Over een zielsgesprek, waar ik anders dan gewend, ineens, oog in oog stond met een prachtig wezen, in plaats van met mijn klant. Mijn vraag contact te mogen maken met haar gids, in een fractie beantwoord. Toch ietwat onzeker, even checken op internet. Wat ik zag, kwam exact overeen met het beeld in mijn innerlijk oog. Engel Azraël, hij die God helpt. Wauw, verwonderd en overdonderd…

Hij, die de zielen begeleidt na het sterven en tegelijk de achterblijvers oneindige diepe troost biedt en ondersteuning geeft in het omgaan met hun verlies. Hij die helpt bij alle ervaringen van verlies, overgang en transformatie in het leven zelf.

Tranen over mijn wangen

Van diepe ontroering dat hij haar bij haar is. De engel die nu het meeste bij haar past. Van diepe dankbaarheid dat hij zich wilde tonen en mij zo’n liefdevolle boodschap liet opschrijven. In mijn ontwikkeling, een kwantumsprong in het werken met diverse gidsen tot ik met de Akasha Kronieken werken mag.

Nu ik dit heb ervaren, weet ik, voel ik, dat er nog vele mooie boodschappen gaan volgen. Ik kan niet wachten om ze te mogen delen met hen voor wie ze zijn bestemd. En misschien zelfs met jullie allemaal. Wie zal het zeggen?

Mijn hoofd laten kakelen

Ik volg de leiding van mijn hart. Durf jij daar naar te luisteren? Want door jouw hart spreekt jouw ziel. En jouw ziel kan jou de weg in je leven wijzen. Elke dag lukt het mij iets beter te luisteren, iets meer te vertrouwen en mijn hoofd te laten kakelen. Ik kan je alleen maar zeggen, mooie mensen en ervaringen komen op mijn pad. Ik voel mij gedragen, omhoog getild en voortgestuwd met de meest liefdevolle energie. In alles en iedereen die ik ontmoet en in alles wat ik los mag laten.

Navigeren op m’n hart

Ja, het is spannend. Verwarrend op zijn tijd. En wanneer ik dat merk, zak ik van m’n hoofd weer naar beneden. Van alle drie de breinen in mijn lijf, hoofd, buik en hart is de laatste de leider. Vanuit verbinding komt helderheid. Van daar komt de volgende stap. Want dit is de tijd, de tijd van navigeren op je hart.

“Een bericht, niet om te be-grijpen met je hoofd, wel om te door-voelen met je hart.”