Baby geboorteverwerking
Een zware bevalling. Sombere of depressieve gevoelens voor of na de geboorte. Stress gehad tijdens je zwangerschap. Je kindje huilt veel of is juist stil en teruggetrokken. Niet de rust kunnen vinden, alleen bij jou in slaap vallen en in bedje steeds wakker worden. Problemen met hechting, geen seconde zonder jou kunnen of juist afwijzend gedrag op affectie. Allemaal tekenen die kunnen wijzen op dat je baby het moeilijk heeft met landen op aarde.

Zuivere liefde

Het contrast tussen daar tussen de sterren en hier op aarde is heel groot. Toen je baby als ziel nog daar was, was hij of zij puur liefdeslicht en omringd door het zuiverste helderste licht dat je je maar kunt voorstellen. Enkel liefde, licht en harmonie. Zelfs tijdens een groot gedeelte van je zwangerschap kon je baby nog heen en weer reizen tussen zijn sterren-thuis en jouw buik. Langzaam wennen aan het leven in een lichaam en aan de compactere energie hier op aarde. Al heerlijk zwevend en schommelend in jouw buik. Flarden van energie, stemmen, bewegingen, licht en donker komen in flarden en gedempt binnen in je buik. Jouw liefdevolle stem en handen.

Begin opnieuw

En jij als mama kan je kindje begeleiden in het proces van landen op aarde en in jouw gezin. Het wat zachter maken. Je baby communiceert met jou, jullie hebben de tijd nodig elkaar te leren kennen. Je mag daarin je gevoel en intuïtie volgen. Je kan het daarin niet fout doen, zolang je intentie zuiver en liefdevol is. Jullie zijn leraar van en voor elkaar. Je baby blijft van jou houden. Blijft het geduldig keer op keer opnieuw aan je uitleggen. Elk moment is nieuw, haal diep adem en begin opnieuw.

“Blijf je twijfel houden of jullie elkaar wel juist begrijpen? Of blijven bepaalde signalen voortduren? Kom je er niet uit? Stop met ploeteren en onderneem actie.”

Ontmoeting op de brug

Zodra je baby 9 weken oud is, kan je je vragen aan mij kwijt. Ik bespreek ze in alle rust en liefde met jouw kindje. En geregeld kom jij ook aan het woord. Heling, oplossen van oorzaken, weten wat er nodig is en welke wensen er leven. Inzicht en handvatten. Zodat de rust, de liefde en de zon weer in jullie leven terugkeren. Zie mij maar als een brug waarop jullie elkaar in verbindend bewustzijn vinden.

Geboorteverwerking

Geboorteverwerking geeft altijd meerwaarde. Niet alleen bij opstartproblemen. Wanneer je wil weten hoe je kind de periode rondom conceptie, zwangerschap en bevalling heeft beleefd. Geeft dit zielsgesprek waardevolle informatie bloot. Heeft je kind in de buik misschien medicijnen gekregen, heb je zelf stress ervaren of speelden er andere minder prettige zaken? Was het wel zo traumatisch als jij denkt? Of wellicht denk je dat het voorspoedig is gegaan, maar heeft je kindje die periode anders ervaren. Dit kan mogelijk tot uiting komen in gedrag, houding, intolerantie voor voeding, slecht slapen, hechtingsproblemen e.d. Het kan ook zijn dat je huidige kijk en wetenschap over die tijd in de loop van de tijd anders is ingekleurd dan hoe het echt was. Dit kan dan alsnog in je gevoelsbeleving worden aangepast, wat heel bevrijdend kan werken.

Stress en trauma in de ervaring van je kind hoeft zeker niet aan jou als moeder te liggen. De bron kan zelfs terug gaan naar de periode voor de conceptie. Omdat deze bijdragen aan het beleven van zijn of haar doel in dit leven op aarde. En waar jij de perfecte moeder bent om dat bij mee te maken. Je kind kan hier alles over vertellen. Vanuit zijn eigen perspectief en vanuit de belevingswereld van jou. Je kindje heeft tenslotte 9 maanden lang alles meegemaakt en gevoeld wat jij hebt ervaren. En daarvoor was hij of zij al bij jou als zielenkind.

Vrij van voorouderlijke belasting

Hoe het dan ook zit, de sleutels voor blokkades, overtuigingen, gedrag, hechtings-problematiek, angsten, kijk op het leven, herhalende patronen en levensgebeurtenissen e.d. die spelen in het nu zijn vaak te vinden in die periode. Het doorgeven van patronen, ervaringen e.d. worden via de buik overgegeven van generatie op generatie. Door zaken te keren en te helen kan deze lijn worden doorbroken. Dit maakt jou en je kind vrij. Het losmaken, helen of opschonen van deze energetische verbindingen maakt dat je kind meer in zijn eigen energieveld zit. De weg is dan vrij om volledig vanuit eigen kracht en potentieel te groeien en bloeien.

Heling in de familielijn

Wanneer je deze afstemming voor je kind hebt aangevraagd en het blijkt dat bij jou, mama of papa, een stuk zit dat om verwerking vraagt, dan loont het om aanvullend een zielsgesprek voor jezelf op dat thema aan te vragen. Je kind geeft dit in de geboorteverwerking aan omdat ze jou graag gelukkig willen zien. Een belangrijke boodschap uit liefde voor jou. We zoomen in dit zielsgesprek specifiek in op dat deel bij jou. We helen en lossen op wat kan. Je verwerkt hiermee niet alleen je eigen deel. Je heelt ook een deel in de energetische familielijn.

Dat wat je doet heeft zoveel meer impact dan wat je zegt

Liefdevolle levensles

Door dit te doen geef je je kind een prachtige boodschap en levensles mee. De boodschap dat je je kind werkelijk hoort en hem en jullie relatie belangrijk vindt. Goed voor jezelf zorgen en aandacht te geven aan je persoonlijke ontwikkeling maakt je een krachtig rolmodel. Een levensles die je kind de ruimte geeft om het na te leven, want dat wat je doet heeft zoveel meer impact dan wat je zegt. Een cadeau voor beiden.