Hoera, nieuw leven!

In deze prachtige, kwetsbare, intieme en overweldigende periode rondom je zwangerschap, geboorte en eerste periode, wil je enkel datgene wat puur en natuurlijk is. Voor jezelf én voor je kindje. Zodat jullie in diepe verbinding naar jullie magische ontmoeting toe kunnen leven. Jullie Geboortereis in eigen ritme kunnen maken.  En de kraamperiode voor beiden een zachte landing is. Je keuze voor het Moeder Aarde Kraampakket is dan de meest logische keuze op aarde.

Een Buikbaby Berichtje cadeau!

Negen maanden tot jullie magische ontmoeting. Je voelt je nieuwsgierig naar hoe je baby eruit ziet, voelt, ruikt. En minstens zo nieuwsgierig naar wat hij of zij te vertellen heeft. En daar is dit ‘Buikbaby Berichtje’ perfect voor. Vraag het direct aan via de aanmeldknop hieronder.

Meer weten? Onder de button lees je hoe zo’n uniek zielsbericht tot stand komt. Nogmaals de button én niet een maar twee superleuke vervolgacties onderaan deze pagina!

Vraag hier je 'Buikbaby Berichtje' aan

Nieuwsgierig wacht ik op jouw lieve woorden

Nog maar even tot jullie prachtige ontmoeting

Een zachte landing is je wens. Je voelt je zacht en krachtig tegelijk, want intuïtief weet je wat je baby nodig heeft.  Maar weet je ook dat je baby het prima zelf kan vertellen? En dat ook met liefde doet? Je baby praat via lichaamstaal, klanken, huilen en je mama-instinct. Daarmee komen jullie een heel eind. Toch kan het zo fijn en ondersteunend zijn om direct van je baby te horen.

  • Hoe je kindje toeleeft naar de Geboortereis, of er nog iets is bij je kindje of jezelf wat aandacht mag
  • Wat je kindje wenst en nodig heeft voor de kraamtijd, die eerste bijzondere 40 dagen
  • Wat onder de boertjes, krampjes, huilen, mama-honger en slaapverhalen verscholen gaat
  • Over zijn karakter, wat wel of niet fijn is, zijn outlook on life
  • En natuurlijk over jullie band, die al ver voor de fysieke conceptie is gesmeed

“Je ontvangt altijd een boodschap in en vanuit liefde. Passend bij wat in dat moment aandacht mag in jullie reis.”

Maar mijn baby praat niet

Dat klopt. Niet zoals jij en ik een gesprek voeren. Maar wel op zielsniveau. De ziel is de essentie, de kern van jou.  En je lichaam is het huis. Ik stem vanuit mijn ziel af op je baby en jou als zielen. In deze zielsverbinding kan je baby ongehinderd en vrij praten. Ziel is volwassen en staat direct in verbinding met het grotere geheel. Je baby kan dan ook met verrassend wijze en diepe boodschappen komen in heuse grote-mensen-woorden. 

Het is net als radiozenders

Alles is energie. Alles heeft zijn eigen frequentie. Net zoals radiozenders. Al die frequenties zweven door de lucht. Maar je hoort enkel degene waarop je afstemt. Denk maar aan die oude radio’s met draaiknop waarmee je zuiver op een zender kon afstemmen. Dat is precies hoe ik afstem en een heldere boodschap van je kindje aan jou kan overbrengen. Even logisch als wonderbaarlijk bijzonder.

“3 Geboortereizen heb ik mogen maken. Drie unieke avonturen, waarin mijn laatste buikdochter de dood in ogen heeft gekeken. Of het nu gaat om te weten hoe je je kleintje in zoiets intens kunt ondersteunen, lichamelijke pijntjes, emotionele dagen, diepere verbinding wensen, je uitgebreid willen voorbereiden op de baring, wenst te helen wat jullie prachtige geboorte mogelijk in de weg zit, of gewoon een fijn nestje wil bouwen. Ik weet, ken en heb de waarde van ‘zielsberichten uit de buik’ in alle gradaties ervaren. Dáárom gun ik dit jou ook zo graag, lieve vrouw.”

Vraag hier je 'Buikbaby Berichtje' aan

en beleef jullie Magische Geboortereis in Verbinding, Vreugde en Vertrouwen.
Nieuwsgierig wacht ik op jouw lieve woorden

Is het bevallen?

En wens je diepere voorbereiding, verbinding en heling?  Dan ontvang je eenmalig 10% korting op één van onderstaande Luistersessies.

  • Geboortevoorbereidingstraject (4-weekse), of
  • 40+ traject als je baby geen aanstalten maakt, doorzet, of jijzelf het nodig hebt dat je kindje komt, of
  • Geboortebrief van je baby na de geboorte, of
  • Geboorteverwerking voor jou en je baby om deze fase mooi af te ronden, dan wel traumatische ervaringen heling te geven.

Meer informatie over deze opties en Geboortebegeleiding in het algemeen vind je op de Spirituele Geboortereis pagina. Ik begeleid jou, lieve bewuste vrouw, en je Lichtkind met alle liefde naar en met elkaar. Welkom. Of er nu een wereld voor je opengaat die je nieuwsgierig wilt ontdekken of al vele stappen hebt gezet op het pad van bewustzijnsverruiming. Voel je welkom….want dat ben je.

Vriendinnenkorting

Een Luistersessie of Luisterkind-geboortetraject staat in principe op zichzelf. Echter, mijn ervaring leert dat ik het overgrote deel van mijn cliënten voor langere periode begeleid. Daar halen zowel de gezinnen als ikzelf veel voldoening uit, want er ontstaat een vertrouwensband waarin waardevolle diepzielduik-sessies enorm bijdragen aan het creëren van de door jullie gewenste realiteit.     Dus…   Wanneer je na je eerste volledige Luistersessie of -traject, voor de tweede keer aanvraagt én een vriendin naar mij verwijst, ontvangen jullie beiden eenmalig 10% korting op een Luistersessie of traject naar keuze m.u.v. doula-trajecten.  Voor haar een laagdrempelige manier om kennis te maken en voor jou betekent dit in totaal 20 % korting.      Waarom? Omdat ik met hart en ziel blij wordt van geven, delen en verbinden. En als dank-je-wel voor je vertrouwen.
Stuur mij de 'Vriendinnen' code