Waar vreugdevolle

essenties

elkaar ontmoeten

“In zielscontact jou en je kind in (diepere) verbinding brengen.  Jullie naar elkaar toe begeleiden, zodat jullie je gedroomde leven beleven. Dat is voor mij één van de meest dankbare en vervullende taken. Meerdere cliënten noemen mij hun ‘spiritueel doula’ . En dat is precies hoe ik er ben voor jou en je kindje.  Liefs”

Van wie mag ik mama zijn?

Ervaar je dit ook? Je bent thuis rustig wat aan het doen en je voelt iets of iemand bij je. Soms volgt er een ontmoeting in je dromen. Of je hoort zacht gefluister van binnen, je afvragend of je het verbeeldt of niet. Je voelt, weet ergens “ik ben niet meer alleen, ik ben samen“. Verheugd maakt je hart een sprongetje. Een zachte glimlach verschijnt vanuit de diepte van je Zijn om je mond. Je voelt je al zo verbonden. Zo dichtbij met vlagen. Je hartsverlangen is vervuld of de fysieke vonk voelt zo nabij. Intens nieuwsgierig van wie je mama mag gaan zijn. “Wat heeft mijn zielskindje nodig om te komen, veilig te groeien in mijn buik en via onze unieke Geboortereis zo zacht en geliefd in mijn armen te komen?

“Beleef jullie Geboortereis in Verbinding, Vreugde en Vertrouwen”

Beleef je gedroomde reis

Nieuw leven ontvangen, groeien en geven. Conceptie, zwangerschap en baren, is zoveel meer dan enkel een fysieke ervaring.  Hier ben je je bewust van. Het is bovenal een spirituele reis waarin ziel tot fysieke manifestatie komt. In zo’n heerlijk warm, zacht babylijfje.

Samen met je baby wordt je opnieuw geboren

Als mama en dieper in je vrouw-zijn. Bij elk kindje weer. De mate van flow of weerstand die je ontmoet is een reflectie van waar jij nog je bewustzijn mag verruimen, wat nog geschoond en geheeld mag worden. Ruimte kunnen geven aan je incarnerende kindje en een geschoond veld op alle lagen, maakt dat jullie Geboortereis in eigen, natuurlijk, orgastisch ritme beleven. 

Je diepste verlangen? 

In open verbinding, vreugde en vertrouwen jullie zwangerschap be-leven en geboorte geven. Moeiteloos golf je mee in het ritme van eb en vloed. Want je weet je veilig.  Je leeft immers bewust met je essentie, dat van je kindje, met moeder aarde en essenties uit de lichtwereld. Je weet daardoor welke keuzes te maken die goed zijn voor je kindje en jezelf. Intuïtief communiceer je met en leer je van elkaar. Zodat jullie zachtkrachtig, in overgaveautonoom en vrij van emotionele –traumatische – ballast jullie geboortereis maken. Waarop jullie magische eerste ontmoeting een feest der herkenning is. Zo warm gebed, veilig gehecht en liefdevol ontvangen. 

Gaan wij samen op reis? Dan mag ik jou als trots ambassadeur én deel van het Moeder Aarde Bewust, Zwanger Geboorte & Kraampakket een fijne korting aanbieden. Want waar het gaat om jullie zachte landing, is niets teveel. 

De meest magische, transformerende, verbindende en helende reis van je leven.

Die kies je bewust, in flow, natuurlijk en autonoom te be-leven

Die innerlijke behoefte om het pad waarlangs je kindje naar én op aarde komt zo vrij mogelijk van obstakels te maken ligt onder alle keuzes die je maakt. Je bewustzijn is dusdanig dat je niet meer voor het oude kunt kiezen. Want dat houdt in dat het uitdagender kan zijn voor je zielskindje om te komen. Dat je de prachtige mogelijkheid om maximaal met elkaar te verbinden laat liggen. Zodat je weinig weet hebt wat je lieve wijze buikbaby nodig heeft, wat jouw groeilessen zijn en waartoe jullie lang voor de conceptie op zielsniveau met elkaar hebben verbonden. Maar bovenal, zich zo welkom en geliefd weet en voelt tot in beider ‘core essence’.. 

Krachtig zijn in je zachtheid

Leven met je baby in niet-weten. Gevoelens van onzekerheid en twijfel., Je meer overgeleverd voelen aan de waan van de dag en alle mensen-met-een-mening om je heen. Inclusief professionals die handelen vanuit angst en oude niet dienende protocollen. Nee, dat voelt niet meer goed, niet meer kloppend. Tijd om al je vrouwelijke wijsheid en zachtkracht te laten ontwaken en de leiding over te laten nemen. Want het welzijn van jou en je kindje komt boven alles. De meest magische, transformerende en helende reis van je leven. Die kies je bewust, in flow, bevrijd van ballast, vreugde en autonomie te be-leven.

Veilige bedding

Want, vrouwelijke sexualiteit is op allerlei manieren onderdrukt geweest. Waardoor de essentie van geboorte ook is onderdrukt. Met medicalisering, angst-protocollen en scheve machtsverhoudingen tot gevolg. Terwijl het de grootste viering van het leven behoort te zijn. Gelukkig keert het tij en ik draag met passie en liefde bij aan de vrouwelijke bewustzijnsgolf die over de aarde raast. Vrouw na vrouw, voelt, hoort die innerlijke roep. Lieve vrouw, het is veilig om gehoor te geven hieraan. Het is veilig te erkennen wie je in diepste bent. En het is veilig op te staan in jezelf en jouw plek in te nemen. In liefdevolle verbinding met jeZelf.  

In verbinding oneindig wijs

Zoals Moeder Aarde jou liefdevol draagt en voedt, biedt jouw bekken diezelfde veilige bedding aan je baarmoeder. De heiligste plek in je lichaam. Zij is het portaal naar alle wijsheid, naar jeZelf, van Bron. Of je nu aan het begin staat van je vrouwelijk ontwaken of een eindje onderweg bent… Leven in verbinding met haar brengt je alles wat bijdraagt tot het kunnen planten en laten – niet door doen, maar door zijnmanifesteren wat in lijn ligt met de verlangens vanuit je ziel. In de veilige donkere moederschoot naar het licht. Jij en je lichamen ‘weten’, want jij Bent Vrouw.  

“Geboorte geven aan je kind en daardoor zelf geboren worden in jullie unieke ritme, is het meest natuurlijke proces op aarde. Waarin de samensmelting van spirituele orgastische energie tot de meest magische gebeurtenis leidt. Nieuw Leven!” 

Kies je Magische Geboortereis

Kinderwens

Wat start als een klein fluisterend stemmetje ergens achterin je bewustzijn, kan uitgroeien tot een luid geroep die heel je leven overstemt. Het grote niet weten of en wanneer maakt deze fase intens. Jij kiest echter niet zelf te blijven ploeteren. Het onderliggende verhaal boven water halen, dat is wat je doet. Om daar mee aan de slag te gaan in het concrete hier en nu. Te openen, schonen en het weer te laten stromen. Zelf of met je partner. Een Luisterkind Kinderwens-afstemming is een diepgaande start. Daarop volgend, of direct, kun je starten met een bewuste geboortereis.

 

Luisterkind Geboortebegeleiding

 Zo nieuwsgierig ben je naar wat je buikwonder jou te vertellen heeft. Elkaar al leren kennen en samen toeleven naar jullie unieke geboorte. Vier korte boodschappen met elk een eigen thema. Drie keer kun je al je vragen aan je baby’tje bij mij kwijt. En de vierde keer? Dan mag je écht open ontvangen. Want je ontvangt een heuse brief van je baby. Meer lezen over de Luisterkind Geboortebegeleiding doe je hier

 

Reis 1. Vreugdevolle ontmoetingen

 Perfect voor de echte avonturier die graag zelf haar plan trekt onderweg is deze reis. Wat ik voor je doe, is het ophangen van de lantaarntjes langs je pad. Middels 4 uitgebreidere afstemmingen dan bij de Luisterkind Geboortebegeleiding met je buikbaby met elk een eigen thema. Van kennismaking tot en met geboorte. Blijf je in het licht of ga je van het pad af het donker in? Aan jou de keuze. Toch even een extra lampje in je hand nodig? Dan kun je een aanvullend contactmoment met mij afspreken.  Ik ben je hulplijn, onmisbaar voor een echte avonturier.

 

Reis 2. Magische Geboortereis

 Deze is voor jou wanneer je echt wil gaan deep-diven. Het avontuur opzoeken én alles eruit halen. Tot op de bodem en boven jezelf uit groeien. Wij zijn verbonden in vrijheid. Want sommige stukken beleef je liever zelf, in de wetenschap dat je reismaatje altijd voor je klaar staat. Met open armen, een luisterend hard, een troostende schouder en praktische raad en daad. EN, ook als je Geboortereis spannend en groots aanvoelt, maar je deze wel in bewuste verbinding wilt maken. In beide gevallen ben ik er voor je. Elke stap ben ik naast jou en je kindje. Afgestemd reik ik jullie aan wat nodig is om de volgende en volgende stap te maken. Jij kiest, naast de basis, wat je verder nog wenst, of nodig hebt vooraf of gaandeweg. 

 

 Reis 3. Adoula reis

 Bewuste conceptie, bewuste geboorte en bewust samen leven. Een drie-eenheid vanaf het allereerste energetische begin. Dat is waar je bewust voor kiest. Elke dag met je kindje zijn. Uitnodigen, verbinden en naar aarde leiden. Je leert diep te verbinden met je eigen ziel en wijsheid en van daaruit met je kindje. De ‘Sacred Conscious Breath’ ligt aan de basis. Voel jij je nieuwsgierig of klaar om -nog meer- te gaan leven vanuit de ‘Consciousness of Unity’, Eenheidsbewustzijn. En ben je bereid te kiezen wie en wat je wil uitnodigen in jouw leven? Een kindje via karmische banden, of wellicht een nieuwe aarde kind misschien. Een traject wat in maximale lengte van kinderwens tot en met 9 maanden na de geboorte loopt. Of delen daarvan. Als jouw spirituele vroedvrouw werk ik toegewijd aan jou, je partner, kindje, overige geboortebegeleiders, spirit en moeder aarde. 

Relaxt Bevallen Vanuit Regie

Regie nemen en behouden. Ongeacht hoe het loopt. Vanuit een dieper vertrouwen je empowered voelen. Zodat je met je geboortewensen vanuit je eigen kracht, vreugde en verbinding op jouw manier je geboortereis gaat. Dan is RBVR, dé 4-weekse zwangerschapscursus voor jou en je geboortepartner. Deze cursus kun je los bij mij volgen én, nog fijner voor jou en je kindje, toevoegen aan één van de 3 Bewuste Geboortereizen. Meer weten over RBVR? Dat kan hier!

 

Geboorteverwerking & Geboortepatronen

 Loop je tijdens je zwangerschap tegen eerdere emotionele stukken of trauma’s op? Rondom je eigen geboorte of die van je eerdere kinderen. En wil je daar inzicht in en heling op voordat je geboorte gaat geven. En natuurlijk wens je dat je kindje zo onbelast mogelijk te wereld komt. Dan wel dat je het inzicht en de handvatten tot je beschikking hebt om hem of haar zo passend mogelijk te begeleiden. Duik dan in de Geboortepatronen van je kind, gezin of familie. Geboren worden is niet het einde van jullie Geboortereis, het is het begin, het eerste hoofdstuk van het zichtbare deel. Jij hebt invloed op wat en hoe jullie je levensavonturen beleven. Kijk de voor Geboorteverwerking hier.Geboortepatronen, een persoonlijk -online- consult waarin we de geboortepatronen van jou en/of je kindje boven water halen. Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst en mijn energetisch meekijken, nemen we alle lagen mee.

 

Bij welke voel jij een ja? Laat het mij hieronder weten. Zodat we binnenkort jouw reis gaan verkennen.

 

Binnen dit hoofdaanbod kan de invulling van elke reis variëren. Dit is geheel afhankelijk van je wensen, behoeften en mogelijkheden. Vanuit de basis die wij samen vastleggen, werken wij in flow. Want een Geboortereis laat zich niet voorspellen en vraagt ons mee te stromen in het eeuwige nu en wat zich daarin aandient. In een 1ste vrijblijvend kennismakingsgesprek verkennen wij jouw reis.

Losse sessie mogelijkheden

Geboortepatronen

Inzicht brengt bewustzijns-verruiming. En dat maakt de weg vrij voor heling en nieuwe keuzes en liefdevolle(re) verbindingen.

Clearingsessie

Aan de hand van fysieke symptomen duiken wij, de wereld daaronder in. Met de intentie te schonen en beperkingen  te transmuteren,  jij geschoond weer verder kunt.

Lichtbrief/ Light Letter

Een open bericht of aan de hand van je meest prangende vraag.  Van je (buik)baby. Vanuit jezelf, gidsen of lichtwereld. Of een liefdesbetoog van je lichaam. Altijd een boodschap uit liefde en in liefde.    

.

Wombversation

Zelf een stem geven aan de verhalen van je womb in een online-live sessie, of door mij geschreven in een afstemming. Welke verhalen mogen worden gehoord en losgelaten. Maak de weg vrij voor dat wat jij wilt creëren en geboorte geven.

Access Consciousness

Wat als er altijd meer beschikbaar is voor jou? En jij altijd om meer mag vragen? En JeZelf zijn. Je leven Doen als jeZelf. In volledige toelating van jeZelf en de ander.” 

Relaxt Bevallen vanuit Regie

Dé Zwangerschapscursus om relaxt te bevallen. Hoe het ook loopt! In 4 weken, 4 bijeenkomsten.  Zowel Live en online-live. Vanaf mei 2022.

Luisterkind-afstemming

Een  losse afstemming rondom je actuele vraag/ uitdaging rondom je kinderwens, zwangerschap, geboorte en het eerste jaar.    

.

Vraag hier je sessie gelijk aan of kijk eerst op de Tarieven pagina.

Ja, ik wil graag kennismaken

Wat leuk! Ik ook met jou. Ik vertel je met liefde over de mogelijkheden. Van volledige trajecten, tot trimester ondersteuning en losse Luistersessies. Toegespitst op jouw situatie. Geen overbodige info dus, want er is al genoeg gaande in je.

Jij kiest de basis. Samen creëren we maatwerk. Precies zoals goed voelt voor jou, je kindje en je geboortepartner. 

 

Geboorte geven..

Het is de grootste levensinitiatie waar je als vrouw doorheen gaat. En biedt de opening naar de meest omvattende heling in alle lagen van je wezen en bestaan. Jij hoeft enkel dit portaal in te stappen..en de transformatieve reis naar binnen te maken. Met mij en je eventuele partner aan je zijde. Want ook jij kunt deze wonderbaarlijke ervaring meemaken. Vrij voelend en autonomie ervarend. Onafhankelijk via welke weg je kindje ter wereld komt. Het ontstaat natuurlijk wanneer je gedurende je zwangerschap jezelf bevrijdt van emotioneel en mogelijk ook sexueel trauma. En je geest hebt geschoond van beperkende gedachten en overtuigingen.

Je bent oneindig wijs

Jij bent Vrouw en dat maakt dat jij Weet. Elke cel in jouw lichaam heeft de informatie hoe te baren, in flow, met je kindje. Je hele wezen is oneindig wijs. Jij Weet. Je Bent krachtig, soepel, intuïtief en een machtige creator. Geboorte geven is als een heilige ceremonie in een omgeving waar voor jou en je kindje een space holder is. Waar alle geboortebegeleiders jou  en je emotionele en spirituele proces respecteren en eren. Zodat je kunt zakken in de donkerte van de moederschoot. Zodat je ruimte kunt geven aan spirit om het nieuwe leven door je heen op aarde te brengen. En zodat je her-geboren dieper in jezelf thuis kunt komen.

“Het verliezen van ons kindje na 11 weken zwangerschap was intens verdrietig. Door het zielsgesprek kregen we inzicht in het verhaal erachter. Dat niet alleen. Ook heb ik een overtuiging kunnen helen die ik al vele levens met mij meedroeg. Zo hebben wij ons kindje een plek in ons gezin kunnen geven en ons weer geopend naar de toekomst. Het heeft echt een proces in gang gezet, waardoor we nu, via een vruchtbaarheidstraject, toch nog een keer zwanger zijn. Wij zijn ontzettend blij.”

Mevr. L. Pancreas

Mama van 2 en een sterrenkind

“Ik vind het waanzinnig dat je het getrappel in mijn buik een stem hebt gegeven. Het raakt me in hart en ziel. Mijn vader is door de afstemming in vertrouwen overgegaan. In zo’n moeilijke periode een wonderlijk bijzonder mooi cadeau!

Fabienne van Luin

Ik wil je bedanken voor het nagesprek n.a.v. de Kinderwens Luisterkind afstemming die ik van je heb mogen ontvangen. Dank je wel voor je diep invoelen, je hoge energie en ”vertalen” tot een werkzaam praktisch gereedschap waarmee ik verder kan. Ik heb de samenwerking met jou als open ervaren, met hart en ziel. Zou het iedereen aanraden!

Sandra Doosje

Eigenaar, Tapestry of Life

Mijn persoonlijke Geboortereizen deel ik in liefde met jou

4 Geboortereizen heb ik mogen maken.  Unieke avonturen, waarin mijn laatste dochter de dood in ogen heeft gekeken. Of het nu gaat om te weten hoe je je kleintje in zoiets intens kunt ondersteunen, lichamelijke pijntjes, emotionele dagen, diepere verbinding wensen, je uitgebreid willen voorbereiden op je autonome baring, wenst te helen wat jullie prachtige geboorte mogelijk in de weg zit, of gewoon een fijn nestje wil bouwen. Ik ken en heb de waarde van spirituele zwangerschapsbegeleiding en ‘zielsberichten uit de buik’ in alle gradaties ervaren. Dáárom gun ik dit jou ook zo graag.

Mijn Kinderwens

Kalm Vertrouwen

Omdat ik de diepte en vele facetten van het dragen van een kinderwens heb ervaren. De stille eenzaamheid, emotionele pijn en het grote niet-weten. Momenten van hoop. Momenten van rouw wanneer ik weer eens moest loslaten, want vanzelfsprekend was het niet. Elke keer weer dieper in mijzelf afdalen naar de basis van vertrouwen. In mijzelf, mijn lijf, de wereld. En overgave aan Bron. Loslaten in vertrouwen en overgave dat mijn kinderwens zou worden vervuld op het juiste moment en op die wijze zoals dat goed is voor mijn levensreis. Een grote uitdaging in mijn Kinderwens-reis. Toch heeft mijn hartsverlangen naar een kind mij heel veel geleerd. Ik ben daardoor dieper thuis in mijzelf. Heler. Meer verbonden met mijn Zelf, de aarde, hemel en mijn kinderen. En diep dankbaar.  Juist door deze weg zelf te zijn gegaan, mag en kan ik jou nu begeleiden op jouw Kinderwens-reis. Vanuit hart en ziel.

Ontwaken als bewuste vrouw

Heb ik al mijn zwangerschappen zo bewust en in verbinding ervaren? Zeker niet. Terugkijkende ben ik mijn eerste zwangerschap doorgegaan zoals velen vrouwen dit ervaren in Nederland. Fysiek…Pijntjes in mijn lijf, signalen vanuit de buik, emotionele buien, angstige dromen. Ga zo maar door. En ja, dat nemen we voor lief, want dat hoort bij. Toch?! En gaan maar door. Braaf naar controles, luisteren naar de professionals en je richting de uitgerekende datum nog nerveus en onzeker laten praten. Waar is die innerlijke krachtige bewuste vrouw gebleven? Mijn innerlijke bewuste vrouw is opnieuw opgestaan tijdens het loslaten van mijn sterrendochter. Wat tegelijk een ontmoeting bracht met het zo zuivere, serene grote witte licht. Even Thuis. Het voelde zo fijn, dat ik zo was gebleven, ware het niet dat ik met een klap weer terug op aarde werd gezet. Wakker. Open. Verbonden. Dieper, weidser, zoveel meer schakeringen en nuances. Door andere verfijnde filters de wereld zien. Laagje op laagje. Mijn sensitiviteit en subtiele waarneming hadden een upgrade gehad. Zowel naar buiten als naar binnen, het geziene en ongeziene.

Mijn Zwangerschappen

Verbindend Bewustzijn

Sinds deze intense ontmoeting met het witte Licht, toen ik mijn sterrendochter losliet, ben ik volop in gesprek met de Lichtwereld. Mijn eerstgeboren dochter vertelde mij haar naam. En bevestigde wat mijn sterrendochter mij had toegefluisterd. Zij hadden geruild omdat dat zo beter paste binnen het gezin op dat moment.  Verdriet maakte plaats voor dankbaarheid, diepe verbinding en een gevoel van gedragenheid. Er wordt voor mij gezorgd, ik ben nooit alleen.  Dat heb ik – gelukkig zeg ik nu – mogen ervaren in mijn laatste zwangerschap. Waarin mijn tweede geboren dochter in de buik de dood in ogen heeft gekeken door een Parvo-infectie met ernstige complicaties. Ik heb nog geen woorden gevonden om uit te kunnen drukken welke extreme waarde en belang de zielsgesprekken met mijn dochter zijn geweest. Ik wist wat zij nodig had voor haar herstel en groei. Ik ontdekte waartoe wij deze intense reis met elkaar maakten en we konden elkaar bekrachtigen in momenten van angst en onzekerheid. Onze eerste ontmoeting was hierdoor Magisch. Zielsmaatjes die elkaar voor het eerst in de ogen kijken, een feest der herkenning, van thuis komen bij elkaar.

Mijn Geboortereizen

Vreugdevolle ontmoeting

Mijn eerstgeborene is met 37 weken als een Buddha gaan liggen. En uiteindelijk met 42 +1 gehaald met een sectio. Nog niet klaar voor de wereld, met alle gevolgen van dien. De weg van herstel was lang en pijnlijk. Bewustzijn had daar zeker een rol in. Toen mijn eerste dochter ook draaide aan het einde van de zwangerschap, was ik zó dankbaar dat ik wel die bewuste verbinding had en haar vragen kon stellen! Samen hebben we drempels en blokkades vereffend waardoor ze is terug gedraaid. Hoera! Een geboorte via de natuurlijke weg lag vrij. Uiteindelijk is ook mijn dochter met een sectio geboren. Achteraf bleek dat zij haar voetje klem hield, want het plotselinge geboren worden, is een ervaring die zij gaat gebruiken in haar leven. Deze wetenschap heeft mij vrede gegeven. Want ik heb autonomie ervaren en het is precies zo gegaan als goed was voor ons. In het derde trimester van mijn laatste zwangerschap fluisterde mijn buik haar woorden. “Vind een wijze vrouw. Die jou bij kan staan, bij wie je je kunt overgeven omdat je je veilig voelt bij haar. Zij is je space holder en je actieve brein, die alles regelt volgens jouw verlangens, zodat je in jezelf, je baring en in verbinding met je dochter kunt zakken”. Haar stem heb ik geleerd te eren en te respecteren. In elke cel voelden haar woorden als waar. En ook door mijn eerdere bevallingen wist ik wat wijs was. De beste keuze die ik heb kunnen maken!

“A Servant of Spirit who helps with the birthing energies of Spirit”

Partners

Petit&Jolie Natural Babycare

Dalalou Natuurlijk

Pure Heart Kristallen

Moeder Aarde Natuurlijk Kraampakket

Hoe komen we tot mijn gewenste begeleiding?

Heb je interesse of weet je al dat je spirituele geboortebegeleiding wenst, vul dan het kennismakingsformulier in op deze pagina.

Ons kennismakingsgesprek gebruiken we om je situatie, wensen en verwachtingen te verkennen. En. Om te ontdekken of wij matchen. Want een ‘klik’ hebben met elkaar is mijn inziens een basisvoorwaarde voor een fijn verloop van dit intieme avontuur. 

Wanneer je een ‘ja’ voelt plannen we onze intake waarin we uitgebreid alles in kaart brengen. Op basis hiervan stel ik je unieke bij jullie passende pakket samen. 

Alles naar wens? Dan ben je klaar voor jullie eerste stap op jullie Magische Geboortereis.

Wat heb je aan kennis en vaardigheden in huis?

Als Adoula, Luisterkindwerker, OrgasMic Birth Doula en Access BARS Practioner, kun je putten uit een fijn gevulde knapzak. Elk jaar ontwikkel en verdiep ik mijn kennis en vaardigheden verder.

Zoals onder meer:

 • Luisterkind afstemming
 • Zielsboodschappen van je kindje 
 • Access Bars behandeling voor jou en/of je kindje
 • Zachte Bewuste Ademsessie (Adoula)
 • Akasha reading
 • Kennis over wat het geboorteproces inhoudt in een holistisch perspectief. Deze eeuwenoude wijsheid verandert je kijk op en beleving van pijn volkomen.
 • Visualisatie / meditatie
 • Toeleven naar jullie orgastische geboorte dm.v. diverse oefeningen en zelf -heling op fysiek, geestelijk en emotioneel niveau
 • Emotionele release (OrgasMic Flow)
 • Mijn – energetische – aanwezigheid vanaf het eerste buikrommeltje totdat je kindje rustig in je armen ligt indien je dit wenst. (Mijn fysieke aanwezigheid bij de geboorte kun je altijd als wens aangeven.)
 • Afgestemde edelstenen/kristallen, 13 dimensionaal geopend en geactiveerd in hun volledig potentieel
 • Geboorteverwerking voor beiden (incl. terughalen van zielsdelen indien nodig)
 • Intuïtieve coaching
Hoe lang duurt de begeleiding?

Dit varieert. Het is geheel afhankelijk van wanneer je start. Het langst lopende traject is van Kinderwens tot 9 maanden na de geboorte. Je kunt hierna met je kindje nog steeds bij mij terecht. Dat valt dan onder ‘Bewust Leven‘.

Moet ik naar je toekomen?
Nee, dat hoeft niet. Ik werk in de energie, op afstand. Je kunt gewoon doorgaan met je dagelijkse routine. Je hoeft niets te doen of te laten, wel zo fijn. Voor live sessies spreken we online af via beeldbellen (Skype, Zoom, Whatssapp). Bij jou thuis als je in/om Den Haag woont. Of in een van de twee workshopruimtes. Een bevindt zich in de Scheveningse haven. Kun je gelijk een fijne strandwandeling of een terrasje eraan vastplakken. De ander in het Haagse centrum.
Wat is mijn investering?
Bovenal, voel je welkom en vrij met mij te overleggen als je interesse hebt. Of het nu gaat om een Losse Luistersessie, Trimester- of Geboortebegeleiding of Volledige Trajecten. Je investering is afhankelijk van:

 • Je instapmoment en gewenste duur van de begeleiding
 • Het basispakket dat je kiest
 • Het aantal sessies (per fase)
 • Het soort sessies (per fase)

We stemmen samen jullie unieke passende pakket af. Bij langere trajecten volgen we je ontwikkeling en stemmen bij elke volgende fase de maatwerkelementen af.  Zo blijf je in je natuurlijke flow samen met je buikbaby.

Wanneer wel
 • Als je ten volle het spirituele aspect van conceptie, zwangerschap en geboorte wenst te kennen, voelen en ervaren passend bij waar jij bent op je pad van ontwaken.
 • In diepe verbinding met je kindje wenst te groeien en bloeien.
 • Als je er klaar voor voelt om oude ballast los te laten. Wat heling brengt voor jou, je kindje en zeven generaties voor- en achteruit.
Wanneer niet?
 • Begeleiding waar we echt de diepte in gaan raad ik af als je gebruik maakt of in recent verleden gebruik hebt gemaakt van anti-psychotica of anti-depressiva.
 • Als je nog niet openstaat voor de energetische wereld. Engelen en andere lichtwezens, vorige levens, incarneren, overleden dierbaren, etc.
Nibig
Met ingang van 1 januari 2017 moeten alle zorgverleners in Nederland voldoen aan eisen die in het kader van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz) worden gesteld. Ook mijn praktijk voldoet aan deze eisen. Wat heb je eraan? Het kan voorkomen dat je als cliënt van Sprankelhart een klacht hebt over de geboden zorg. Uiteraard doen jij en ik ons best hier samen uit te komen. Mocht je dat om enige reden onprettig vinden, dan bied ik de mogelijkheid aan om gratis gebruik te maken van een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Ja, ik wil graag kennismaken

Wat leuk! Ik ook met jou. Ik vertel je met liefde over de mogelijkheden. Van volledige trajecten, tot trimester ondersteuning en losse Luistersessies. Toegespitst op jouw situatie. Geen overbodige info dus, want er is al genoeg gaande in je.

Jij kiest de basis. Samen creëren we maatwerk. Precies zoals goed voelt voor jou, je kindje en je geboortepartner.