Luisterkindwerker-opleiding

Omdat elke stem gehoord mag worden

 

“Ja, ook jij kunt leren luisteren. Een stem zijn voor wie dat nodig heeft. Van jong tot oud. Dé basis voor liefdevolle relaties. Met liefde en passie begeleid ik jou graag tot Luisterkindwerker”

Ja, ik schrijf mij in voor de opleiding bij jou!

Ik heb veel zin om de Luisterkind-reis te gaan maken met jou. Wij starten op VRIJDAG 29/5/2020. De volgende lesdagen zijn op: 26/6, 4/9, 2/10, 30/10. Er zijn maximaal 12 plaatsen beschikbaar per opleidingsgroep.

Heb je interesse om de Luisterkindwerker-opleiding te volgen? 

De beroepsopleiding tot Luisterkindwerker duurt een half jaar en bestaat uit een combinatie van theoretisch en praktisch werk. Je leert werken met de unieke Luisterkind Methode. Zowel de Luisterkind-methode als de opleiding zijn opgezet door Diana Hendriks – van Beaumont. 

Hoe werkt een Luisterkind-afstemming eigenlijk?

Ik denk in beeldtaal en neem helder waar via alle zintuigen. Dat maakt mijn wijze van vertellen beeldend. Zo leg ik het je ’t beste uit. .Alles is bewuste energie. Alles heeft zijn eigen frequentie. Net zoals radiozenders. Al die frequenties zweven door de lucht. Maar je hoort enkel degene waarop je afstemt. Denk maar aan die oude radio’s met draaiknop waarmee je zuiver op een zender kon afstemmen. Dat is precies hoe afstemmen werkt en je een heldere boodschap kunt ontvangen en vertalen op papier. Alleen gaat het dan via hart tot hart, of ziel tot ziel. Het  is even logisch als wonderbaarlijk bijzonder tegelijk.

 Wat is jouw diepere drijfveer?

Als je overweegt om Luisterkindwerker te worden, dan ben je het eigenlijk al. Je hoort de roep van je Wijze Zelf. Wat jij leert tijdens de Luisterkindwerker-opleiding geeft jou de tools, bewustzijn en vertrouwen om concrete stappen te zetten in wat je werkelijk hier wilt beleven en wilt komen brengen.

 

“Omdat elke stem gehoord mag worden…”

 

 

Hoe eerder in ’t leven, hoe liever. Want door een stem te geven aan Lichtkindjes, Buikbaby’s en Hoogbewuste Kids en Volwassenen, kan ik Licht, Liefde en Bewustzijn brengen naar moeder aarde. Via het hart van elk die op mijn pad mag komen. En zo bijdragen aan het verder ontwaken in de Nieuwe Aarde. Mijn zielstaak. Dát is mijn diepste drijfveer. Mijn grootste passie en liefde. En ik ben nieuwsgierig naar jouw diepere drijfveer, want ook jij hebt die.

 

Jij bent uniek, zo ook je levenspad en je zult dan ook je eigen cliënten aantrekken, die matchen met jouw energie en groeipad. Welke doelgroep en levensfase je voorkeur ook heeft. Door lichtjes op te hangen langs het pad van je cliënt, groei en heel je zelf ook.  Luisterkind biedt je de stevige basis waarop je verder kunt bouwen aan jouw gift aan de wereld. Want weet dat jij dat bent. Jij bent een gift aan de wereld. 

 

Ja, ik wil op de hoogte blijven

Je weet of voelt vrijwel direct dat de Luisterkind opleiding nu voor jou is. Het kan dat je hoofd eerst nog van alles wil weten, voordat het met je intuïtie meegaat. Klik op de knop om te sparren en/of op de hoogte te blijven. Hier kun je de Luisterkind opleidingsbrochure inzien.

Ja, ik schrijf mij in voor de opleiding bij jou!

Ik heb veel zin om de Luisterkind-reis te gaan maken met jou. Wij starten op VRIJDAG 29/5/2020. De volgende lesdagen zijn op: 26/6, 4/9, 2/10, 30/10 Er zijn maximaal 12 plaatsen beschikbaar per opleidingsgroep. 

 

Geregistreerde beroepsopleiding

 De Luisterkind-opleiding staat geregistreerd bij het Centraal Bureau Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Elke trainer, ik dus ook, is opgeleid door Diana zelf. Ik werk zelfstandig, wel in verbinding met het Luisterkind-team. De inhoud is bij elke trainer hetzelfde. Uiteraard breng ik wel mijzelf mee en geef zo mijn eigen kleur en klank aan de opleiding.

Het gehele traject beslaat een half jaar. In die zes maanden zijn er 5 opleidingsdagen met telkens ongeveer een maand tussenruimte om de stof in te laten werken en uiteraard veel te oefenen. Elke student loopt haar eigen route naar het diploma. Tenslotte ben je uniek en ieder komt zijn of haar eigen ontwikkelstukken tegen. Hoe je pad ook loopt, je kunt erop vertrouwen dat ik naast je loop.

Financiële investering

Je investering voor deze beroepsopleiding van een half jaar bedraagt 1525,00 Euro.  Doet dit bedrag iets met je?  Schrijf dat dan eens op en voel je welkom mij als je klankbord te vragen. Want ik weet, dat wat je ervoor terugkrijgt en wat je de wereld in kunt brengen, qua waarde in geen enkele verhouding staat tot de financiële investering. De waarde die je ontvangt én die je na de opleiding kunt brengen in jouw wereld is grootser, dieper en meer omvattend dan jij je nu kunt voorstellen. En dat weet ik omdat ik het zelf al een goede vier jaar zelf beleef. 

“De zee is als de eeuwige constante in een wereld van continue beweging.”

Locatie Luisterkindwerker-opleiding

De opleiding is ‘op’ Scheveningen. In het oudste straatje, slechts 300 honderd meter vanaf de boulevard en zee.  Een verscholen parel van rust middenin de levendigheid. Prima bereikbaar met OV vanaf beide grote treinstations in Den Haag als met de auto. Juist ook als je verder van de zee woont en haar wil proeven of ontdekken, nodig ik je uit te komen. De zee is voor mij als de eeuwige constante in een wereld van continue beweging. In haar beweging kun je verstillen. En zo helder boodschappen ontvangen.  We kunt haar dan ook regelmatig opzoeken.

“Een waar leraar wijst de leerling enkel waar te kijken.”

 

 Ik als jouw Luisterkind trainer

Ik ervaar het als dankbare eer je het Luisterkind-vak te mogen leren. Eigenlijk..is het meer, jou te laten herinneren en herontdekken wat je al bent en kunt.  Ja, dat lees je goed, je kunt het al, je bent het alleen even vergeten. De Luisterkind-methode zijn de ijkpunten waarbinnen jij vrij kunt bewegen. Door zelf te proberen en te ontdekken hoe het voor jou werkt, maakt dat je het écht eigen maakt. Verinnerlijkt, om dan voor altijd met je mee te reizen. Helemaal op jouw eigen unieke wijze. .

Een ware leraar zegt het zijn leerling niet voor, maar wijst enkel waar te kijken. Als Luisterkind trainer pas ik deze zienswijze ook toe.  Ik wijs je richtingen, ik hang lantaarntjes op langs je pad, prikkel je her en der zodat je zelf verder groeit in bewustzijn, kennis en kunde. 

Ik leef op basis van gelijkwaardigheid, respect en liefdevolle verbindingen. En zo ook gedurende de opleiding, in de rol en positie die wij vervullen ten opzichte van elkaar. Wij zijn beiden leraar en leerling, voor en met elkaar. 

Ja, ik schrijf mij in voor de opleiding bij jou!

Ik heb veel zin om een half jaar op Luisterkind-reis te gaan met jou. Wij vertrekken op vrijdag 29 mei 2020.  De overige data zijn: 26/6, 4/9, 2/10, 30/10 op Scheveningen. Er zijn maximaal 12 plaatsen beschikbaar per opleidingsgroep.

 

Officeel Luisterkind trainer

Blijf verbonden

Partners

Moeder Aarde Natuurlijk Kraampakket

Petit&Jolie Natural Babycare

Pure Heart

Dalalou Natuurlijk

Aangesloten bij

Int. Society Adoula's

Luisterkind

Nibig