Luisterkindwerker Opleiding

Omdat elke stem gehoord mag worden

 

“Stel je eens voor welke verrijking je toelaat wanneer je Bewust Licht Schijnt en ‘weet’ waartoe iets is, waartoe je doet wat je doet en dat je het kunt helen/ oplossen. Meer inzicht, groter bewustzijn, innerlijke bevrijding en nieuwe keuzes en mogelijkheden tot je beschikking…

E-learning Luisterkind

Oh my, wat ben ik blij dat jij Carola de Opleiding tot Luisterkindwerker komt geven bij mij op de bank. Zooo, klik op de knop en klaar 🙂

E-learning Opleiding tot Luisterkindwerker

Yay, jij kunt vanaf nu Luisterkindwerker worden vanuit je luie stoel. En dat maakt het voor iedereen die om welke reden dan ook niet bij de live training aanwezig kan, wil of durft te zijn, het mogelijk om Luisterkindwerker te worden.

Het principe is soortgelijk

  • 5 Online lesdagen van 4 uur per keer. (live: 6 1/2 uur)
  • De startdatum ga ik vanuit als richtlijn. De rest van de dagen bepalen we met elkaar. (live: alle data vast)
  • Groespgrootte online is maximaal 3 personen. Genoeg ruimte voor aandacht en begeleiding. (live: 8 personen)
  • Voor wij op reis gaan creëer ik een Safe Space met familiegevoel in een Whatsapp of Telegram groep. ONLINE is net zo verbonden, vertrouwd en vreugdevol als live. Dat weet ik inmiddels uit ervaring en dat krijg ik ook terug vanuit de groepen. Virtuele grouphugs behoren tot de mogelijkheden 😉  
  • Ik reis aan je zijde mee via e-mail en groeps-app en telefoon.
  • Je hebt toegang tot het ondersteunende online Luisterkind Studieportaal. (alleen bij E-learning) 

 Een combinatie van Luisterkind E-learning en op locatie is helaas niet mogelijk. E-learning gaat gegarandeerd door. Live, is in deze tijden weinig over te zeggen. Dus, kies je de opleiding? Kies dan voor zekerheid. Met elkaar creëren we de live groepsbeleving!  

Voor alle Bewuste Begeleiders conceptie- zwangerschap, geboorte en het wakkere jonge kind

Omdat het heel bijdragend en fijn kan zijn vanuit gedeelde interesse, achtergrond of professie samen de waardevolle bijdrage van Luisterkind in je eigen leven en/of het leven van je cliënt en haar gezin te ontdekken. Door vergelijkbare vraagstukken met elkaar de verdieping in. En op de lesdagen extra herkenning, steun en aanmoediging vinden bij elkaar om jouw maximale potentieel eruit te halen.

Stel je voor welke meerwaarde en verrijking jouw cliënt en haar inner circle ontvangt, wanneer je ook het onderliggende verhaal kunt waarnemen en daar je persoonlijke begeleiding of professionele dienstverlening op aan kunt vullen/passen..

Welkom…

Je bent welkom. Of je Luisterkind als hoofdberoep wilt uitoefenen.  Aan je praktijk wilt toevoegen. Of om toe te passen in je privésfeer bij je eigen kinderen en vriendenkring.

~hypnobirthing docenten, baby coaches, zwangerschapsbegeleiders – energetisch, fysiek, emotioneel, geestelijk spiritueel -, doula’s, kraamverzorgenden, verloskundigen, bewuste / verbonden ouders, zwangerschapsyoga docenten, fertiliteitstherapeuten, homeopathie professionals, baby masseuses, draagdoekconsulenten, vroedvrouwen, placentaspecialisten, geboortefotografen, kraamafdeling zusters/broeders, lactatiedeskundigen, voetreflexologen, zwangerschapsmasseuses, pelvic & womb werkers, baby masseuses, draagdoekconsulenten, onrust- en slaapcoaches, 1st 1000 dagen begeleiders, KDV medewerkers, kindercoaches – holistisch/energetisch/nieuwetijd, e.d.), psychologen, coaches en begeleiders voor kind & gezin, lichtwerkers, mediums, huisartsen, speltherapeuten, natuurgeneeskundigen, kinderyoga docenten, -holistisch- kindergeneeskundigen, natuurlijk/bewuste gastouders, enz..~

Ja, ik ga op een sprankeltastische Luisterkind reis

Ik heb veel zin om de Luisterkind-reis te gaan maken met jou. Voor alle bekende data kun je je Nu al aanmelden. De uiteindelijke keuze voor dag en tijdstip gaat in overleg met alle deelnemers, uitgaande van mijn mogelijkheden. 

E-LEARNING

  • Start 19/9 ~ Vol
  • Start NOVEMBER (pré-registreer je voor het superleuke informatieve webinar op  vrijdag 1-10 om 20.00 uur via de knop)

EIGEN GROEP is ook mogelijk!

Vind jij het fijn om met je eigen groep Bewuste Begeleiders deze magische Luisterkind-reis te gaan? Dat kan! Jij verzamelt je mede-reizigers en contact mij voor een kennismaking en startdatum. (Max 2 extra reizigers voor e-learning. Min. 3 – tot max 7 extra reizigers voor live)

Heb je interesse om de Luisterkindwerker-opleiding te volgen? 

De beroepsopleiding tot Luisterkindwerker duurt een half jaar en bestaat uit een combinatie van theoretisch en praktisch werk. Je leert werken met de unieke Luisterkind Methode.  

Hoe werkt een Luisterkind-afstemming eigenlijk?

Ik denk in beeldtaal en neem helder waar via alle zintuigen. Dat maakt mijn wijze van vertellen beeldend. Zo leg ik het je ’t beste uit. .Alles is bewuste energie. Alles heeft zijn eigen frequentie. Net zoals radiozenders. Al die frequenties zweven door de lucht. Maar je hoort enkel degene waarop je afstemt. Denk maar aan die oude radio’s met draaiknop waarmee je zuiver op een zender kon afstemmen. Dat is precies hoe afstemmen werkt en je een heldere boodschap kunt ontvangen en vertalen op papier. Alleen gaat het dan via hart tot hart, of ziel tot ziel. Het  is even logisch als wonderbaarlijk bijzonder tegelijk.

Luisterkind is samenwerken in het kwadraat

Ieder mens is uniek. En al heeft diegene aan de buitenkant ogenschijnlijk hetzelfde issue. De bron (oorzaak), het antwoord (oplossing) en weg er naartoe is voor ieder mens anders. Want ieder mens is uniek. Als Luisterkindwerker ga ik dus nooit uit van mijn weten en referentiekader. De antwoorden op het vraagstuk zitten in de persoon zelf. En die haal ik naar boven, samen, met diegene.   

 Wat is jouw diepere drijfveer?

Als je overweegt om Luisterkindwerker te worden, dan ben je het eigenlijk al. Je hoort de roep van je Wijze Zelf. Wat jij leert tijdens de Luisterkindwerker opleiding geeft jou de tools, bewustzijn en vertrouwen om concrete stappen te zetten in wat je werkelijk hier wilt beleven en wilt komen brengen.

In het magazine Spiegelbeeld staat een mooi artikel over Samenwerken in het kwadraat. Klik op de foto om het te lezen. 

Even sparren?

Je weet of voelt vrijwel direct dat de Luisterkind opleiding nu voor jou is. Het kan dat je hoofd eerst nog van alles wil weten, voordat het met je intuïtie meegaat. Klik op de knop om te sparren en/of op de hoogte te blijven. Hier kun je de Luisterkind opleidingsbrochure inzien.

Sprankelhart Luisterkind Opleiding mama en dochter

 “Omdat elke stem gehoord mag worden…”

 Hoe eerder in ’t leven, hoe liever, is mijn visie. Want door een stem te geven aan Lichtkindjes, Buikbaby’s en Hoogbewuste Kids en hun mama’s, kan ik Licht, Liefde en Bewustzijn brengen naar moeder aarde. Via het hart van elk die op mijn pad mag komen. En zo bijdragen aan het verder ontwaken in de Nieuwe Aarde. Mijn zielstaak. Dát is mijn diepste drijfveer. Mijn grootste passie en liefde. En ik ben nieuwsgierig naar jouw diepere drijfveer, want ook jij hebt die.

Jij bent uniek, zo ook je levenspad en je zult dan ook je eigen cliënten aantrekken, die matchen met jouw energie en groeipad. Welke doelgroep en levensfase je voorkeur ook heeft. Door lichtjes op te hangen langs het pad van je cliënt, groei en heel je zelf ook.  Luisterkind biedt je de stevige basis waarop je verder kunt bouwen aan jouw gift aan de wereld. Want weet dat jij dat bent. Jij bent een gift aan de wereld. 

Geregistreerde beroepsopleiding

De Luisterkind-opleiding staat geregistreerd bij het Centraal Bureau Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Elke trainer, ik dus ook, is opgeleid door Diana Hendriks zelf. Ik werk zelfstandig, wel in verbinding met het Luisterkind-team. De inhoud is bij elke trainer hetzelfde. Uiteraard breng ik wel mijzelf mee en geef zo mijn eigen kleur en klank aan de opleiding.

Het gehele traject beslaat een half jaar. In die zes maanden zijn er 5 opleidingsdagen met telkens ongeveer een maand tussenruimte om de stof in te laten werken en uiteraard veel te oefenen. Elke student loopt haar eigen route naar het diploma. Tenslotte ben je uniek en ieder komt zijn of haar eigen ontwikkelstukken tegen. Hoe je pad ook loopt, je kunt erop vertrouwen dat ik naast je loop.

Financiële investering

Je investering voor deze beroepsopleiding van een half jaar bedraagt 1525,00 Euro.  Doet dit bedrag iets met je?  Schrijf dat dan eens op en voel je welkom mij als je klankbord te vragen. Want ik weet, dat wat je ervoor terugkrijgt en wat je de wereld in kunt brengen, qua waarde in geen enkele verhouding staat tot de financiële investering. De waarde die je ontvangt én die je na de opleiding kunt brengen in jouw wereld is grootser, dieper en meer omvattend dan jij je nu kunt voorstellen. En dat weet ik omdat ik het al een goede vier jaar zelf beleef. 

“De zee is als de eeuwige constante in een wereld van continue beweging.”

Locatie Live Luisterkindwerker-opleiding

De opleiding is ‘op’ Scheveningen. In het oudste straatje, slechts 300 honderd meter vanaf de boulevard en zee.  Een verscholen parel van rust middenin de levendigheid. Prima bereikbaar met OV vanaf beide grote treinstations in Den Haag als met de auto. Juist ook als je verder van de zee woont en haar wil proeven of ontdekken, nodig ik je uit te komen. De zee is voor mij als de eeuwige constante in een wereld van continue beweging. In haar beweging kun je verstillen. En zo helder boodschappen ontvangen.  Je kunt haar dan ook regelmatig opzoeken.

“Ja, ook jij kunt leren luisteren. Een stem zijn voor wie dat nodig heeft. Van jong tot oud. Dé basis voor liefdevolle relaties. Met liefde en passie begeleid ik jou graag tot Luisterkindwerker”

“Een waar leraar wijst de leerling waar te kijken.”

 

 Ik als jouw Luisterkind trainer

Ik ervaar het als dankbare eer je het Luisterkind-vak te mogen leren. Eigenlijk..is het meer, jou te laten herinneren en herontdekken wat je al bent en kunt.  Ja, dat lees je goed, je kunt het al, je bent het alleen even vergeten. De Luisterkind-methode bevat de ijkpunten waarbinnen jij vrij kunt bewegen. Door zelf te proberen en te ontdekken hoe het voor jou werkt, maakt dat je het écht eigen maakt. Verinnerlijkt, om dan voor altijd met je mee te reizen. Helemaal op jouw eigen unieke wijze. .

Een waar zegt het zijn leerling niet voor, maar wijst  waar te kijken, activeert tot je eigen inzichten te komen. Als Luisterkind trainer pas ik deze zienswijze ook toe. In de rol van gids, wijs ik je richtingen, ik hang lantaarntjes op langs je pad, prikkel je her en der zodat je zelf verder groeit in bewustzijn, kennis en kunde. 

Ik leef op basis van gelijkwaardigheid, respect en liefdevolle verbindingen. En zo ook gedurende de opleiding, in de rol en positie die wij vervullen ten opzichte van elkaar. Wij zijn beiden leraar en leerling, voor en van elkaar. 

Ervaring oud student

Na een intensieve reis van 5 maanden was het gisteravond zover dat mijn trainer Carola zei: je bent geslaaaaaaaagd!

Ze zei in het begin bij les 1, “we gaan samen op reis”. En wat voor een. Ik had geen idee… ik kon afstemmen, ik kon lezen… maar gaandeweg de reis besefte me ik haar woorden maar al te goed.

Ging ik nu met hakken in t zand staan? Ging ik nu struisvogelpolitiek toepassen…?!? Ja, er kwam een heel dozijn aan overtuigingen en patronen voorbij hoor! Mijn ego die vierde hoogtij!

Geduld, liefde en samenwerken met m’n lieve collega’s.

Tip 1 was…zet je angst naast je op de stoel en je monkeymind een tros bananen, zodat hij niet meer tettert. Gouden tip!🤣

En daar ging ik en ga ik nog steeds, in stilte luisteren naar dat wat er gezegd mag worden door jong en oud.

Anneloes Reit, Bewust in Verbinding

Ervaring oud student

“Afstemmen kun je overal!” Is een van de eerste dingen die we leerden in de Opleiding tot Luisterkindwerker.
Energie is groots, mooi en oneindig!

Mijn man ging vissen, ik ben lekker met hem meegegaan en met de vogeltjes en bij-tjes om me heen was ik in de energie te zoeken…

En wat voor fijne afstemming werd het! In gesprek met een kindje die te vroeg geboren werd en nu prachtige boodschappen, woorden en liefde liet voelen voor de ouders.

Ervaring oud student

Motiveren van een mede-student is wat onderling de normaalste zaak van de wereld is.

“Ohhh zet m op!! Ik heb het in het begin echt als stom en worsteling ervaren. Tot je vertrouwen krijgt door te doen. Gaat langzaam… maar dan word het ook écht dat feestje waar Carola het over had.”

Ervaring oud student

Ook delen van passages uit afstemmingen waarbij een student tegen vraagstukken aanliep, is wat wij doen. Want, van elkaar leren is enorm waardevol en maakt dat de theorie echt gaat leven. 

“Wouw, prachtige afstemming heb je geschreven! En ik zie wat Carola bedoelt met de engel en die man laten beslissen om mee te gaan. Het gaat te snel eigenlijk. Wel super mooie ervaring en leermoment👍🏻🤩”

Ervaring oud student

En ja, in Luisterkind afstemmingen komen geregeld gasten langs…

Ik geloof dat ik de weg naar de Engelen heb opengezet. Ik heb spirit, zielen, entiteiten..hele rataplan 🤣

Ik heb een hele hele héle boze meneer😳.(Auralifter)

Mag ik wat ik heb met jullie delen? dit is zo bizar?! (of niet natuurlijk) maar er verscheen een engel!

Dit peutertje gaf ook aan in de afstemming aan dat hij nu meer ruimte kreeg, maar ook dat zijn ouders hier hem in mogen begrenzen. De entiteit hebben  we naar het licht gebracht.. en zie het resultaat!!! Dit jongetje kon niet praten en dat was ook de vraag die gesteld werd vanuit de ouders. Hij probeert het nu dus echt, te praten!! Ohhhhhh hier word je toch blij van!!!  De entiteit snoerde zijn mondje dicht 😉

Ja, ik ga op een sprankeltastische Luisterkind reis

Ik heb veel zin om de Luisterkind-reis te gaan maken met jou. Voor alle bekende data kun je je Nu al aanmelden. Indien de wereldse situatie het niet toelaat dat een live dag door kan gaan, dan pakken we het online op. Het gaat dus altijd door!

E-LEARNING

  • Start 19/9 ~ Nog 1 plek beschikbaar!
  • Start NOV ~ Nog 3 plekken. (Meld je gelijk aan voor het superleuke informatie webinar over Luisterkind en de opleiding op vr 1/10 met één klik op de knop)

EIGEN GROEP

Vind jij het fijn om met je eigen groep Bewuste Begeleiders deze magische Luisterkind-reis te gaan? Dat kan! Jij verzamelt je mede-reizigers en contact mij voor een groepskennismaking en startdatum. (Max 2 extra reizigers voor e-learning. Min. 3 – tot max 7 extra reizigers voor live)

Luisterkind en Dyslexie

Luisterkind is toe te passen bij alle vragen en uitdagingen. Zo breed als het leven zelf. Luisterkind is enorm gegroeid de afgelopen jaren en is inmiddels volwassen. Onderzoeken zoals deze naar de toepasbaarheid op en resulaten bij lees- en schrijfproblemen zijn hier een mooie uiting van. 

Niet alleen dyslexie, Ook hooikoorts is zo’n specifieke uitdaging waar mooie resultaten mee te behalen zijn. Want, achter alle uiterlijkheden gaat een verhaal verscholen. Die maakt dat bepaalde interne schakelaartjes aan of uit staan. Een kwestie van vinden en om laten zetten. Klik op de afbeelding om de resultaten van het onderzoek naar dyslexie te lezen. 

Even sparren?

Je weet of voelt vrijwel direct dat de Luisterkind opleiding nu voor jou is. Het kan dat je hoofd eerst nog van alles wil weten, voordat het met je intuïtie meegaat. Klik op de knop om te sparren en/of op de hoogte te blijven. Hier kun je de Luisterkind opleidingsbrochure inzien.

Carola eigenaresse Sprankelhart

“Ik zie je graag! Samen creëren we de nieuwe wereld in liefde en eenheidsbewustzijn.”

Carola

Officeel Luisterkind trainer

Blijf verbonden

Partners

Moeder Aarde Natuurlijk Kraampakket

Petit&Jolie Natural Babycare

Pure Heart

Dalalou Natuurlijk

Aangesloten bij

Int. Society Adoula's

Luisterkind

Nibig

De kleine lettertjes

Privacy Policy
Cookie Policy