Conscious-Living

Ontwaken door bewust leven

 

“Vanuit zielscontact jullie naar (diepere) hartsverbinding brengen. Waar jullie hartsverbond elkaar laat oplichten en bloeien. Samen jullie gewenste leven creëren vanuit hartsbewustzijn. Dat is voor mij één van de meest dankbare taken die ik mag vervullen in dit leven.   Liefs

Klik hieronder op het hamburgertje om direct  je gewenste sectie te gaan.

Wil je..

  • Een harmonieuze omgeving waar ondersteuning, respect voor elkaars eigenheid en levenspad, willen leren van elkaar en luisteren naar elkaar centraal staan
  • Inzicht in het hoe, wat en waartoe rondom jullie (Geboorte)patronen. Zodat ieder lekkerder in z’n vel komt te zitten. Evenwichtig en met open hart door het leven beweegt. 
  • Ballast opgedaan in de oude systemen, zoals pijnen, overtuigingen, angsten en nare herinneringen, los te laten. En al doende te leren navigeren vanuit de verbinding met buik, hart en bron. 
  • Weten wat je kind duidelijk probeert te maken over jou als loepzuivere en liefdevolle spiegel? Waar nog aandacht, liefde en heling naar toe mag.
  • In één afstemming, direct van de bron, horen wat de behoeften zijn en hoe je deze kunt faciliteren?
  • Direct aan de slag met innerlijke zelfbevrijding en simultaan creëren van het leven dat jij Weet dat mogelijk is?
  • Je (innerlijk)kind diep vanbinnen laten voelen dat het oké is, geliefd, erkend, gedragen, gehoord? Want, je weet dat Erkenning écht aan de basis van liefdevollere relaties, met jezelf en met elkaar, ligt.

Inzicht, heling, bevrijding, verbinding, licht langs mijn levenspad, is mijn verlangen.

Met jou wil ik wel verkennen of aan de slag.

Proeven  van wat het jou kan brengen? Dat kan!

Open jezelf. Verbind bewust. En leef de Liefde die je bent.

Mogelijkheden Luistersessies

Geboortepatronen

Loop je tijdens je zwangerschap tegen eerdere emotionele stukken of trauma’s op? Rondom je eigen geboorte of die van je eerdere kinderen. En wil je daar inzicht in en heling op voordat je geboorte gaat geven. En natuurlijk wens je dat je kindje zo onbelast mogelijk te wereld komt. Dan wel dat je het inzicht en de handvatten tot je beschikking hebt om hem of haar zo passend mogelijk te begeleiden. Duik dan in de Geboortepatronen van je kind, gezin of familie. Geboren worden is niet het einde van jullie Geboortereis, het is het begin, het eerste hoofdstuk van het zichtbare deel. Jij hebt invloed op wat en hoe jullie je levensavonturen beleven.

Een uitgebreid persoonlijk -online- consult waarin we de geboortepatronen van jou en/of je kindje boven water halen. Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst die je vooraf invult en mijn energetisch meekijken, nemen we alle lagen mee.

Ontwakende vrouw

En dan schrik je ineens wakker. Je voelt behoefte aan inzicht, aan helderheid, richtingsaanwijzers langs je levenspad. En het liefst met lantaarntjes erlangs zodat je kan zien waar je gaat. Niet meer rond blijven lopen in het rad dat voor je ogen draait. Je wilt uit de oude systemen losbreken. Vrij leven. En dat doe je door naar binnen te keren. De antwoorden op jouw levensloopvragen zijn er. In jou. Wanneer je verlangt naar leven, geleid door je hart in plaats van je hoofd. Het is tijd om alle oude pijnen, overtuigingen, angsten en herinneringen los te laten. Niet door te spitten, herkauwen en eindeloos rondjes te draaien in je hoofd. Dat werkt in deze tijd niet meer. Wel door ze gewaar te zijn en door je heen te laten gaan. Ademen, erkenning, liefdevolle, dankbare aanwezigheid voor deze verhalen. Steeds meer open je voor alle mogelijkheden. Om ze te zien én om ze ontvangen. Want door licht en lucht te brengen in één thema, kan in andere gebieden van je leven de energie ook weer gaan stromen. Het leven is geen lineair verband. Het zijn allerlei realiteiten bij elkaar, zie het maar als scenario’s. Verander je in een scenario iets dan heeft het direct invloed op de anderen.

Bewuste vrouw, time to shine

Je maakt de weg van leven vanuit je hoofd naar hart en buik steeds vrijer. Je komt dieper thuis in jezelf. Waar je zo naar verlangt. Zacht en krachtig leven tegelijkertijd. Eindelijk onbevangen kiezen vanuit het hoogste in jezelf voor het hoogste in je leven. In liefde naar jezelf en zo in liefde naar de ander. Je bent energie en je hebt een lichaam. Jij bepaalt de ruimte in en om je lichaam. Jouw wonderbaarlijke boodschapper waar je naar luistert.

Samen gaan we deep-diven. Halen we alle stenen boven, volgen we de rode draden. Desnoods door je levens heen. Of in gesprek met je womb.  En vertalen we de vrijgekomen informatie naar praktische toepasbare tools om toe te passen in het hier en nu. Want dat is waar je nu bent, met je voeten op de aarde. Onderliggende verhalen maak je inzichtelijk, oude ballast gooi je overboord, wat gekeerd of geheeld kan worden doen we ook gelijk. Zodat je van de rotonde af kan, richting kan kiezen op de splitsing.

Vol in je eigen kracht, vol in je eigen licht. Vrouwelijke en mannelijke energie in balans en samenwerkend. Navigeren op je hart en buik, is hoe jij je gewenste werkelijkheid creëert. Vanaf nu is je hoofd uitvoerder en je hart-womb de leider. Ja, zachtkrachtig leven. Stabiel in eigen energie. Verbonden met je essentie, hemel en aarde. In toelating jezelf in het centrum en/of bovenaan te plaatsen. Niet als je kleine zelf. Juist als je wijze grote zelf. In liefdevolle verbinding. Een lichtend voorbeeld voor je kind in deze nieuwe tijd.

Je hartsbewustzijn en je womb brengen wat nodig is

Inzicht, rust, afsluiting, nieuwe mogelijkheden, heling van trauma’s, verwerken en loslaten van beperkende overtuigingen en hernieuwde aandacht voor je relatie. Je mag erop vertrouwen dat het je zuiver brengt wat je nodig hebt. Op onbewust niveau weet je dat namelijk precies. Het kan wel anders zijn dan je bewust hebt bedacht. Kies hiervoor open te staan, zodat de boodschap werkelijk tot je door kan dringen en zijn werk kan doen.

Neem direct geïnspireerde actie

Merk je dat je een afstemming wilt? Klik dan op de knop “Ja, ik wil direct contact over mijn afstemming“, en klik in het aanvraagformulier de gewenste optie aan. Kies voor Luisterkind wanneer je een afstemming van ziel tot ziel wilt. Kies voor Hemelsbreed voor een breder blikveld, waarin ik dus mijn andere vormen van luisteren en waarnemen inzet. Wij stemmen altijd van te voren even af over de vorm.

 Spannend? Misschien. En nou en. Stilstand kost je meer dan op avontuur gaan. 

Access BARS

Inhoud volgt spoedig

De voordelen

Je bent niet voor niets hier terecht gekomen. En al zover door gelezen. Jij voelt van binnenuit dat je hier juist bent. Dat dit een stap is op jouw en jullie levenspad.

Een gesprek op afstand

Je hoeft niet naar mij toe te komen met je kind. Geen tijd vrij te maken. Waardoor je dus ongehinderd je eigen dagelijkse routine kan volgen. Wel zo fijn!

Direct vanuit de bron

Alleen je kind en geestelijk begeleiders weten precies waar de bron, de sleutels zijn. Alle antwoorden zijn in hem of haar, omdat hij, zij erbij is geweest. Kortom, in één gesprek halen we boven wat nodig is.

Concrete handvatten

Direct inzicht en aan de slag met concrete handvatten en oplossingen. Alle informatie zuiver uit de bron. Daarom geen lange trajecten, wachttijden en onderzoeken. Je kan zoveel meer zelf!

” In je hoofd zijn niet de antwoorden op jouw hartsverlangens te vinden”

Mijn investering …

Om direct stappen te kunnen maken mijn gewenste werkelijkheid in

Ontwakende Vrouw / Levensloop

€ 77

Excl. btw

Access BARS

Ontspanning, ruimte en nieuwe mogelijkheden voor mama en kind. Los én als onderdeel van een traject of als extra’tje na een afstemming.

*investering excl. ruimtehuur indien van toepassing

€ 77

Excl. btw

Geboortepatronen

Inzicht brengt bewustzijnsverruiming. En dat maakt de weg vrij voor heling en nieuwe keuzes en liefdevolle(re) verbindingen.

Aanvullende optie: zielsafstemming om datgene te keren en te helen wat via deze weg mogelijk is. Een jump start naar innerlijke bevrijding en vrij leven.

€ 111

Excl. btw

Soul-Light Letter

Een zielsboodschap van jouw sterrenkind, zielskind, baby in de buik, je kind. Of een brief van je essentie aan je dagelijkse zelf. Van een liefdesbrief tot een betoog en alles er tussenin.

Een open bericht of aan de hand van je meest prangende vraag/vragen. Waar wil jij licht op schijnen?  Altijd een boodschap vanuit liefde en in liefde. Om keer op keer opnieuw te lezen.

Aanvullend. Wil je dat ik je (beeld)bel  om de boodschap na te bespreken? Dat kan! Vraag dan vooraf naar mijn tarief voor ‘afgestemd contact’.   

€59

Excl. btw

Zielskreet

Heb je één brandende vraag waarop je meer bewustzijn wilt ontvangen? Dan is een Zielskreet de perfecte eerste stap!

Een krachtige kernboodschap van ziel aan de alledaagse jij. Waarmee jij verder stappen kunt je gewenste realiteit in.

   

€ 47

Excl. btw

                                                                                                                                       

Ja! Met jou wil ik wel verkennen of aan de slag.