Zielspiratie voor jou!

Vreugdevol leven vanuit buikbrein en hartsbewustzijn
Vraag hier direct je Luistersessie aan

Hey, wat leuk dat hier bent! Welkom op de Zielspiratie page. 

Jij en ik leven in een bijzondere tijd op aarde. Mega shifts en transformaties voltrekken zich doorlopend. Weven een nieuw lichtnetwerk rond de aarde. En ook wij worden opnieuw bedraad. DNA activeringen en hercoderingen.  Alles wat nog 3D is brokkelt zienderogen uit het leven weg. En dat dat niet geheel zonder slag of stoot gaat is evident. We leven in 4D en zijn hard op weg naar en in 5D. Deze transformatie gaat door. Het is aan jezelf of je mee gaat of blijft hangen in ’t oude. 

Leven en issues oplossen vanuit je hoofd geleid is iets wat niet meer – zo goed – werkt, want dat behoort tot de oude 3D energie. Kijk maar naar de struggelingen en herhalingen in je eigen leven. Oplossingen en antwoorden vind je niet in dezelfde bewustszijnlaag als dat ze zijn gecreëerd. Wil je dieper inzicht, doorbraken, groei, vreugdevoller leven als je authentieke zelf? Dan is het tijd het anders aan te pakken.  Dat doe ik ook. En gaandeweg borrelt inspiratie uit mijn ziel omhoog: zielspiratie, wat ik graag met je deel.

Bewustzijnsverruiming is het sleutelwoord. 

Ratio staat namenlijk niet meer aan het roer, dat is je buikbrein in nauwe samenwerking met je hartsbewustzijn. Je buikbrein is verbonden met Bron. Naakte zuiverheid is daar te vinden. Scary sh*t soms hoor om mijzelf daarmee te verbinden. Zo leven, creëren, relateren, in liefde voor jeZelf, is echt andere koek. En wanneer ik een stap heb gezet, grijp ik toch al snel naar een volgend koekje. Want blijven hangen in oude, herhalende verhalen, die schuren, pijn doen, mij klein en verre van vreugdevolle vervulling houden, smaakt mij toch vele malen minder. 

Hiernaast vind je een korte visualisatie waarin je ervaart wat het gevoelsverschil is tussen antwoorden vinden in je hoofd, je hart, of je buik. Dat het je mag inspireren ermee te spelen in je leven van alledag.

Buikbaby Berichtje

Speciaal voor de lezeressen van het online magazine YIPPIE! waar het artikel en aanbieding van Sprankelhart in staat.

Hoera!

Jullie kindje is onderweg. Een wonder dat leven heet. In deze prachtige, kwetsbare, intieme en overweldigende periode rondom je zwangerschap, geboorte en eerste periode, wil je enkel datgene wat puur en natuurlijk is. Voor jezelf én voor je kindje. Zodat jullie in diepe verbinding naar jullie magische ontmoeting toe kunnen leven. Jullie Geboortereis in eigen ritme kunnen maken.  En de kraamperiode voor beiden een zachte landing is.  Kiezen voor Dalalou is dan ook de meest logische keuze op aarde.

Heb je één van de Dalalou pakketten aangeschaft met daarin mijn gift van Sprankelhart? Klik dan op de button hieronder. Voor meer informatie én aanvragen van je BuikBaby Berichtje.

Bewuste Zachte Ademsessie met een Adoula

Een Adoula, is als een ‘spiritueel vroedvrouw’. In verbinding met jou, je geboortepartner en de lichtwereld, begeleid ik jullie in het verbinding maken met het zielskind van jullie keuze. Wanneer jullie de verbinding met elkaar hebben gemaakt, gaan wij verder op reis. Onderweg naar elkaar, naar aarde, via jullie unieke geboorte.

In de Adoula begeleiding staat de “Conscious Sacred Breath” centraal. Elk trimester een andere. Hieronder kun je een Bewuste Ademsessie beluisteren ter inspiratie. Want elke ademsessie is uniek en afgestemd op jullie. 

Ik nodig je uit er heerlijk voor te gaan zitten of liggen. Een kleine 10 minuten voor jezelf. Mooie reis!

Gratis proeven van wat het jou kan brengen? Dat kan!

Contactgegevens

Sprankelhart, conscious embodiment

KvK 64810690 – BTW 182050543B.01 – NIBIG Regnr. 528238

carola@sprankelhart.com

 

Facebook Posts

Had je het trouwens al gehoord? Er komt iets supertofs aan voor jou!
Nog maar één weekje geduld..🤩
... See MoreSee Less

View on Facebook

𝑺𝒆𝒙𝒖𝒆𝒆𝒍 𝒕𝒓𝒂𝒖𝒎𝒂 𝒆𝒏 𝒎𝒐𝒏𝒅𝒌𝒂𝒑𝒋𝒆𝒔 - dit deelde ik gister op mijn persoonlijke pagina. Magisch mooi, de stroom aan reacties eronder. Ik ben gewaar dat het ook hier op z'n plek is om te delen. Want, er is een brug naar wat ik zie gebeuren in mijn praktijk.
Uiteindelijk draait het niet om mijn verhaal. Waar om dan wel?

🌱Om, Opening naar Inzicht in de verstrekkende en verscheidenheid aan gevolgen en verbangen van trauma.
🌱Om, Een levend voorbeeld dat licht ín schaduw is. En door het te erkennen, doorvoelen het uit zichzelf transmuteert naar en in licht.
🌱Door je kwetsbaarheid te tonen, je de ander de uitnodiging en opening biedt naar binnen te keren en krachtiger naar buiten te komen.
🌱Dat individuele heling gelijk is (=) collectieve heling
🌱Dat liefde voor 't leven en drive voor jouw mooiste leven, je elke traumatische ervaring kunt doen overschrijven (en nee, dat is zeker niet altijd makkelijk, maar het kán wel!)
🌱 Overstijgen van de dualiteit ontzettend belangrijk is om de nieuwe wereld van liefde & eenheid geboren te laten worden. Er is zoveel meer 'than meets the eye', dus toon compassie. En kies bewust uit het welles-nietes spelletje te stappen.

𝐸𝑛 𝑛𝑜𝑔 𝑤𝑒𝑙 ℎ𝑒𝑡 𝑚𝑒𝑒𝑠𝑡 𝑜𝑣𝑒𝑟 𝑑𝑒 𝑏𝑎𝑏𝑦'𝑠 𝑒𝑛 𝑘𝑖𝑛𝑑𝑒𝑟𝑒𝑛 𝑖𝑛 𝑑𝑒𝑧𝑒 𝑡𝑖𝑗𝑑, 𝑖𝑛𝑐𝑙𝑢𝑠𝑖𝑒𝑓 𝑎𝑙𝑙𝑒 𝑖𝑛𝑛𝑒𝑟𝑙𝑖𝑗𝑘𝑒 𝑘𝑖𝑛𝑑𝑒𝑟𝑒𝑛 𝑣𝑎𝑛 𝑑𝑒 𝑔𝑟𝑜𝑡𝑒 𝑚𝑒𝑛𝑠𝑒𝑛 𝑑𝑖𝑒 𝑧𝑖𝑐ℎ 𝑟𝑜𝑒𝑟𝑒𝑛.

𝐷𝑒 𝑣𝑒𝑟ℎ𝑎𝑙𝑒𝑛 𝑜𝑣𝑒𝑟 𝑒𝑛 𝑎𝑎𝑛𝑣𝑟𝑎𝑔𝑒𝑛 𝑣𝑜𝑜𝑟 𝑑𝑒 𝑏𝑎𝑏𝑦'𝑡𝑗𝑒𝑠 & ℎ𝑢𝑛 𝑚𝑎𝑚𝑎'𝑠, 𝑑𝑖𝑒 𝑧𝑜 𝑑𝑖𝑒𝑝 𝑔𝑒𝑟𝑎𝑎𝑘𝑡 𝑧𝑖𝑗𝑛 𝑑𝑜𝑜𝑟 𝑑𝑒 ℎ𝑢𝑖𝑑𝑖𝑔𝑒 𝑎𝑎𝑟𝑑𝑠𝑒 𝑜𝑛𝑡𝑤𝑖𝑘𝑘𝑒𝑙𝑖𝑛𝑔𝑒𝑛 𝑖𝑛 𝑚𝑎𝑖𝑛𝑠𝑡𝑟𝑒𝑎𝑚 𝑚𝑎𝑎𝑡𝑠𝑐ℎ𝑎𝑝𝑝𝑖𝑗, 𝑘𝑜𝑚𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑗𝑛 𝑚𝑎𝑖𝑙𝑏𝑜𝑥 𝑏𝑖𝑛𝑛𝑒𝑛. 𝐻𝑒𝑡 𝑖𝑠 𝑠𝑐ℎ𝑟𝑒𝑖𝑛𝑒𝑛𝑑 𝑒𝑛 𝑑𝑜𝑒𝑡 𝑚𝑖𝑗𝑛 ℎ𝑎𝑟𝑡 ℎ𝑢𝑖𝑙𝑒𝑛.

En ja, natuurlijk, ik kan het allemaal vanuit het grotere perspectief zien en plaatsen. Dat neemt niet weg dat zij, jij en ik, heel concreet door de modder hebben te worstelen om uit het moeras van pijn en verdriet te komen.

Sure as heaven we can do this!!💪 Als 6 jarig meisje koos ik bewust dat ik mijzelf en mijn leven liet kleineren door de man die mij verkrachtte. Als een pitbull had ik mijn tandjes in mijn soevereiniteit gezet en met volle focus op Mijn Liefde voor 't Leven.

En daarom ondersteun ik jou & je kindje met dezelfde intentie en focus. Met inzicht in hoe het in elkaar steekt, met tools voor in het dagelijks leven en met een stukje heling.

Zodat vanuit jullie vanuit de modder een nog mooiere wereld kunt laten groeien dan je nu voor mogelijk houdt.

✨✨✨
Her-inner je heel-zijn lief mens. Door licht te schijnen op.. zodat het z'n verhaal kan vertellen en daarmee transmuteert in licht, ruimte en innerlijke vrede.🕊

https://www.facebook.com/cvdheiden/posts/10157981555962060
... See MoreSee Less

View on Facebook