Luisterkindwerker Opleiding

Omdat elke stem gehoord mag worden

“Stel je eens voor welke verrijking je toelaat wanneer je Bewust Licht Schijnt en ‘weet’ waartoe iets is, waartoe je doet wat je doet en dat je het kunt helen/ oplossen. Meer inzicht, groter bewustzijn, innerlijke bevrijding en nieuwe keuzes en mogelijkheden tot je beschikking…“

E-learning Opleiding tot Luisterkindwerker

Yay, jij kunt vanaf nu Luisterkindwerker worden vanuit je luie stoel. Voor iedereen die om welke reden dan ook niet bij de live training aanwezig kan, wil of durft te zijn. 

Op een rijtje

 • 5 Online lesmomenten van 4 uur per keer. Elke maand 1 les.
 • Groepsgrootte maximaal 4 personen. Genoeg ruimte voor aandacht en begeleiding. 
 • Voor wij op reis gaan creëer ik, samen met jou een Safe Space met familiegevoel in een Whatsapp of Telegram groep. ONLINE is net zo verbonden, vertrouwd en vreugdevol als live. Dat weet ik inmiddels uit ervaring en dat krijg ik ook terug vanuit de groepen. Virtuele grouphugs behoren tot de mogelijkheden 😉  
 • Ik reis aan je zijde mee via e-mail en groeps-app en telefoon.
 • Je hebt toegang tot het ondersteunende online Luisterkind Studieportaal. 

Met elkaar creëren we de live groepsbeleving!

Live Opleiding tot Luisterkindwerker

Yay, jij kunt ook kiezen voor opleiding op locatie. Met warme thee in een kringetje, samen leren, ervaren en verbinden.

Op een rijtje

 • 5  lesdagen van 10.00-16.30 uur. Elke maand 1 les. 
 • Alle data staan vast i.v.m. locatiehuur.
 • Groepsgrootte  4-8 personen. Genoeg ruimte voor aandacht en begeleiding. 
 • Voor wij op reis gaan creëren we een Safe Space met familiegevoel in een Whatsapp of Telegram groep. Hier kun je je vragen kwijt en delen wij successen en groei-ervaringen.
 • Ik reis aan je zijde mee via e-mail en groeps-app en telefoon.

 Een combinatie van Luisterkind E-learning en Live op locatie is niet mogelijk. 

Eigen groep?!

Dat kan zeker! Hoe waardevol om deze reis te maken met je vriendinnen, mede-ouders, je collega’s. Jij levert de deelnemers aan. Wij spreken de data af en klaar zijn we voor de reis.

 

 

“Stel je voor welke meerwaarde en verrijking jouw cliënt en haar inner circle ontvangt, wanneer je het onderliggende verhaal kunt waarnemen en daar je begeleiding op aan kunt vullen of passen.”

Luisterkind 10 jaar feestlogo

Voor alle Bewuste Begeleiders conceptie- zwangerschap, geboorte en het wakkere jonge kind

Omdat het heel bijdragend en fijn kan zijn vanuit gedeelde interesse, achtergrond of professie samen de waardevolle bijdrage van Luisterkind in je eigen leven en/of het leven van je cliënt en haar gezin te ontdekken. Door vergelijkbare vraagstukken met elkaar de verdieping in. En op de lesdagen extra herkenning, steun en aanmoediging vinden bij elkaar om jouw maximale potentieel eruit te halen.

Je bent welkom…

Als je Luisterkind als hoofdberoep wilt uitoefenen.  Aan je praktijk wilt toevoegen. Of om toe te passen in je privésfeer bij je eigen kinderen en vriendenkring.

~hypnobirthing docenten, baby coaches, zwangerschapsbegeleiders – energetisch, fysiek, emotioneel, geestelijk spiritueel -, doula’s, kraamverzorgenden, verloskundigen, bewuste / verbonden ouders, zwangerschapsyoga docenten, fertiliteitstherapeuten, homeopathie professionals, baby masseuses, draagdoekconsulenten, vroedvrouwen, placentaspecialisten, bewuste mama’s & papa’s,  geboortefotografen, kraamafdeling zusters/broeders, lactatiedeskundigen, voetreflexologen, zwangerschapsmasseuses, pelvic & womb werkers, baby masseuses, draagdoekconsulenten, onrust- en slaapcoaches, 1st 1000 dagen begeleiders, KDV medewerkers, kindercoaches – holistisch/energetisch/nieuwetijd, e.d.), psychologen, coaches en begeleiders voor kind & gezin, lichtwerkers, mediums, huisartsen, speltherapeuten, natuurgeneeskundigen, kinderyoga docenten, -holistisch- kindergeneeskundigen, natuurlijk/bewuste gastouders, enz..~

JA, ik ga op sprankeltastische Luisterreis! 

Live  

Start ’23: 8/10, 5/11, 10/12, 21/01, 18/2 (10.00-16.30)

Start ’24: 17/3, 21/4, 26/5, 22/6, 21/7 (10.00-16.30)

E-learning

Start ’23:  23/9, 28/10, 25/11, 23/11, 27/1  (09.00-13.00)

Start ’24:  2/3, 30/3, 4/5, 1/6, 29/6  (09.00-13.00)

Data o.v.b. Locatie: Naaldwijk / Scheveningen / Online

Luisterkind Spiegelbeeld artikel

In het magazine Spiegelbeeld staat een mooi artikel over Samenwerken in het kwadraat. Klik op de foto om het te lezen.

Luisterkind is toe te passen bij alle vragen en uitdagingen.  Luisterkind is enorm gegroeid en is inmiddels volwassen. Onderzoeken zoals deze naar de toepasbaarheid op en resultaten bij dyslexie is hier een mooie uiting van. 

Ook hooikoorts is zo’n specifieke uitdaging waar mooie resultaten mee te behalen zijn. Klik op de afbeelding om de resultaten van het onderzoek naar dyslexie te lezen. 

De wondere wereld van het luisteren opent deuren naar ongekende mogelijkheden

Heb je interesse om de Luisterkindwerker-opleiding te volgen? 

De Luisterkindwerker (beroeps) Opleiding duurt een half jaar, met daarin 5 lesdagen, en bestaat uit een combinatie van theoretisch en praktisch werk. Of je nu al wel of niet bekend bent met afstemwerk, je leert altijd werken met de unieke Luisterkind Methode.  

Hoe werkt een Luisterkind-afstemming eigenlijk?

Ik denk in beeldtaal en neem helder waar via alle zintuigen. Dat maakt mijn wijze van vertellen beeldend. Zo leg ik het je ’t beste uit. .Alles is bewuste energie. Alles heeft zijn eigen frequentie. Net zoals radiozenders. Al die frequenties zweven door de lucht. Maar je hoort enkel degene waarop je afstemt. Denk maar aan die oude radio’s met draaiknop waarmee je zuiver op een zender kon afstemmen. Dat is precies hoe afstemmen werkt en je een heldere boodschap kunt ontvangen en vertalen op papier. Alleen gaat het dan via hart tot hart, of ziel tot ziel. Het  is even logisch als wonderbaarlijk bijzonder tegelijk.

Als Luisterkindwerker haal ik de antwoorden naar boven

Ieder mens is uniek. En al heeft diegene aan de buitenkant ogenschijnlijk hetzelfde issue, de bron (oorzaak), het antwoord (oplossing) en weg er naartoe is voor ieder mens anders. Want ieder mens is uniek. Als Luisterkindwerker ga ik dus nooit uit van mijn weten en referentiekader. De antwoorden op het vraagstuk zitten in de persoon zelf. En die haal ik naar boven, samen, met diegene.   Dit gegeven maakt het anders dan mediumwerk.

 Wat is jouw diepere drijfveer?

Als je overweegt om Luisterkindwerker te worden, dan ben je het eigenlijk al. Je hoort de roep van je Wijze Zelf. Wat jij leert tijdens de Luisterkindwerker opleiding geeft jou de tools, bewustzijn en vertrouwen om concrete stappen te zetten in wat je werkelijk hier wilt beleven en wilt komen brengen.

Even sparren?

Je weet of voelt vrijwel direct dat de Luisterkind opleiding nu voor jou is. Het kan dat je hoofd eerst nog van alles wil weten, voordat het met je intuïtie meegaat. Klik op de knop om te sparren en/of op de hoogte te blijven. Hier kun je de Luisterkind opleidingsbrochure inzien.

Sprankelhart Luisterkind Opleiding mama en dochter

Omdat elke gehoorde stem bijdraagt aan een wereld in vrede

Hoe eerder in ’t leven, hoe liever, is mijn visie. Want door een stem te geven aan Lichtkindjes, Buikbaby’s en Hoogbewuste Kids en hun mama’s, kan ik Licht, Liefde en Bewustzijn brengen naar moeder aarde. Via het hart van elk die op mijn pad mag komen. En zo bijdragen aan het verder ontwaken in de Nieuwe Aarde. Mijn zielstaak. Dát is mijn diepste drijfveer. Mijn grootste passie en liefde. En ik ben nieuwsgierig naar jouw diepere drijfveer, want ook jij hebt die.

Jij bent uniek, zo ook je levenspad en je zult dan ook je eigen cliënten aantrekken, die matchen met jouw energie en groeipad. Welke doelgroep en levensfase je voorkeur ook heeft. Door lichtjes op te hangen langs het pad van je cliënt, groei en heel je zelf ook.  Luisterkind biedt je de stevige basis waarop je verder kunt bouwen aan jouw gift aan de wereld. Want weet dat jij dat bent. Jij bent een gift aan de wereld. 

“De zee is als de eeuwige constante in een wereld van continue beweging.” 

Geregistreerde beroepsopleiding

De Luisterkindwerker opleiding staat geregistreerd bij het Centraal Bureau Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Elke trainer, ik dus ook, is opgeleid door Diana Hendriks zelf. Ik werk zelfstandig, wel in verbinding met het Luisterkind-team. De inhoud is bij elke trainer hetzelfde. Uiteraard breng ik wel mijzelf mee en geef zo mijn eigen kleur en klank aan de opleiding.

Het gehele traject beslaat een half jaar. In die zes maanden zijn er 5 opleidingsdagen met telkens ongeveer een maand tussenruimte om de stof in te laten werken en uiteraard veel te oefenen. Elke student loopt haar eigen route naar het diploma. Tenslotte ben je uniek en ieder komt zijn of haar eigen ontwikkelstukken tegen. Hoe je pad ook loopt, je kunt erop vertrouwen dat ik naast je loop.

Financiële investering

Je investering voor de Luisterkindwerker Opleiding van een half jaar bedraagt 1545,00 Euro.   Doet dit bedrag iets met je?  Schrijf dat dan eens op en voel je welkom mij als je klankbord te vragen. Want ik weet, dat wat je ervoor terugkrijgt en wat je de wereld in kunt brengen, qua waarde in geen enkele verhouding staat tot de financiële investering. De waarde die je ontvangt én die je na de opleiding kunt brengen in jouw wereld is grootser, dieper en meer omvattend dan jij je nu kunt voorstellen. En dat weet ik omdat ik het al een goede zeven jaar zelf beleef.

Locatie Live Luisterkindwerker opleiding

De opleiding is ‘op’ Scheveningen OF in Naaldwijk. Beide locaties zijn prima te bereiken met OV, auto en fiets. Voorzieningen zijn in de buurt. 

Juist ook als je verder van de zee woont en haar wil proeven of ontdekken, nodig ik je uit te komen. De zee is voor mij als de eeuwige constante in een wereld van continue beweging. In haar beweging kun je verstillen. En zo helder boodschappen ontvangen.  Je kunt haar dan ook regelmatig opzoeken.

“Ja, ook jij kunt leren luisteren. Een stem zijn voor wie dat nodig heeft. Van jong tot oud. Dé basis voor liefdevolle relaties. Vanuit purpose begeleid ik liefde en passie jou graag tot Luisterkindwerker”

De mogelijkheden voor jou als Luisterkindwerker

Binnen deze thema’s zijn de mogelijkheden en vragen onbegrensd. Laat je verwonderen en meenemen op reis. 

Kinderwens

Kinderwens. Wat start als een klein fluisterend stemmetje ergens achterin je bewustzijn, kan uitgroeien tot een luid geroep die heel je leven overstemt. Het grote niet weten of en wanneer maakt deze fase intens. Jij kiest echter niet zelf te blijven ploeteren. Het onderliggende verhaal boven water halen, dat is wat je doet. Om daar mee aan de slag te gaan in het concrete hier en nu. Te openen, schonen en het weer te laten stromen. Zelf of met je partner. Een Luisterkind Kinderwens-afstemming is een diepgaande start, dan wel een ontdekking dat je kinderwens over iets anders gaat en op een andere wijze ingevuld mag worden in je leven. 

Of heb je een miskraam of abortus beleefd? En wil je contact met je kind?  Wat je vragen ook zijn, vaak heeft het een emotionele lading voor jou en/of je eventuele partner. Je mag erop vertrouwen dat de boodschap die helder wordt, altijd in liefde is en bedoeld om je verder te brengen op je pad. Ruimte, beweging en verbinding creëert. 

Geboortebegeleiding

Perfect voor de echte avonturier die graag zelf haar plan trekt onderweg is deze Luisterkind Geboortebegeleiding. Wat ik voor je doe, is het ophangen van de lantaarntjes langs je pad. Middels 4 afstemmingen met je buikbaby met elk een eigen thema. Van kennismaking tot en met geboorte. De vierde is een brief van je kindje rondom zijn of haar leven en alles wat gedeeld wil worden. Wij spreken vooraf de 4 momenten af, waarin jij bewust aanwezig bent bij je buikwonder terwijl ik afstem. Voor de afstemming ontvang ik je vragen i.r.t. het thema van die keer. Je ontvangt het verslag direct erna in je mailbox. Een waar cadeau voor jou én je kindje, om elkaar al zo voor de geboorte te leren kennen en er samen naartoe te leven. Op weg naar jullie vreugdevolle ontmoeting! Een zachte, liefdevolle en respectvolle benadering en begeleiding is hierbij van het grootste belang. Hierop mag je vertrouwen.

Geboorteverwerking

Voor een zachte landing in lijf en leven. Voor je baby én voor jou. Want geboren worden doe je samen. Jij als mama en dieper in je vrouw-zijn en je kindje als mens op aarde. De geboorte is het grootste transitieportaal waar je samen doorheen gaat in het leven. En dat mag verwerkt worden. Jullie geboorteverhaal verdient het om gehoord te worden, helemaal. Want deze is uniek en bevat o zo waardevolle schatten aan informatie en heling om verder op te bouwen in jullie leven samen. Of het nu je gedroomde geboorte was, een beetje anders ging dan gedacht, of om mogelijke traumatische ervaringen te verwerken. Geboorteverwerking is bedoeld om het grotere perspectief helder krijgen en te begrijpen. Zodat het emotionele lichaam van jou en je kindje kan helen, de au kan transformeren naar voeding voor jullie vreugdevolle leven en het pad voor een eventueel volgend kindje al een heel stuk wordt vrij gemaakt. Bevrijding, begrip en nog liefdevollere verbinding is wat ontstaat, naast kracht en elkaar kunnen lezen. 

Familieverbond

Voor als je wil weten waartoe jullie bij elkaar zijn. En alles wat uit deze centrale vraag voort vloeit. Geen enkel gezin is zomaar toevallig bij elkaar. Want onder al het mogelijke  geharrewar en ingewikkelde relaties ligt altijd jullie unieke verbond van liefde. Vindt wat jullie bindt, waar jullie elkaar kunnen steunen en stimuleren. En ontdek wat jullie van en aan elkaar te leren hebben en wat er nog opgelost mag worden aan – oud – zeer. Met als doel dat iedereen lekkerder in z’n vel komt te zitten en betere onderlinge verhoudingen kunnen groeien. Loskomen uit de oude 3D matrix waarin je leeft vanuit je hoofd en wilskracht, naar leven vanuit hartsbewustzijn oftewel 4D, op weg naar 5D. Vanuit kracht in ieders eigenheid, verbonden in vrijheid.

Deze afstemming is van toepassing op de gezinsleden die op dit moment in je huis wonen of actief onderdeel zijn van het gezin. Zelfs huisdieren willen soms graag iets vertellen. Of reeds overleden dierbaren. Ook wanneer jij en je partner geen kinderen hebben, is deze afstemming mogelijk. Tenslotte kun je een gezin ook samen vormen. Ook komen samengestelde gezinnen, adoptie- en pleegkinderen geldt  onder bepaalde voorwaarden in aanmerking. 

In een Familieverbond afstemming, praat ik met je gezin als één geheel. Jullie praten met één stem. Alle vragen die gaan over of betrekking hebben op je hele gezin kun je dan ook stellen. Als je persoonlijke vragen hebt, dan behandelen we dat in een aparte afstemming. Dit kan zowel voor of na een Familieverbond afstemming. Dit is geheel naar jouw situatie, gevoel en wens.

Levensbrug

Levensbrug is er voor iedereen voor wie hard op communiceren lastiger of niet mogelijk is. Denk aan mensen in pallitatieve zorg, overleden dierbaren, mensen in coma. Of personen die op enige wijze beperkt zijn in hun uitdrukkingsvermogen zoals bijvoorbeeld het Syndroom van Down. Achter de buitenkant gaat veelal een rijke belevingswereld schuil. En vergis je niet, in gesprek op zielsniveau, is iedereen volwassen, vrij en heeft toegang tot het grote bewustzijn die diegene werkelijk is. 

Ook als je een abortus, stilgeboorte of miskraam hebt meegemaakt, is deze er voor jou. De ervaring leert dat sterrenkindjes maar al te graag hun boodschap doorgeven zodat jij weer verder kunt. 

Levensbrug is een verantwoordelijk, magisch en dankbaar werk.  Want jij mag als intermediair de ‘laatste’  en ‘verborgen’ woorden doorgeven en op papier zetten. Stel je voor wat dat kan doen met de achterblijvers of met ouders die ein-de-lijk hun kind begrijpen..

Bedrijfsafstemming

Een prachtige wijze om te spreken met de essentie/energie van je praktijk of bedrijf. Geschikt alle bedrijven, van zzp’er zonder eigen praktijkruimte tot organisaties met meerdere locaties en zelfs multinationals.

Een aantal redenen:

 • ’t Loopt niet lekker met het bedrijf, afdeling of personeel
 • De groei stagneert, gaat te snel of mogelijk een andere kant uit dan gedacht of goed is
 • Een her- of doorstart
 • Je wilt je praktijk of bedrijf vanaf de start direct goed neerzetten
 • Inzicht verkrijgen in de volgende stappen
 • Willen weten waar je bedrijf/praktijk behoefte aan heeft om happy te blijven en zodoende optimaal aan jou, en jij aan hem/haar, kan bijdragen

Omdat in een bedrijfsafstemming gesproken wordt met die energie, en niet op personen, is er enkel toestemming nodig van de aanvrager en/of hoofd/directeur van die afdeling/team/locatie/bedrijf. Dit is afhankelijk welk onderdeel centraal staat. 

Kortom, als jij samen met je praktijk/bedrijf wilt creëren en optimaliseren, dan is een bedrijfsafstemming áltijd een goed idee. 

Ik als jouw Luisterkind trainer

Ik ervaar het als dankbare eer je het Luisterkind-vak te mogen leren. Eigenlijk..is het meer, jou te laten herinneren en herontdekken wat je al bent en kunt.  Ja, dat lees je goed, je kunt het al, je bent het alleen even vergeten. De Luisterkind-methode bevat de ijkpunten waarbinnen jij vrij kunt bewegen. Door zelf te proberen en te ontdekken hoe het voor jou werkt, maakt dat je het écht eigen maakt. Verinnerlijkt, om dan voor altijd met je mee te reizen. Helemaal op jouw eigen unieke wijze. .

Een waar zegt het zijn leerling niet voor, maar wijst  waar te kijken, activeert tot je eigen inzichten te komen. Als Luisterkind trainer pas ik deze zienswijze ook toe. In de rol van gids wijs ik je richtingen, hang ik lantaarntjes op langs je pad, prikkel je her en der  zodat je zelf verder groeit in bewustzijn, kennis en kunde. Ik vind het belangrijk met cliënten in de afstemmingen terug te leiden naar hun eigen verantwoordelijkheid en meesterschap. Dus, zo dien ik jou ook. Ik sta naast je. Ben je klankbord. Terwijl jij het werk doet. 

Ik leef op basis van gelijkwaardigheid, respect en liefdevolle verbindingen. En zo ook gedurende de opleiding, in de rol en positie die wij vervullen ten opzichte van elkaar. Wij zijn beiden leraar en leerling, voor en van elkaar. 

“Een waar leraar wijst de leerling waar te kijken.”

 JA, ik ga op sprankeltastische reis! Ik start met de Luisterkindwerker Opleiding!

Ervaring student

Heel erg bedankt voor je lessen, mooie tussentijdse mails en uitgebreide feedback. Het is fijn dat wij mogen leren van iemand met zoveel ervaring, diepe gevoelens en oprechte terugkoppeling op onze afstemmingen. Dit zorgt ervoor dat wij optimaal kunnen leren. Degenen van wie ik eerder als klant afstemmingen heb ontvangen… Ja, je hebt ons nu al zoveel meer geleerd!

Anne Bijvelds – Van Hees, NEI Therapeut

Ervaring oud student

Na een intensieve reis van 5 maanden was het gisteravond zover dat mijn trainer Carola zei: je bent geslaaaaaaaagd!

Ze zei in het begin bij les 1, “we gaan samen op reis”. En wat voor een. Ik had geen idee… ik kon afstemmen, ik kon lezen… maar gaandeweg de reis besefte me ik haar woorden maar al te goed.

Ging ik nu met hakken in t zand staan? Ging ik nu struisvogelpolitiek toepassen…?!? Ja, er kwam een heel dozijn aan overtuigingen en patronen voorbij hoor! Mijn ego die vierde hoogtij!

Geduld, liefde en samenwerken met m’n lieve collega’s.

Tip 1 was…zet je angst naast je op de stoel en je monkeymind een tros bananen, zodat hij niet meer tettert. Gouden tip!🤣

En daar ging ik en ga ik nog steeds, in stilte luisteren naar dat wat er gezegd mag worden door jong en oud.

Anneloes Reit, Bewust in Verbinding

Ervaring oud student

“Afstemmen kun je overal!” Is een van de eerste dingen die we leerden in de Opleiding tot Luisterkindwerker.
Energie is groots, mooi en oneindig!

Mijn man ging vissen, ik ben lekker met hem meegegaan en met de vogeltjes en bij-tjes om me heen was ik in de energie te zoeken…

En wat voor fijne afstemming werd het! In gesprek met een kindje die te vroeg geboren werd en nu prachtige boodschappen, woorden en liefde liet voelen voor de ouders.

Ervaring oud student

Motiveren van een mede-student is wat onderling de normaalste zaak van de wereld is.

“Ohhh zet m op!! Ik heb het in het begin echt als stom en worsteling ervaren. Tot je vertrouwen krijgt door te doen. Gaat langzaam… maar dan word het ook écht dat feestje waar Carola het over had.”

Ervaring oud student

Ook delen van passages uit afstemmingen waarbij een student tegen vraagstukken aanliep, is wat wij doen. Want, van elkaar leren is enorm waardevol en maakt dat de theorie echt gaat leven. 

“Wouw, prachtige afstemming heb je geschreven! En ik zie wat Carola bedoelt met de engel en die man laten beslissen om mee te gaan. Het gaat te snel eigenlijk. Wel super mooie ervaring en leermoment👍🏻🤩”

Ervaring oud student

En ja, in Luisterkind afstemmingen komen geregeld gasten langs…

Ik geloof dat ik de weg naar de Engelen heb opengezet. Ik heb spirit, zielen, entiteiten..hele rataplan 🤣

Ik heb een hele hele héle boze meneer😳.(Auralifter)

Mag ik wat ik heb met jullie delen? dit is zo bizar?! (of niet natuurlijk) maar er verscheen een engel!

Dit peutertje gaf ook aan in de afstemming aan dat hij nu meer ruimte kreeg, maar ook dat zijn ouders hier hem in mogen begrenzen. De entiteit hebben  we naar het licht gebracht.. en zie het resultaat!!! Dit jongetje kon niet praten en dat was ook de vraag die gesteld werd vanuit de ouders. Hij probeert het nu dus echt, te praten!! Ohhhhhh hier word je toch blij van!!!  De entiteit snoerde zijn mondje dicht 😉

“Ik zie je graag! Samen creëren we de nieuwe wereld in liefde en eenheidsbewustzijn.”

Carola

JA, ik ga op sprankeltastische reis! Ik start met de Luisterkindwerker Opleiding!

Live  

Start ’23: 8/10, 5/11, 10/12, 21/01, 18/2 (10.00-16.30)

Start ’24: 17/3, 21/4, 26/5, 22/6, 21/7 (10.00-16.30)

E-learning

Start ’23:  23/9, 28/10, 25/11, 23/11, 27/1  (09.00-13.00)

Start ’24:  2/3, 30/3, 4/5, 1/6, 29/6  (09.00-13.00)

Data o.v.b.  Locatie: Naaldwijk / Scheveningen / Online

Veel gestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op regelmatig gestelde vragen. Staat die van jou er niet tussen? Mail, Pb, App me gerust. Ik beantwoord ze graag én vrijblijvend.   

Hoe komen we tot mijn gewenste begeleiding?

Je leert precies dezelfde Luisterkind Methode. Uiteraard is het programma zo vorm gegeven dat het past binnen het aantal lesuren. Tussendoor is het veel zelf oefenen en met je mede reisgenoten. 

Wat heb ik, Carola, aan kennis en vaardigheden in huis?

Sinds 2015 ben ik Luisterkindwerker en sinds 2019 Luisterkind Trainer. 

Moet ik al bekend zijn met energetisch werk om de opleiding te doen?

Nee. Iedereen kan het leren. Iedere route naar de bestemming ‘diploma’ is uniek.

Als je vooral georiënteerd bent op je rationele linker hersenhelft, dan kan het zijn dat je in het begin je waarnemende vermogens wat aan hebt te zwengelen. Eenmaal ‘aan’,  ga je op volle kracht. Je hoeft niet te kunnen ‘zien’ om dit werk te kunnen doen. 

Ben je al langer bezig met vormen van mediumschap, healing, reading e.d. , dan kan het zijn dat je gewend bent in verticale verbinding te werken. Bij Luisterkind luisteren we horizontaal. Dus, ook dan kan het even wennen zijn. 

 

Wat is de studiebelasting?

Dat is lastig te zeggen omdat iedere leerroute uniek is. En daarbij de vraag; wat wil jij eruit halen?! Ga je voor de basis of wil je je eigen maximale potentieel eruit halen? Over het algemeen kun je een dagdeel tot een dag uittrekken verdeeld over de week. 

Wat is mijn investering?

Per 1 maart 2022 is de investering 1545,- BTW vrij.  Betaling in een keer heeft de voorkeur. Betaling in delen is bespreekbaar. 

Wanneer wel
 • Als je bereid bent om op reis te gaan. Jezelf te ontdekken en mee te stromen op dat wat zich aandient. 
 • Als je persoonlijke en methodische ontwikkelstukken open ontvangt en deze ziet als kans en mogelijkheid om voorbij je oude zelf te komen.
 • Als je rekenschap neemt over jezelf, je reis en het aanleren van de methode. Ja, ik loop naast je zijde; ik ben er voor ruggensteun en klankborden. Ik ben niet je coach of psycholoog. Wel jouw betrokken trainer. 
 • Als je bereid bent commitment te maken. En dit vorm te geven door tijd en ruimte te reserveren in je leven. Jij zorgt dat je huishouden, kinderen en werk op orde zijn, zodat jij je aan je reis kunt wijden. 
Wanneer -nog- niet?
 • Als je niet bereid om het werk te doen wat nodig is om jouw hartverlangens via Luisterkind de wereld in te brengen.
 • Als je alle andere onderdelen in je leven voorrang en prioriteit geeft boven jezelf.
 • Als slachtoffermentaliteit nog de boventoon voert.
 • Als je vooral wilt halen en de anderen, inclusief ik, vóór jou werken i.p.v. dat je rekenschap neemt voor jezelf. 
 • Als er al -veel- andere grote issues spelen in je leven. Voel en kijk dan goed of je innerlijke en externe ruimte hebt op dit moment. Bespreek dit gerust met mij. Niets zo demotiverend als je er halverwege achter komt dat het toch niet werkt. 
Nibig
Met ingang van 1 januari 2017 moeten alle zorgverleners in Nederland voldoen aan eisen die in het kader van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz) worden gesteld. Ook mijn praktijk voldoet aan deze eisen. Wat heb je eraan? Het kan voorkomen dat je als cliënt van Sprankelhart een klacht hebt over de geboden zorg. Uiteraard doen jij en ik ons best hier samen uit te komen. Mocht je dat om enige reden onprettig vinden, dan bied ik de mogelijkheid aan om gratis gebruik te maken van een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Officeel Luisterkind trainer

logo bevoegd trainer Luisterkind
Luisterkind 10 jaar feestlogo

Blijf verbonden

Partners

Moeder Aarde Natuurlijk Kraampakket

Petit&Jolie Natural Babycare

Pure Heart

Dalalou Natuurlijk

Aangesloten bij

Int. Society Adoula's

Luisterkind

Nibig

De kleine lettertjes

Privacy Policy
Cookie Policy