BARS & Body Processen

 Access Consciousness

Access Bars, Energetic Facelift & Body Processen

Wat als jouw hele realiteit kan veranderen door de energieën van Bars en Energetic Facelift en Body Processen te ontvangen? Die jou een reset van je hard-drive geven. Wat als jij bevrijd bent van oude patronen en herhalingsloops? Wat als jij je energieker, blijer en meer gewaar van de oneindige mogelijkheden voor jou en je leven bent? En, wat als het gezicht en lichaam die je ontmoet in de spiegel, voelt onder je handen, jouw een glimlach op je gezicht tovert, omdat je in totaal gemak thuis bent in en met jezelf? Sterker nog? JeZelf bent! Zonder vastgezette nabootsingen van anderen in je systeem en lijf. 

Wat nou hè, als dat allemaal zou kunnen via een heerlijke zachte hands-on behandeling op je hoofd, gezicht en hals, waarbij je hele lichaam wordt meegenomen… Een total body experience, al chillend in een veld van oneindig potentieel. Niets hoeft gezegd. De energie doet haar werk wel.

En hoe het voelt, Access body processen?

Lekker. Soms zelfs een soort van vreemd gevoelloos. Want naast het ontladen van oordelen, conclusies, overtuigingen, ballast e.d., ontlaadt het ook de gevoelens die hieraan verbonden zijn. Rivella, noem ik dat. Een beetje vreemd maar wel lekker. Het kan ook zijn dat je lichaam fysiek of emotioneel ontlaadt. Dat laten we dan lekker gebeuren zonder er een verhaal van te maken.  

Access Energetic Facelift sessie

Access Consciousness kan hét verschil maken in..

  • De beleving van je brein. Eindelijk rust, stilte en ruimte. Je gewaarzijn kan weer merkbaar naar voren komen. Wat weet jij?!
  • Je lichaam, die herstructureert en regenereert
  • Je gewicht en lichaamsvorm worden een uitdrukking van wie jij kiest te zijn. Jouw lichaam draagt bij aan jou en jij draagt bij aan je lichaam. 
  • Heerlijk slapen in de nacht
  • Flow komt weer in je leven in elk willekeurig gebied, zoals bijvoorbeeld met geld, met durven vragen & ontvangen
  • Stress, onrust, nervositeit smelten weg en maken plaats van innerlijke ruimte en rust. Je kunt weer bij jezelf zijn in je nu. 
  • Je relaties verbeteren of groeien door. Of het nu gaat om de relatie met jezelf of met alles en iedereen in de wereld. Welke bijdrage kun jij zijn aan de ander, door de maximale bijdrage te zijn aan jezelf?
  • Bevrijding van het verleden en alles en iedereen daarin, hello Me 🙂

Heb je er al zin in te ontdekken wat het voor jou kan veranderen? Welk meer en groter er voor jou beschikbaar is? Alles is er al. En jij mag in toelating zijn om te ontvangen…

  

Vraag hier je sessie aan

BARS & Facelift & BMM
Ik kies te sprankelen

“Wat als je alles mag en kan zijn, doen, geven ontvangen, kiezen en creëren.. die jou de totaliteit laat zijn die bent

Wat kies je dan? welke magie en mirakels?

Want jouw keuze creëert. Samen met je vermogen te ontvangen.”

Access BARS®

Een heerlijke behandeling voor (zwangere)mama & kind. Terwijl je onder een zacht dekentje op de massagetafel ligt en ik zachtjes de 32 punten op je hoofd aanraak, ontvang je meer rust, ruimte & nieuwe mogelijkheden in je hoofd, je lichaam en je leven. Want deze punten bevatten alle gedachten, emoties, overtuigingen, overwegingen en ideeën over jezelf en je leven. BARS geeft jou de mogelijkheid alles los te laten. Het is aan jou om deze energie te ontvangen en zo te ontladen. Met elke sessie groeit je vermogen om te ontvangen en daarmee om meer te zijn, kiezen, geven en ontvangen wat een bijdrage is aan jou, je leven en de wereld. Met ease. Joy. And glory. 

Eventueel in combinatie met TSS, wat trauma uit je lijf en systeem oplost. Een weldaad als je nog zeer in je lichaam meedraagt vanuit zwangerschap, geboorte. Of juist vanuit het leven als voorbereiding op het ontvangen van een kindje.  Stap verfrist in een nieuwe versie van jezelf de dag weer in. 

De sessie duurt 1 1/2 uur. Access BARS is ook voor kinderen. Dezelfde sessie in minder tijd. Waarom? Zij hebben nog minder opgeslagen in hun systeem en laten van nature makkelijker los. 

“Wat als er altijd Meer voor jou beschikbaar is? En je om Meer mag vragen?”

Klik hier direct op aanvragen of kijk eerst op de tarieven pagina.

Energetic Facelift

Je ligt behaaglijk op de massagetafel. Terwijl ik je vederlicht aanraak met mijn vingers op je gezicht en hals, laat jouw lichaam oordelen, overtuigingen en conclusies los, die je hebt ten aanzien van jezelf of bij je draagt vanuit anderen. Indien je lichaam de Energetic Facelift energieën liever vanaf een afstandje ontvangt, dan kan dat ook. 

Jouw lichaam gaat weer zingen, komt – hormonaal – in balans. Je gezicht is jeugdiger, je haar danst en glanst. Je hele lijf gelift. Je organen en weefsels regenereren. Kalmte, vreugde, liefde en ruimte doorspoelen je. Dit dynamische en toch zachte lichaamsproces, kan de natuurlijke, helende vermogens van je lichaam verdiepen en versnellen.  “The gift to be the you as you desire and require.”

Ook bij specifieke plekken zoals bijvoorbeeld een hangbuikje na sectio/zwangerschap. Niet vanuit ijdelheid. Wel vanuit het ervaren van meer gemak met jouw lichaam. “Want, wat als leeftijd, veroudering en onvrede slechts een standpunt zijn die je in jezelf opsluit en dus ook los kunt laten?”

Waar wil jij meer s.p.a.c.e, vernieuwing en balans ervaren? Jouw lichaam vertelt en vraagt, ik faciliteer. Jij ontvangt.

De behandeling duurt 75-90 minuten. En ja, je man is ook van harte welkom 😉

Klik hier direct op aanvragen of kijk eerst op de tarieven pagina.

BMM

.We doen het allemaal. Onbewust en bewust; Het imiteren van anderen. Van de ander z’n pijnen, paden en gekozen gezichtspunten en realiteiten. Stel je voor… wie zou jij zijn zónder al die nabootsingen? Hoe zou jij eruit zien? Wat zou je doen? En met wie? Helemaal vrij zijnde. JIJ Zijn. JOUW keuzes maken, omdat je je hebt bevrijd van het willen moeten begrijpen, van het aanpassen. Hoe lekker is dat?! En wat gaat dat nog meer creëren? Voor jou en je wereld om je heen, wanneer Jij weer jezelf bent. Hoe lekker is dat?! Precies.

En dat is in de kern wat jouw keuze BMM te laten lopen, doet. Innerlijke bevrijding to the max! Biomimetisch is wat vastgezet is in je lichaam en Biomimetrisch is hoe je jezelf probeert te vinden in relatie tot het passen bij anderen.   

Niet langer meer net zoals je moeder zijn ;-), familiepatronen en geboortepatronen doorbroken, in volledige toelating kunnen zijn naar die ene collega omdat je er geen imitatie of weerstand meer naar hebt. Of te wel; JeZelf kunnen blijven in omgang met de ander, met ease, joy and glory.  

De behandeling duurt 60 minuten wanneer je veel wilt transmuteren. En het is een top aanvulling op Bars of Facelift. Dan plakken we er nog zo’n 20 min aan vast. 

Klik hier direct op aanvragen of kijk eerst op de tarieven pagina.

Vraag hier je sessie aan

BARS & Facelift
Ik kies te sprankelen