Creëer je gewenste realiteit

 

 

Zachtkrachtig leven, vanuit buikbrein en hartsbewustzijn

 

 

 

Klik hieronder op het hamburgertje om direct  je gewenste sectie te gaan.

Mijn wereldvisie

Ik zie kinderen stralen, Als kleine lichtpilaren, vol verbonden met het grote veld, brengen zij licht en liefde op aarde. Omdat zij mogen en kunnen zijn wie zij in essentie zijn. De lichtkinderen die ons laten ervaren hoe te navigeren op de wijsheid van ons hart. Ik zie bewuste mama’s en papa’s die het leven vanuit het hoofd hebben durven en kunnen loslaten. Die vol vertrouwen op de innerlijke leiding die spreekt via hun hart. Die krachtig in hun eigenheid staan en in gelijkwaardige liefdevolle verbinding met kind ontvangen en begeleiden. Ver van ons vandaan? Met één stap van overgave en vertrouwen breng jij het naar je nu.

Mijn bijdrage

Als levensgids en ambassadeur voor lichtkinderen schijn ik licht op jouw pad en wijs je de stappen die je mag maken. Zodat je al je oude en ballast los kan laten. En je bewuste verbinding met het hoogste in jezelf kan vinden. Enkel nog keuzes maken vanuit liefde, ongeacht wie of wat. Jouw licht diep in je lijf kunnen halen. En stralen als een ster, zachtkrachtig vanuit jouw eigenheid. Zodat jij, navigerend op je hart, jouw gewenste leven creëert.  En de wereld een beetje lichter maakt door simpelweg jouw licht te stralen. Mijn missie is mijn bijdrage aan jou en daarmee aan de nieuwe aarde. Jouw weg, de thema’s die nu bij jou spelen en hoe je daarvan los kunt komen, loop ik ook. Natuurlijk is jouw leven uniek. In essentie ervaar ik waar je doorheen gaat en wat erbij komt kijken om deze shift te maken. Je mag er dan ook op vertrouwen dat ik liefdevol naast je meeloop. Totdat je zachtkrachtig vanuit je eigenheid liefdevol kan stralen.  Verbonden met het grote veld van liefde ben je als een vruchtbare bodem voor de nieuwe kinderen om naar de aarde te komen. Naar jou, als het je verlangen is, te ontvangen en te begeleiden. Ik heb als hun ambassadeur dankbaar de taak op mij genomen om de weg voor te bereiden voor hen om naar de aarde te kunnen komen en hen te ondersteunen in hun uitdagingen hier, groot en klein.

Wil je graag jouw gedroomde leven instappen?

Hiermee hang ik voor jou de lantaarntjes langs je pad op

Adoula begeleiding & Bewuste geboortereis

Vanaf het moment dat je overweegt jouw potentiele kindje bij je uit te nodigen tot en met 9 maanden na de geboorte kunnen jij, je eventuele partner en je kindje bij mij terecht. Voor de hele reis of een gedeelte daarvan. Warm gebed, veilig gehecht en zo liefdevol ontvangen, dat is het doel van onze reis. En ben je mama van een lief sterrenkind? Ik ben er ook voor jullie.

Opleiding tot Luisterkindwerker

Een Luisterkind-afstemming zet de lantaarntjes langs je levenspad aan.  Het brengt  helder inzicht en bevrijding van oude ballast. Je komt dieper thuis in jezelf. Bent meer verbonden met de stem van je hart. En hebt liefdevolle handvatten waarmee je verder komt op jouw gewenste pad. Voor jou hoogbewuste mama en je nieuwe aarde kind.

Geboortepatronen

Iedereen draagt imprints in zich mee.  De basis is gelegd al vanaf het moment dat jij dit leven koos. Veelal ben je ze onbewust. In het dagelijks leven ‘spreken’ ze via je handelen, je overtuigingen en je ziet ze als reflecties via anderen en situaties bijvoorbeeld. Verlang je naar innerlijke bevrijding, vrij(er) leven en liefdevolle(re) relaties? Inzicht in je geboortepatronen, brengt bewustzijns-verruiming en daarmee ruimte voor heling en nieuwe keuzes. 

Zachtkracht

Ik gun het mijzelf en mijn kind om stralend en vol vertrouwen naar elkaar met elkaar te lopen op ons levenspad. In vrijheid liefdevol verbonden. Want ons leven is mooi genoeg om alles eruit te halen wat er in zit.

Hmm, met jou wil ik wel verkennen of aan de slag.

Proeven  van wat het jou kan brengen? Dat kan!

Dit vertellen cliënten

Tijdens onze zoektocht naar een verklaring voor het gedrag dat mijn zoon liet zien heb ik contact opgenomen met Carola. Zij heeft een prachtige afstemming gedaan. Niet zomaar een prachtige afstemming. De liefde die Carola voelt bij haar werk is door het beeldscherm van mijn computer voelbaar. Ook de verklaring voor het gedrag van mijn zoon werd duidelijk. Mijn eigen rol hierin als moeder ook. Ik heb aansluitend een afstemming voor mezelf aangevraagd. Tijdens het lezen van dit mooie rake verslag was ik voor de tweede keer tot tranen toe ontroerd. Er kwamen thema’s naar voren die al tijden spelen in mijn leven. De tools die ik hierbij kreeg zijn goed toepasbaar en helder. Zelfs mijn taak hier op aarde kwam duidelijk aan het licht. Ik kreeg kippenvel bij het lezen en ik kan bijna niet wachten om dit verder te gaan onderzoeken en voelen. Ik ben Carola heel dankbaar voor wat ze mij en mijn gezin gegeven heeft!

Marleen Klein

Lerares kleuterschool

“Carola heeft een prachtige geboorteverwerkingsafstemming voor me gedaan! Het contact was heel goed, ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Ik kan duidelijk voelen dat ze een enorme passie heeft voor wat ze doet. Ze heeft me met liefde geholpen. Ik kon niet wachten tot de uitgewerkte afstemming naar me toe kwam. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten, maar wist wel dat ze met “mij” contact zou zoeken nog naar voordat ik geboren zou worden. De resultaten waren prachtig! Ik heb met tranen in mijn ogen het hele verslag gelezen. Het voelde als thuiskomen. Ik heb nieuwe inzichten gekregen, en ook veel gelezen van wat ik al wist, maar juist daardoor vielen dingen ook op hun plek. Wat me het meest geraakt heeft, is hoe ik mezelf herkende in haar woorden. Zoveel wat me toen al bezighield. Het zorgt ervoor dat ik nu beter kan herleiden naar wat vroeger gebeurd is en wat ik nu mag verwerken en los mag laten. Zeker de moeite waard om jezelf (of een ander) een geboorte afstemming te geven!“

Ilaria Caputo

Marketing Coach

“Carola heeft een hele mooie fluisterkind sessie/geboortverwerking gedaan voor mijn dochtertje die toen 8 weken was. Wat een bijzondere ervaring. De boodschappen zijn prachtig, helder en heel erg toepasbaar. Alle vragen die ik had, zijn beantwoord. Ook vond ik het heel fijn dat Carola uitgebreid de tijd nam om de sessie na te bespreken en al mijn vragen rustig beantwoordde. Ik heb het als heel erg fijn, liefdevol en helpend ervaren. Ik zou iedereen een dergelijke ervaring toewensen. Heel veel dank namens mijzelf en mijn kleine meisje.

Marjolein van Ommen

Medewerker Ministerie van Justitie

“Wij hebben een prachtige miniafstemming mogen ontvangen van Carola tijdens de valentijnactie! Een miniafstemming …maar voor ons Groot! Een paar zinnen kunnen zoveel helpen! Hier kan onze zoon veel mee! De afstemming is heel duidelijk en vooral heel erg liefdevol geschreven! Onwijs bedankt Carola!”

Anneloes Reit

Gastouderopvang Yorijn

“Na een heftig jaar hebben mijn partner en ik Carola om hulp gevraagd. We hebben een prachtige afstemming van Carola mogen ontvangen. Het was ons duidelijk dat ons zoontje Ryan last had van het verlies van zijn opa en het intense verdriet wat papa hierom had. Ryan was altijd een heel vrolijk, sociaal en knuffelig mannetje. Vlak na het overlijden van zijn opa sloeg dit om in het slaan van anderen kindjes. Via Carola heeft Ryan ons verteld hoe we hem en ook onszelf konden helpen om oa hiermee om te gaan en waar verder nog aan gewerkt mocht worden. Nadat we hiermee aan de slag zijn gegaan, zagen we binnen 2 dagen een enorm verschil bij ons allen. Alsof we ontdaan waren van hele zware rugzakken. We voelen ons niet alleen veel lichter, maar Ryan slaat sindsdien ook geen andere kindjes meer en is weer de oude!”

Joyce Blok

mama van zoon, 2 jaar

Hartelijk bedankt voor deze liefdevolle, fijne en verhelderende afstemming. Ik heb het geheel met tranen in mijn ogen gelezen, het klopt echt en legt mijn gevoel over ons als gezin in woorden uit. Prachtig!! Je hebt nu drie afstemmingen op onze dochter gemaakt en één op mij. Onze band als gezin is echt versterkt de afgelopen periode en we worden steeds meer een eenheid. Echt… heel bijzonder!

 

Amanda van Hinsberg

mama, dochter 2 jaar

“Ik vind het waanzinnig dat je het getrappel in mijn buik een stem hebt gegeven. Het raakt me in hart en ziel. Mijn vader is door de afstemming in vertrouwen overgegaan. In zo’n moeilijke periode een wonderlijk bijzonder mooi cadeau!

Mevr. F. van Luin

“Ik heb een miniafstemming van Carola ontvangen. Het is echt heel bijzonder wat ze je allemaal kan vertellen. Het heeft veel helderheid gegeven. Een echte aanrader”

Tanja Leerkotte

Hypnobirthing docent

“Nu ik door de afstemming weet dat ons sterrenkindje met haar zusje heeft geruild zodat zij bij ons en haar grote broer kon komen en dat ze echt een drie-eenheid vormen, is mijn verdriet over de miskraam in dankbaarheid veranderd. De connectie in energie blijft.

Daan Nap

Sales Director

Hoi Carola, ik wilde je nogmaals bedanken voor je antwoord over de mail n.a.v. de luisterkindafstemming die ik van je heb mogen ontvangen. Dank je wel voor je diep invoelen, je hoge energie en ”vertalen” tot een werkzaam praktisch gereedschap waarmee ik verder kan. Ik heb de samenwerking met jou als open ervaren, met hart en direct. Zou het iedereen aanraden! Lieve groet, “

Sandra Doosje

Eigenaresse Tapestry of Life

Ik heb de afstemming met mijn kind gelezen. Haar reactie was meerdere keren ‘Oh, dat is zo waar!’ Ik heb nieuwe informatie over waar zij tegenaan liep en niet goed over kon praten. Dit hebben we samen opgepakt, ten positieve.

Mama van dochter 9 jaar

“Carola’ s afstemming heeft me enorm geholpen bij zowel mijn dagelijkse beslommeringen als bij mijn eigen afstemmen om de stormen van de twijfels en emoties te doorstaan door ze als instrument te beschouwen en zo vanuit mijn hart te kunnen leven en werken i.p.v. me van de wijs te laten brengen. En dat is zó waardevol, ben ik haar heel dankbaar voor!!

Eveline Pothof

Zelfstandig

“Het verliezen van ons kindje na 11 weken zwangerschap was intens verdrietig. Door het zielsgesprek kregen we inzicht in het verhaal erachter. Dat niet alleen. Ook heb ik een overtuiging kunnen helen die ik al vele levens met mij meedroeg. Zo hebben wij ons kindje een plek in ons gezin kunnen geven en ons weer geopend naar de toekomst. Het heeft echt een proces in gang gezet, waardoor we nu, via een vruchtbaarheidstraject, toch nog een keer zwanger zijn. Wij zijn ontzettend blij.”

Linda Put-Pancreas

Na mijn miskraam vorig jaar zomer had ik deze zwangerschap sterk de behoefte aan letterlijk een woord van dit kindje. De zwangerschap voeldde vanaf het begin af aan al erg goed, maar ik wilde het ontzettend graag samen met dit kindje doen en was ook gewoon ontzettend nieuwsgierig wat die kleine te melden had. De voicemails in het begin waren mooie oprechte korte boodschappen waar ik direct iets mee kon. Ik vond dat zo fijn dat ik besloot het begeleidingstraject in te gaan later in de zwangerschap. De voicemails hadden mij al richting gegeven… Het eerste gesprek in het traject was op z’n zachtst gezegt confronterend te noemen. Confronterend maar o zo waardevol. Deze mama had nog wat werk te verrichten . De kracht in deze gesprekken zit hem niet alleen in de boodschap naar mij maar ook dat Carola het zielskindje in mijn buik richting kan en mag geven. En dat maakt dat mijn zoon en ik deze zwangerschap en de geboorte echt samen gedaan hebben!

Brechtje Erp-Holleman

Mama van twee kids

Carola, het sprankelhart zelve, heeft mij zo’n mooi en liefdevol cadeau gegeven in de vorm van een afstemming. Alles wat ze schreef was zo raak, eerlijk en mooi. Een mooie en liefdevolle confrontatie met mijzelf. Hoe zij het benoemd is helder en treffend. Deze woorden neem ik mee in het leven als wijze lessen die ik nooit mag vergeten! Carola ontzettend bedankt! Ik kan jouw mooie praktijk aan iedereen met volle overtuiging aanbevelen!

Sabrina Bannink

Blogger

Lieve Carola, Onze samenwerking was heel fijn. Zowel de eerste als de tweede keer. Ik heb meer inzicht gekregen in de vragen die ik had over mijn ongeboren meisje. Ook uit vorige levens. En ook bevestiging van bepaalde dingen die ik zelf al aanvoelde. Heel verhelderend en ontroerend. Om een dieper contact te kunnen ervaren met je kindje al voor het geboren is. Heel erg bedankt daarvoor.

Es Ster

Mama van vijf kids

Het zielsgesprek met Carola gaf mij een andere kijk op een probleem waar ik mee worstel. Deze andere blik en de handvatten zorgen ervoor dat de oplossing een stuk dichterbij is! Dingen worden op een respectvolle manier benoemd.

Muriël Verseijden

Administratief medewerker

Facebook Posts

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

2 years ago

Sprankelhart - conscious embodiment
Kennen jullie de Sprankeltwins nog? Het is weer tijd om hun jaarlijkse Bday Boodschap door te geven. 3 Jaar alweer. Wat een feestje!Als hun Adoula heb ik het hele gezin begeleid vanaf het 1ste trimester t/m de Geboorteverwerking een half jaar later. Overigens, die geboorte heeft de mama toen geweldig gedaan. Autonoom, de regie - innerlijk en om haar heen - behoudend en zonder ingrepen of medicijnen. Haar diepste verlangen beleefd, waar we die maanden ervoor naartoe hebben gewerkt. Ja, dan staan de tranen ook in mijn ogen hoor.☺️Na zo'n intensieve en magische reis sluiten we het bewust af met een periode van rust. Maar, het leven stopt niet na het eerste jaar, dus sindsdien ben ik verbonden aan het gezin als levensgids. Het is zo geweldig mooi om meerdere jaren met een gezin mee te leven. En dan vind ik het zo geweldig leuk om elk jaar hun Bday Brief aan papa & mama op te mogen schrijven. Gewoon samen kakelen in één brief. Dat kan best en is heel gezellig. En we zorgen er natuurlijk voor dat het ook écht een cadeautje is. Nu voor mam en pap en voor later voor henzelf om terug te lezen.Dierbare herinneringen in de openheid, die anders misschien voor altijd verborgen zouden blijven. Een waar cadeau van buiten de tijd, om de tijd hier volop te be-leven.Oh, en wil jij dat ook graag een keer ontvangen... zo'n Birthday Brief van je kindje? Dat kan natuurlijk. Mail mij even op carola @ sprankelhart . com 🥳#sprankelhart #conscious_embodiment #geboortebegeleiding #geboorteverwerking #adoula #Luisterkind #lightletter #lightletters #zielsbrief #geboorteverhaal #lumc #bevallenin2021 #regie #verloskundigenpraktijk #verloskunde #ziekenhuis #kraamzorg #verbondenouderschap #attachmentparenting #nieuweaardekinderen #bewustekinderen ... See MoreSee Less
View on Facebook
#Babytalk een baby'tje van 3 maandjes over haar geboortebeleving"Mama, mag ik je vertellen hoe trots ik op je ben hoe je de geboorte bent doorgegaan?! Want, dat ben ik! Het heeft je laten transformeren in een nieuwe vrouw. En o, wat vind ik je prachtig! Soms leek het voor je alsof ik er even niet was, zoekende naar contact met mij…Zo heb ik het ervaren bij jou. Hoe was dat voor jou? In die momenten ben ik expres wat opzij gegaan, omdat ik je zo kon helpen de reis te maken die optimaal werkte voor jouw gekozen groei. En… dat heb ik in vólle verbinding met jou gedaan liefste mama. Ik ben er al die tijd geweest. Ik ben naast je geweest, je haartjes geaaid en ik heb mijn lichaam geboren zien worden. Wat een magie mama en papa! Ik raak er elke keer ontroerd van als ik mij daar weer mee verbind. En toen mijn mooie lijfje er was, ben ik rustig naar binnen gegleden. Wat een bijzondere sensatie is dat! In een, nee mijn, lichaam te zijn. Te ervaren wat allemaal kan in en met zo’n mensenlijf. Wauw! Gewoon magisch 😀Dank je wel dat wij voor elkaar gekozen hebben. Elke dag opnieuw is een bevestiging dat het de juiste is..." <3#sprankelhart #consciousliving #consciousparenting #bewustouderschap #bewustleven #geboortebegeleiding #zwangerschapsbegeleiding #bevallingsverhaal #geboorte #zachtelanding #Luisterkind #adoula #verbondenouderschap #kraamzorg #kraamweek #1000dagen #verloskundige #doula #sectio #geboorteverhaal #bondingmoments ... See MoreSee Less
View on Facebook