakt jou en je kind vrij van deze voorouderlijke belasting. Het losmaken van deze energetische verbindingen maakt dat je kind beter in zijn eigen energieveld zit. De weg is dan vrij om volledig vanuit eigen kracht en potentieel te groeien en bloeien.

Heel jezelf, heel je kind

Wanneer je deze afstemming voor je kind hebt aangevraagd en het blijkt dat bij jou, mama of papa, een stuk zit dat om verwerking vraagt, dan loont het om aanvullend een algemene afstemming op dat thema aan te vragen. Je kind geeft dit aan omdat ze jou graag gelukkig willen zien. Voor je kindje is dit een belangrijke boodschap uit liefde voor jou. We zoomen in deze afstemming specifiek in op dat deel bij jou. We geven aandacht aan datgene wat nodig is. Helen, keren en lossen op wat kan. Je verwerkt hiermee niet alleen je eigen deel. Je heelt ook een deel in de energetische familielijn, vooruit én achteruit.

Een voorbeeld om na te leven

Door dit te doen geef je je kind een prachtige boodschap en levensles mee. De boodschap dat je je kind werkelijk hoort en hem en jullie relatie belangrijk vindt. Goed voor jezelf zorgen en aandacht geven aan je persoonlijke ontwikkeling maakt je een krachtig rolmodel. Een levensles die je kind de ruimte geeft om het na te leven, want dat wat je doet heeft zoveel meer impact dan wat je zegt. Echt, een diepgaand cadeau voor beiden.

Mijn passie voor jullie Geboortereis

Omdat ik de diepte en vele facetten van het dragen van een kinderwens heb ervaren. De stille eenzaamheid, emotionele pijn en het grote niet-weten. Momenten van hoop. Momenten van rouw wanneer ik weer eens moet loslaten. Tot mijn sterrenkinderen aan toe.  Elke keer weer dieper in mijzelf graven naar de basis van vertrouwen. Vertrouwen in mijzelf, mijn lijf, de wereld. En overgave aan het Universum. Die wel het grote plaatje overziet. Loslaten in vertrouwen en overgave dat mijn kinderwens zou worden vervuld op het juiste moment en op die wijze zoals dat goed is voor mijn levensreis.

Ontzettend moeilijk om te doen op mijn Kinderwensreis. Toch heeft mijn hartsverlangen naar een kind mij heel veel geleerd. Ik ben daardoor dieper verankerd in mijzelf. Heler. Meer verbonden met mijn Zelf, de aarde, hemel en mijn kinderen. En diep dankbaar.  Want, hoe zwaar en uitdagend een reis ook kan zijn, het brengt altijd goeds.. Juist door deze weg te zijn gegaan, mag en kan ik jou nu begeleiden op jouw Kinderwensreis. Vanuit hart en ziel.

Ik weet uit persoonlijke ervaring hoe bijzonder en intens waardevol het is om, al voordat je elkaar in de ogen kijkt, contact te hebben. Mijn dochter en ik. Onderlinge verbinding ervaren. Bevestigd krijgen dat de ingevingen die ik kreeg over haar naam aan het begin van mijn zwangerschap klopten. Wat zij mij vertelde over haar sterrenzusje, die voor haar 10 weken bij mij was, ontroerde mij diep..  Het contact met mijn sterrendochter en de informatie die ik in stille momenten binnen kreeg over het verhaal achter haar naar huis gaan bleek waar. Zij en mijn dochter hebben geruild, omdat het zo beter past op dit moment in tijd. Voor ons gezin en voor haar grote broer. 

Ongeveer 6 weken voor de uitgerekende datum was ze onverwacht in stuit gedraaid. Mijn eerste kind lag als een Buddha in volkomen stuit. En is met 42 weken plus 1 dag met een keizersnede gehaald.  Je kan je dan vast wel voorstellen dat ik mij erge zorgen maakte. Vooral omdat ik zo graagnormaal’ wilde bevallen.  Want mijn eerste ervaring was traumatisch en de weg van herstel lang en pijnlijk. Wat was ik blij dat ik haar mijn vragen  kon stellen. Zodat mogelijke drempels en blokkades konden helen en losgelaten.  Enkele dagen later is zij weer terug gedraaid. En door elke dag contact te hebben met elkaar is zij blijven liggen.

Desondanks kwam de bevalling niet op gang. Met 41,5 week ben ik ingeleid. Een ballonnetje, dag later weeënopwekkers. Door het litteken van de keizersnede durfden de artsen de pomp niet te hoog te draaien, waardoor de ontsluiting niet doorzette. Ook al werkten mijn dochter en ik hard en in diepe verbinding samen. Uiteindelijk is ook mijn dochter met een keizersnede geboren. En het is goed, ik heb vrede. Mijn wens om weeën te ervaren heb ik gekregen. We hebben er samen alles aan gedaan. Uiteindelijk, bleek achteraf dat zij haar voetje klem hield, want het plotselinge geboren worden, is een ervaring die zij gaat gebruiken in haar leven. En zo zijn wij onze unieke geboortereis- en verwerking gegaan.

Is dit iets voor mij?

Je bent niet voor niets hier terecht gekomen. En al zover door gelezen. Jij voelt van binnenuit dat je hier juist bent. Dat dit een stap is op jouw en jullie levenspad.
03

Gesprek op afstand

Je hoeft niet naar mij toe te komen. Geen tijd vrij te maken. Je kan dus ongehinderd je eigen dagelijkse routine volgen. De keuze om live met mij te spreken is aan jou. Wel zo fijn!

03

Direct naar de bron

Alleen jij weet precies waar de bron, de sleutels zijn. Alle antwoorden zijn in jou, omdat jij er bij bent geweest. In één gesprek halen we boven wat nodig is. Eventueel met je levensgids erbij. Daarnaast krijg je concrete tips om verder mee aan de slag te gaan in het hier en nu.

03

Concrete handvatten

Direct inzicht en aan de slag met concrete handvatten en oplossingen. Geen lange trajecten, wachttijden en onderzoeken.

Jij hebt de wijsheid. Open jezelf. Verbind.

 

 

 

Mooi zielsmens, wat je verhaal ook is. Je wil graag iets horen van je sterrenkind. Je verlangt naar verbinding met je zielskind. Jij en je partner willen graag stappen maken op jullie Kinderwensreis of in je zwangerschap, afzonderlijk of samen. Het begint allemaal met het openen naar je Zelf, waar je hart de deur toe is. Vanuit dit diepe contact is het mogelijk om blokkades op te lossen. Zodat de energie weer gaat stromen. Je – meer – open komt te staan voor alles en iedereen om je heen. Op een goede wijze. Je kan weer ontvangen. Open voor nieuwe mogelijkheden, wegen en verbindingen. Je mag er op vertrouwen dat het brengt wat je nodig hebt. Precies passend bij jouw reis en dat van je kind.