Afstemmen, realiteit of fantasie

 

 Wat is dat eigenlijk, afstemmen? Hoe doe je dat? Een vraag die ik met regelmaat te horen krijg. En dat kan ik je uitleggen. Ik leg contact met jouw onderbewuste, door af te stemmen op de frequentie die je uitzendt. Een vergelijking. Het is net als met radio. Alle zenders zweven door de lucht, maar je hoort alleen het kanaal waar je op afstemt.

 

Als in een droom

In de wereld van het onderbewuste waar wij praten met elkaar bestaat tijd en ruimte niet zoals in de
dagelijkse realiteit. Het is te vergelijken met een droom, alles is mogelijk. Magische landschappen, in een fractie van een seconde reizen naar andere tijden en plaatsen, bezoek van dierbaren uit de ongeziene wereld, potentieel toekomstige kinderen met een boodschap, van geslacht of leeftijd veranderen, baby’s die wijzer zijn dan volwassenen.

 

Afstemmen op echte drama’s

Volwassenen nemen me met regelmaat mee naar vorige levens. Zo mocht ik mee naar Oud India, heb ik een bezoek gebracht aan de Middeleeuwen, heb ik de ophanging van iemand die heks was kunnen voorkomen en ben ik in de gaskamers in een concentratiekamp beland. Lang niet alle verhalen zijn rozengeur en maneschijn. Echte mensen, verhalen en drama’s. Ervaringen van levens geleden die doorwerken tot in het hier en nu. Steeds weer krijg ik na een afstemming als feedback dat bijvoorbeeld onverklaarbare angsten, pijnplekken in het lichaam, een negatieve kijk op het leven en beperkende overtuigingen getransformeerd en opgelost zijn.”Omdat elke stem gehoord mag worden”

 

Een kopje soep

Heling in het verleden, directe verandering in nu. Ik vind het fascinerend en verstandelijk onbegrijpelijk. Toch, met elke afstemming die ik maak, stapelt het bewijs zich op dat het werkt. Bewijs dat ons lineaire tijdsstelsel, handig in deze realiteit in het nu, werkelijk een illusie is. Als beelddenker zie ik voor me dat tijd geen streep is, maar rond. Een soort kopje soep waarin alles tegelijkertijd aanwezig is. Het is slechts een kwestie van afstemmen en hop, daar ben ik, samen met jou.

 

Oude bekenden

Kinderen nemen mij vaak mee op kleurrijke symbolische avonturen. Categorie Alice in Wonderland tot de 4de macht. Omgevingen waarin zij zich veilig voelen. Energie blijft, de ziel blijft. Zo geloof ik dat tenminste. Het kind waarmee ik praat kan dan wel fysiek ‘nieuw’ zijn in dit leven, maar het kan nog veel bewuste herinneringen hebben aan en ook last hebben van vorige levens. Zo blijken mijn eigen zoon en dochter oude bekenden van elkaar. In de loop van de levens die zij hebben gedeeld, waaronder een leven in Egypte, hadden ze steeds een andere verhouding tot elkaar. Al vanaf het prille begin, mijn zoon had eerder contact met mijn dochter dan ik tijdens mijn zwangerschap, was hun band duidelijk. Geen last van, wel heel blij met elkaar. Bewust zeg ik, dat is toch bizar! En toch…

 

 

Wonderlijke wereld

Dat wat ik met mijn bewuste verstand absoluut zou wegredeneren als onmogelijk, blijkt in de onderbewuste wereld heel logisch, verklaarbaar door jou of je kind en begrijpelijk vertaalbaar naar het nu. Ik heb het losgelaten om het te willen kunnen omvatten met mijn hersens, met mijn verstand. Ik heb een houding van openheid en verwondering aangenomen. Want, hoe kan jij, je kind het ooit verkeerd hebben over jezelf? Jij weet immers precies waar het om gaat, omdat je het zelf hebt meegemaakt en de verbindingen hebt met je dierbaren!

 

Lees met je gevoel en groter weten

Daarom is het zo belangrijk te vertrouwen op de informatie in je afstemming. Het te lezen en doorvoelen met je hart. Met je intuïtie en te luisteren naar en vertrouwen op je ‘weten’. Dat maakt zichtbare manifestatie in het nu mogelijk. Direct.
Afstemmen, een fantastische wonderlijke werkelijkheid.

 

 

 

 

“Als beelddenker zie ik dat reali-tijd geen streep is, maar rond. Een soort kopje soep waarin alles tegelijkertijd aanwezig is. Het is slechts een kwestie van afstemmen en hop, daar ben ik, samen met jou.”

 

Het meest dankbare en vervullende

De woorden van je hoger zelf, je ziel, je innerlijk kind, je lichaamsbewustzijn. Van bron, universum, moeder aarde, vader hemel en ja, ook lichtwezens. Lichtwezens als je sterrenkind, je zielskind, engelen en andere spirit guides. We zijn allen één. Waar één stem werkelijk wordt gehoord, word alles gehoord. Soms is zwijgen zilver en woorden spreken goud!

“Je hoeft mijn ‘werk’ niet te kunnen, om te kunnen luisteren met je hart. Probeer het eens, in je gezin of bij een toevallige voorbijganger. Adem even, kom bij jezelf, open je hart en vraag met bewustzijn wat je wilt ontdekken over de ander. En weet, in de ander ontmoet je jezelf.”

PS: Als je ook wilt leren Luisteren om vanuit je eigen Why om de gewenste realiteit dichterbij te halen… 2 Keer per jaar kun je de beroepsopleiding tot Luisterkindwerker volgen bij Sprankelhart. Meld je aan bij het event op Facebook.. Ben je wensmama of zwanger, dan breng ik jullie graag in zielverbinding en leer ik je zelf contact te maken met je kindje.