Zielspiratie voor jou!

Vreugdevol leven vanuit buikbrein en hartsbewustzijn
Vraag hier direct je Luistersessie aan

Hey, wat leuk dat hier bent! Welkom op de Zielspiratie page. 

Jij en ik leven in een bijzondere tijd op aarde. Mega shifts en transformaties voltrekken zich doorlopend. Weven een nieuw lichtnetwerk rond de aarde. En ook wij worden opnieuw bedraad. DNA activeringen en hercoderingen.  Alles wat nog 3D is brokkelt zienderogen uit het leven weg. En dat dat niet geheel zonder slag of stoot gaat is evident. We leven in 4D en zijn hard op weg naar 5D. Deze transformatie gaat door. Het is aan jezelf of je mee gaat of blijft hangen in ’t oude. 

Leven en issues oplossen vanuit je hoofd geleid is iets wat niet meer – zo goed – werkt, want dat behoort tot de oude 3D energie. Kijk maar naar de struggelingen en herhalingen in je eigen leven. Oplossingen en antwoorden vind je niet in dezelfde bewustszijnlaag als dat ze zijn gecreëerd. Wil je dieper inzicht, doorbraken, groei, vreugdevoller leven als je authentieke zelf? Dan is het tijd het anders aan te pakken.  Dat doe ik ook. En gaandeweg borrelt inspiratie uit mijn ziel omhoog: zielspiratie, wat ik graag met je deel.

Bewustzijnsverruiming is het sleutelwoord. 

Ratio staat namenlijk niet meer aan het roer, dat is je buikbrein in nauwe samenwerking met je hartsbewustzijn. Je buikbrein is verbonden met Bron. Naakte zuiverheid is daar te vinden. Scary sh*t soms hoor om mijzelf daarmee te verbinden. Zo leven, creëren, relateren, in liefde voor jeZelf, is echt andere koek. En wanneer ik een stap heb gezet, grijp ik toch al snel naar een volgend koekje. Want blijven hangen in oude, herhalende verhalen, die schuren, pijn doen, mij klein en verre van vreugdevolle vervulling houden, smaakt mij toch vele malen minder. 

Hiernaast vind je een korte visualisatie waarin je ervaart wat het gevoelsverschil is tussen antwoorden vinden in je hoofd, je hart, of je buik. Dat het je mag inspireren ermee te spelen in je leven van alledag.

Gratis proeven van wat het jou kan brengen? Dat kan!