Jouw hartsverlangen naar verbinding beantwoord
Zachtkrachtig leven vanuit je vrouwelijkheid

 

“Jou als bewuste vrouw en nieuwetijdsmama begeleiden – nog meer – zachtkrachtig te leven. Waar je hart je inspirator is en buikbrein aan het roer staat. Jij leeft de liefde die je bent. In liefdevolle verbinding met jezelf en je lichtkid(s). Dat is voor mij één van de meest dankbare taken die ik mag vervullen in dit leven.”   Liefs

Stop met piekeren

 

In je hoofd zijn niet de antwoorden op jouw hartsverlangens te vinden

Wanneer je verlangt naar leven, geleid door je hart in plaats van je hoofd. Het is tijd om alle oude pijnen, overtuigingen, angsten en herinneringen los te laten. Niet door te spitten, herkauwen en eindeloos rondjes te draaien in je hoofd. Dat werkt in deze tijd niet meer. Wel door ze gewaar te zijn en door je heen te laten gaan. Ademen, erkenning, liefdevolle, dankbare aanwezigheid voor deze verhalen. Zo vinden ze de weg naar jouw Akasha boeken. Steeds meer open je voor alle mogelijkheden. Om ze te zien én om ze ontvangen. Want door licht en lucht te brengen in één thema, kan in andere gebieden van je leven de energie ook weer gaan stromen. Het leven is geen lineair verband. Het zijn allerlei realiteiten bij elkaar, zie het maar als scenario’s. Verander je in een scenario iets dan heeft het direct invloed op de anderen.

Bewuste vrouw, time to shine

Je maakt de weg van leven vanuit je hoofd naar hart en buik steeds vrijer. Je komt dieper thuis in jezelf. Waar je zo naar verlangt. Zacht en krachtig leven tegelijkertijd. Eindelijk onbevangen kiezen vanuit het hoogste in jezelf voor het hoogste in je leven. In liefde naar jezelf en zo in liefde naar de ander. Je bent energie en je hebt een lichaam. Jij bepaalt de ruimte in en om je lichaam. Jouw wonderbaarlijke boodschapper waar je naar luistert.
Vol in je eigen kracht, vol in je eigen licht. Vrouwelijke en mannelijke energie in balans en samenwerkend. Navigeren op je hart en buik, is hoe jij je gewenste werkelijkheid creëert. Vanaf nu is je hoofd uitvoerder en je hartbuikbrein de leider. Ja, zachtkrachtig leven. Stabiel in eigen energie. Verbonden met je essentie, hemel en aarde. In toelating jezelf in het centrum en/of bovenaan te plaatsen. Niet als je kleine zelf. Juist als je wijze grote zelf. In liefdevolle verbinding. Een lichtend voorbeeld voor je kind in deze nieuwe tijd.

Je hartsbewustzijn brengt wat nodig is

Een Luisterkindafstemming, zielsgesprek of Akasha reading kan je veel brengen: inzicht, rust, afsluiting, nieuwe mogelijkheden, heling van trauma’s, verwerken en loslaten van beperkende overtuigingen en hernieuwde aandacht voor je relatie. Je mag erop vertrouwen dat het je zuiver brengt wat je nodig hebt. Op onbewust niveau weet je dat namelijk precies. Het kan wel anders zijn dan je bewust hebt bedacht. Kies hiervoor open te staan, zodat de boodschap werkelijk tot je door kan dringen en zijn werk kan doen.

Inzicht, heling, bevrijding, verbinding, licht langs mijn levenspad, is mijn verlangen.
Licht langs mijn levenspad. Inzicht, heling, verbinding.

De mogelijkheden

Levensloop

En dan schrik je ineens wakker. Je voelt behoefte aan inzicht, aan helderheid, richtingsaanwijzers langs je levenspad. En het liefst met lantaarntjes erlangs zodat je kan zien waar je gaat. Niet meer rond blijven lopen in het rad dat voor je ogen draait. Je wilt uit de oude systemen losbreken. Vrij leven. En dat doe je door naar binnen te keren. De antwoorden op jouw levensloopvragen zijn er. In jou. In je Akasha boeken.

Samen gaan we deep-diven. Halen we alle stenen boven, volgen we de rode draden. Desnoods door je levens heen. Of in gesprek met je womb.  En vertalen we de vrijgekomen informatie naar praktische toepasbare tools om toe te passen in het hier en nu. Want dat is waar je nu bent, met je voeten op de aarde. Onderliggende verhalen maak je inzichtelijk, oude ballast gooi je oveboord, wat gekeerd of geheeld kan worden doen we ook gelijk. Zodat je van de rotonde af kan, richting kan kiezen op de splitsing. Hernieuwd, dieper thuis jezelf, in vertrouwen en met liefde voor jezelf en het leven.

Denk bijvoorbeeld aan vragen als:

  • Loop je al een tijdje rond met iets en krijg je de vinger niet op de zere plek? Heb je het gevoel dat je niet echt bij de bron kan komen van de vragen die je stelt aan jezelf?
  • Voel je dat er meer mogelijk is maar lijkt er een onzichtbare afscheiding te zijn tussen ‘hier’ en ‘daar’?
  • Wil je graag bouwen aan de relatie met je womb en haar laten schonen en helen?
  • Wil je meer gaan leven in afstemming met je ziel
  • Sta je op een splitsing of kruising in je leven en heb je behoefte aan richtingaanwijzers?
  • Kus je steeds maar weer kikkers in plaats van je prins? Of ben je juist je zielspartner tegengekomen?
  • Heb je twijfels over of onzekerheid in je huidige relatie in relatie tot jouw bewustzijnsgroei?
  • Zie je iemand anders in de spiegel terugkijken dan het beeld dat andere mensen om je heen over jou hebben?
  • Ben je niet gelukkig in je werk en weet je niet wat je bliss dan is?

Gun het jezelf om vrij en bewust je pad te gaan en je eigen afslagen te kiezen. In liefde voor jezelf. In verbinding met je buikbrein en hartsbewustzijn. Jij leeft authentiek en congruent. Vanuit je eigen gronding bouw je je leven uit. Spannend? Misschien. En nou en. Stilstand kost je meer dan op avontuur gaan. 

Mijn passie voor Zachtkrachtig leven

Je bent niet voor niets hier terecht gekomen. En al zover door gelezen. Jij voelt van binnenuit dat je hier juist bent. Dat dit een stap is op jouw en jullie levenspad.
03

Gesprek op afstand

Je hoeft niet naar mij toe te komen. Geen tijd vrij te maken. Je kan dus ongehinderd je eigen dagelijkse routine volgen.

03

Direct naar de bron

Alleen jij weet precies waar de bron, de sleutels zijn. Alle antwoorden zijn in jou, omdat jij er bij bent geweest.  Eventueel gaan we met je levensgids op pad of kijken we in je Akasha Kronieken. In één gesprek halen we boven wat nodig is. 

03

Concrete handvatten

Direct inzicht en aan de slag met concrete handvatten en oplossingen. Geen lange trajecten, wachttijden en onderzoeken.

Jij hebt de kracht en wijsheid.

Open jezelf. Verbind.

Jij hebt de kracht en wijsheid.

Open jezelf. Verbind.