Creëer je gewenste realiteit

 

 

Zachtkrachtig leven, vanuit buikbrein en hartsbewustzijn

 

 

 

Klik hieronder op het hamburgertje om direct  je gewenste sectie te gaan.

Mijn wereldvisie

Ik zie kinderen stralen, Als kleine lichtpilaren, vol verbonden met het grote veld, brengen zij licht en liefde op aarde. Omdat zij mogen en kunnen zijn wie zij in essentie zijn. De lichtkinderen die ons laten ervaren hoe te navigeren op de wijsheid van ons hart. Ik zie bewuste mama’s en papa’s die het leven vanuit het hoofd hebben durven en kunnen loslaten. Die vol vertrouwen op de innerlijke leiding die spreekt via hun hart. Die krachtig in hun eigenheid staan en in gelijkwaardige liefdevolle verbinding met kind ontvangen en begeleiden. Ver van ons vandaan? Met één stap van overgave en vertrouwen breng jij het naar je nu.

Mijn bijdrage

Als levensgids en ambassadeur voor lichtkinderen schijn ik licht op jouw pad en wijs je de stappen die je mag maken. Zodat je al je oude en ballast los kan laten. En je bewuste verbinding met het hoogste in jezelf kan vinden. Enkel nog keuzes maken vanuit liefde, ongeacht wie of wat. Jouw licht diep in je lijf kunnen halen. En stralen als een ster, zachtkrachtig vanuit jouw eigenheid. Zodat jij, navigerend op je hart, jouw gewenste leven creëert.  En de wereld een beetje lichter maakt door simpelweg jouw licht te stralen. Mijn missie is mijn bijdrage aan jou en daarmee aan de nieuwe aarde. Jouw weg, de thema’s die nu bij jou spelen en hoe je daarvan los kunt komen, loop ik ook. Natuurlijk is jouw leven uniek. In essentie ervaar ik waar je doorheen gaat en wat erbij komt kijken om deze shift te maken. Je mag er dan ook op vertrouwen dat ik liefdevol naast je meeloop. Totdat je zachtkrachtig vanuit je eigenheid liefdevol kan stralen.  Verbonden met het grote veld van liefde ben je als een vruchtbare bodem voor de nieuwe kinderen om naar de aarde te komen. Naar jou, als het je verlangen is, te ontvangen en te begeleiden. Ik heb als hun ambassadeur dankbaar de taak op mij genomen om de weg voor te bereiden voor hen om naar de aarde te kunnen komen en hen te ondersteunen in hun uitdagingen hier, groot en klein.

Wil je graag jouw gedroomde leven instappen?

Hiermee hang ik voor jou de lantaarntjes langs je pad op

Spirituele & OrgasMic Flow Doula begeleiding

Vanaf het moment dat je overweegt jouw potentiele kindje bij je uit te nodigen tot en met 9 maanden na de geboorte kunnen jij, je eventuele partner en je kindje bij mij terecht. Voor de hele reis of een gedeelte daarvan. Warm gebed, veilig gehecht en zo liefdevol ontvangen, dat is het doel van onze reis. En ben je mama van een lief sterrenkind? Ik ben er ook voor jullie.

Luisterkind

Een Luisterkind-afstemming zet de lantaarntjes langs je levenspad aan.  Het brengt  helder inzicht en bevrijding van oude ballast. Je komt dieper thuis in jezelf. Bent meer verbonden met de stem van je hart. En hebt liefdevolle handvatten waarmee je verder komt op jouw gewenste pad. Voor jou hoogbewuste mama en je nieuwe aarde kind.

In september en januari start bij Sprankelhart de Opleiding tot Luisterkindwerker. Klik op onderstaande knop als je voelt dat ook jij het luisteren naar de ziel wilt leren.

Geboortepatronen

Iedereen draagt imprints in zich mee.  De basis is gelegd al vanaf het moment dat jij dit leven koos. Veelal ben je ze onbewust. In het dagelijks leven ‘spreken’ ze via je handelen, je overtuigingen en je ziet ze als reflecties via anderen en situaties bijvoorbeeld. Verlang je naar innerlijke bevrijding, vrij(er) leven en liefdevolle(re) relaties? Inzicht in je geboortepatronen, brengt bewustzijns-verruiming en daarmee ruimte voor heling en nieuwe keuzes. 

Zachtkracht

Ik gun het mijzelf en mijn kind om stralend en vol vertrouwen naar elkaar met elkaar te lopen op ons levenspad. In vrijheid liefdevol verbonden. Want ons leven is mooi genoeg om alles eruit te halen wat er in zit.

Hmm, met jou wil ik wel verkennen of aan de slag.

Proeven  van wat het jou kan brengen? Dat kan!

Dit vertellen cliënten

Tijdens onze zoektocht naar een verklaring voor het gedrag dat mijn zoon liet zien heb ik contact opgenomen met Carola. Zij heeft een prachtige afstemming gedaan. Niet zomaar een prachtige afstemming. De liefde die Carola voelt bij haar werk is door het beeldscherm van mijn computer voelbaar. Ook de verklaring voor het gedrag van mijn zoon werd duidelijk. Mijn eigen rol hierin als moeder ook. Ik heb aansluitend een afstemming voor mezelf aangevraagd. Tijdens het lezen van dit mooie rake verslag was ik voor de tweede keer tot tranen toe ontroerd. Er kwamen thema’s naar voren die al tijden spelen in mijn leven. De tools die ik hierbij kreeg zijn goed toepasbaar en helder. Zelfs mijn taak hier op aarde kwam duidelijk aan het licht. Ik kreeg kippenvel bij het lezen en ik kan bijna niet wachten om dit verder te gaan onderzoeken en voelen. Ik ben Carola heel dankbaar voor wat ze mij en mijn gezin gegeven heeft!

Marleen Klein

Lerares kleuterschool

“Carola heeft een prachtige geboorteverwerkingsafstemming voor me gedaan! Het contact was heel goed, ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Ik kan duidelijk voelen dat ze een enorme passie heeft voor wat ze doet. Ze heeft me met liefde geholpen. Ik kon niet wachten tot de uitgewerkte afstemming naar me toe kwam. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten, maar wist wel dat ze met “mij” contact zou zoeken nog naar voordat ik geboren zou worden. De resultaten waren prachtig! Ik heb met tranen in mijn ogen het hele verslag gelezen. Het voelde als thuiskomen. Ik heb nieuwe inzichten gekregen, en ook veel gelezen van wat ik al wist, maar juist daardoor vielen dingen ook op hun plek. Wat me het meest geraakt heeft, is hoe ik mezelf herkende in haar woorden. Zoveel wat me toen al bezighield. Het zorgt ervoor dat ik nu beter kan herleiden naar wat vroeger gebeurd is en wat ik nu mag verwerken en los mag laten. Zeker de moeite waard om jezelf (of een ander) een geboorte afstemming te geven!“

Ilaria Caputo

Marketing Coach

“Carola heeft een hele mooie fluisterkind sessie/geboortverwerking gedaan voor mijn dochtertje die toen 8 weken was. Wat een bijzondere ervaring. De boodschappen zijn prachtig, helder en heel erg toepasbaar. Alle vragen die ik had, zijn beantwoord. Ook vond ik het heel fijn dat Carola uitgebreid de tijd nam om de sessie na te bespreken en al mijn vragen rustig beantwoordde. Ik heb het als heel erg fijn, liefdevol en helpend ervaren. Ik zou iedereen een dergelijke ervaring toewensen. Heel veel dank namens mijzelf en mijn kleine meisje.

Marjolein van Ommen

Medewerker Ministerie van Justitie

“Wij hebben een prachtige miniafstemming mogen ontvangen van Carola tijdens de valentijnactie! Een miniafstemming …maar voor ons Groot! Een paar zinnen kunnen zoveel helpen! Hier kan onze zoon veel mee! De afstemming is heel duidelijk en vooral heel erg liefdevol geschreven! Onwijs bedankt Carola!”

Anneloes Reit

Gastouderopvang Yorijn

“Na een heftig jaar hebben mijn partner en ik Carola om hulp gevraagd. We hebben een prachtige afstemming van Carola mogen ontvangen. Het was ons duidelijk dat ons zoontje Ryan last had van het verlies van zijn opa en het intense verdriet wat papa hierom had. Ryan was altijd een heel vrolijk, sociaal en knuffelig mannetje. Vlak na het overlijden van zijn opa sloeg dit om in het slaan van anderen kindjes. Via Carola heeft Ryan ons verteld hoe we hem en ook onszelf konden helpen om oa hiermee om te gaan en waar verder nog aan gewerkt mocht worden. Nadat we hiermee aan de slag zijn gegaan, zagen we binnen 2 dagen een enorm verschil bij ons allen. Alsof we ontdaan waren van hele zware rugzakken. We voelen ons niet alleen veel lichter, maar Ryan slaat sindsdien ook geen andere kindjes meer en is weer de oude!”

Joyce Blok

mama van zoon, 2 jaar

Hartelijk bedankt voor deze liefdevolle, fijne en verhelderende afstemming. Ik heb het geheel met tranen in mijn ogen gelezen, het klopt echt en legt mijn gevoel over ons als gezin in woorden uit. Prachtig!! Je hebt nu drie afstemmingen op onze dochter gemaakt en één op mij. Onze band als gezin is echt versterkt de afgelopen periode en we worden steeds meer een eenheid. Echt… heel bijzonder!

 

Amanda van Hinsberg

mama, dochter 2 jaar

“Ik vind het waanzinnig dat je het getrappel in mijn buik een stem hebt gegeven. Het raakt me in hart en ziel. Mijn vader is door de afstemming in vertrouwen overgegaan. In zo’n moeilijke periode een wonderlijk bijzonder mooi cadeau!

Mevr. F. van Luin

“Ik heb een miniafstemming van Carola ontvangen. Het is echt heel bijzonder wat ze je allemaal kan vertellen. Het heeft veel helderheid gegeven. Een echte aanrader”

Tanja Leerkotte

Hypnobirthing docent

“Nu ik door de afstemming weet dat ons sterrenkindje met haar zusje heeft geruild zodat zij bij ons en haar grote broer kon komen en dat ze echt een drie-eenheid vormen, is mijn verdriet over de miskraam in dankbaarheid veranderd. De connectie in energie blijft.

Daan Nap

Sales Director

Hoi Carola, ik wilde je nogmaals bedanken voor je antwoord over de mail n.a.v. de luisterkindafstemming die ik van je heb mogen ontvangen. Dank je wel voor je diep invoelen, je hoge energie en ”vertalen” tot een werkzaam praktisch gereedschap waarmee ik verder kan. Ik heb de samenwerking met jou als open ervaren, met hart en direct. Zou het iedereen aanraden! Lieve groet, “

Sandra Doosje

Eigenaresse Tapestry of Life

Ik heb de afstemming met mijn kind gelezen. Haar reactie was meerdere keren ‘Oh, dat is zo waar!’ Ik heb nieuwe informatie over waar zij tegenaan liep en niet goed over kon praten. Dit hebben we samen opgepakt, ten positieve.

Mama van dochter 9 jaar

“Carola’ s afstemming heeft me enorm geholpen bij zowel mijn dagelijkse beslommeringen als bij mijn eigen afstemmen om de stormen van de twijfels en emoties te doorstaan door ze als instrument te beschouwen en zo vanuit mijn hart te kunnen leven en werken i.p.v. me van de wijs te laten brengen. En dat is zó waardevol, ben ik haar heel dankbaar voor!!

Eveline Pothof

Zelfstandig

“Het verliezen van ons kindje na 11 weken zwangerschap was intens verdrietig. Door het zielsgesprek kregen we inzicht in het verhaal erachter. Dat niet alleen. Ook heb ik een overtuiging kunnen helen die ik al vele levens met mij meedroeg. Zo hebben wij ons kindje een plek in ons gezin kunnen geven en ons weer geopend naar de toekomst. Het heeft echt een proces in gang gezet, waardoor we nu, via een vruchtbaarheidstraject, toch nog een keer zwanger zijn. Wij zijn ontzettend blij.”

Linda Put-Pancreas

Na mijn miskraam vorig jaar zomer had ik deze zwangerschap sterk de behoefte aan letterlijk een woord van dit kindje. De zwangerschap voeldde vanaf het begin af aan al erg goed, maar ik wilde het ontzettend graag samen met dit kindje doen en was ook gewoon ontzettend nieuwsgierig wat die kleine te melden had. De voicemails in het begin waren mooie oprechte korte boodschappen waar ik direct iets mee kon. Ik vond dat zo fijn dat ik besloot het begeleidingstraject in te gaan later in de zwangerschap. De voicemails hadden mij al richting gegeven… Het eerste gesprek in het traject was op z’n zachtst gezegt confronterend te noemen. Confronterend maar o zo waardevol. Deze mama had nog wat werk te verrichten . De kracht in deze gesprekken zit hem niet alleen in de boodschap naar mij maar ook dat Carola het zielskindje in mijn buik richting kan en mag geven. En dat maakt dat mijn zoon en ik deze zwangerschap en de geboorte echt samen gedaan hebben!

Brechtje Erp-Holleman

Mama van twee kids

Carola, het sprankelhart zelve, heeft mij zo’n mooi en liefdevol cadeau gegeven in de vorm van een afstemming. Alles wat ze schreef was zo raak, eerlijk en mooi. Een mooie en liefdevolle confrontatie met mijzelf. Hoe zij het benoemd is helder en treffend. Deze woorden neem ik mee in het leven als wijze lessen die ik nooit mag vergeten! Carola ontzettend bedankt! Ik kan jouw mooie praktijk aan iedereen met volle overtuiging aanbevelen!

Sabrina Bannink

Blogger

Lieve Carola, Onze samenwerking was heel fijn. Zowel de eerste als de tweede keer. Ik heb meer inzicht gekregen in de vragen die ik had over mijn ongeboren meisje. Ook uit vorige levens. En ook bevestiging van bepaalde dingen die ik zelf al aanvoelde. Heel verhelderend en ontroerend. Om een dieper contact te kunnen ervaren met je kindje al voor het geboren is. Heel erg bedankt daarvoor.

Es Ster

Mama van vijf kids

Het zielsgesprek met Carola gaf mij een andere kijk op een probleem waar ik mee worstel. Deze andere blik en de handvatten zorgen ervoor dat de oplossing een stuk dichterbij is! Dingen worden op een respectvolle manier benoemd.

Muriël Verseijden

Administratief medewerker

Facebook Posts

Had je het trouwens al gehoord? Er komt iets supertofs aan voor jou!
Nog maar één weekje geduld..🤩
... See MoreSee Less

View on Facebook

𝑺𝒆𝒙𝒖𝒆𝒆𝒍 𝒕𝒓𝒂𝒖𝒎𝒂 𝒆𝒏 𝒎𝒐𝒏𝒅𝒌𝒂𝒑𝒋𝒆𝒔 - dit deelde ik gister op mijn persoonlijke pagina. Magisch mooi, de stroom aan reacties eronder. Ik ben gewaar dat het ook hier op z'n plek is om te delen. Want, er is een brug naar wat ik zie gebeuren in mijn praktijk.
Uiteindelijk draait het niet om mijn verhaal. Waar om dan wel?

🌱Om, Opening naar Inzicht in de verstrekkende en verscheidenheid aan gevolgen en verbangen van trauma.
🌱Om, Een levend voorbeeld dat licht ín schaduw is. En door het te erkennen, doorvoelen het uit zichzelf transmuteert naar en in licht.
🌱Door je kwetsbaarheid te tonen, je de ander de uitnodiging en opening biedt naar binnen te keren en krachtiger naar buiten te komen.
🌱Dat individuele heling gelijk is (=) collectieve heling
🌱Dat liefde voor 't leven en drive voor jouw mooiste leven, je elke traumatische ervaring kunt doen overschrijven (en nee, dat is zeker niet altijd makkelijk, maar het kán wel!)
🌱 Overstijgen van de dualiteit ontzettend belangrijk is om de nieuwe wereld van liefde & eenheid geboren te laten worden. Er is zoveel meer 'than meets the eye', dus toon compassie. En kies bewust uit het welles-nietes spelletje te stappen.

𝐸𝑛 𝑛𝑜𝑔 𝑤𝑒𝑙 ℎ𝑒𝑡 𝑚𝑒𝑒𝑠𝑡 𝑜𝑣𝑒𝑟 𝑑𝑒 𝑏𝑎𝑏𝑦'𝑠 𝑒𝑛 𝑘𝑖𝑛𝑑𝑒𝑟𝑒𝑛 𝑖𝑛 𝑑𝑒𝑧𝑒 𝑡𝑖𝑗𝑑, 𝑖𝑛𝑐𝑙𝑢𝑠𝑖𝑒𝑓 𝑎𝑙𝑙𝑒 𝑖𝑛𝑛𝑒𝑟𝑙𝑖𝑗𝑘𝑒 𝑘𝑖𝑛𝑑𝑒𝑟𝑒𝑛 𝑣𝑎𝑛 𝑑𝑒 𝑔𝑟𝑜𝑡𝑒 𝑚𝑒𝑛𝑠𝑒𝑛 𝑑𝑖𝑒 𝑧𝑖𝑐ℎ 𝑟𝑜𝑒𝑟𝑒𝑛.

𝐷𝑒 𝑣𝑒𝑟ℎ𝑎𝑙𝑒𝑛 𝑜𝑣𝑒𝑟 𝑒𝑛 𝑎𝑎𝑛𝑣𝑟𝑎𝑔𝑒𝑛 𝑣𝑜𝑜𝑟 𝑑𝑒 𝑏𝑎𝑏𝑦'𝑡𝑗𝑒𝑠 & ℎ𝑢𝑛 𝑚𝑎𝑚𝑎'𝑠, 𝑑𝑖𝑒 𝑧𝑜 𝑑𝑖𝑒𝑝 𝑔𝑒𝑟𝑎𝑎𝑘𝑡 𝑧𝑖𝑗𝑛 𝑑𝑜𝑜𝑟 𝑑𝑒 ℎ𝑢𝑖𝑑𝑖𝑔𝑒 𝑎𝑎𝑟𝑑𝑠𝑒 𝑜𝑛𝑡𝑤𝑖𝑘𝑘𝑒𝑙𝑖𝑛𝑔𝑒𝑛 𝑖𝑛 𝑚𝑎𝑖𝑛𝑠𝑡𝑟𝑒𝑎𝑚 𝑚𝑎𝑎𝑡𝑠𝑐ℎ𝑎𝑝𝑝𝑖𝑗, 𝑘𝑜𝑚𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑗𝑛 𝑚𝑎𝑖𝑙𝑏𝑜𝑥 𝑏𝑖𝑛𝑛𝑒𝑛. 𝐻𝑒𝑡 𝑖𝑠 𝑠𝑐ℎ𝑟𝑒𝑖𝑛𝑒𝑛𝑑 𝑒𝑛 𝑑𝑜𝑒𝑡 𝑚𝑖𝑗𝑛 ℎ𝑎𝑟𝑡 ℎ𝑢𝑖𝑙𝑒𝑛.

En ja, natuurlijk, ik kan het allemaal vanuit het grotere perspectief zien en plaatsen. Dat neemt niet weg dat zij, jij en ik, heel concreet door de modder hebben te worstelen om uit het moeras van pijn en verdriet te komen.

Sure as heaven we can do this!!💪 Als 6 jarig meisje koos ik bewust dat ik mijzelf en mijn leven liet kleineren door de man die mij verkrachtte. Als een pitbull had ik mijn tandjes in mijn soevereiniteit gezet en met volle focus op Mijn Liefde voor 't Leven.

En daarom ondersteun ik jou & je kindje met dezelfde intentie en focus. Met inzicht in hoe het in elkaar steekt, met tools voor in het dagelijks leven en met een stukje heling.

Zodat vanuit jullie vanuit de modder een nog mooiere wereld kunt laten groeien dan je nu voor mogelijk houdt.

✨✨✨
Her-inner je heel-zijn lief mens. Door licht te schijnen op.. zodat het z'n verhaal kan vertellen en daarmee transmuteert in licht, ruimte en innerlijke vrede.🕊

https://www.facebook.com/cvdheiden/posts/10157981555962060
... See MoreSee Less

View on Facebook