BARS & Energetic Facelift

 Access Consciousness

Access Bars en Energetic Facelift

Wat als jouw hele realiteit kan veranderen door de energieën van Bars en Energetic Facelift te ontvangen? Die jou een reset van je hard-drive geven. Wat als jij bevrijd bent van oude patronen en herhalingsloops? Wat als jij je energieker, blijer en meer gewaar van de oneindige mogelijkheden voor jou en je leven bent? En, wat als het gezicht en lichaam die je ontmoet in de spiegel, voelt onder je handen, jouw een glimlach op je gezicht tovert, omdat je in totaal gemak thuis bent in en met jezelf?

Wat nou hè, als dat allemaal zou kunnen via een heerlijke zachte hands-on behandeling op je hoofd, gezicht en hals, waarbij je hele lichaam wordt meegenomen… Een total body experience, al chillend in een veld van oneindig potentieel. Niets hoeft gezegd. De energie doet haar werk wel.

En hoe het voelt, Bars en Energetic Facelift?

Lekker. Soms zelfs een soort van vreemd gevoelloos. Want naast het ontladen van oordelen, conclusies, overtuigingen, ballast e.d., ontlaadt het ook de gevoelens die hieraan verbonden zijn. Rivella, noem ik dat. Een beetje vreemd maar wel lekker. Het kan ook zijn dat je lichaam fysiek of emotioneel ontlaadt. Dat laten we dan lekker gebeuren zonder er een verhaal van te maken.  

Access Energetic Facelift sessie

Access Bars & Facelift kan hét verschil maken in..

  • De beleving van je brein. Eindelijk rust, stilte en ruimte. Je gewaarzijn kan weer merkbaar naar voren komen. Wat weet jij?!
  • Je lichaam, die herstructuurt en regenereert
  • Je gewicht en lichaamsvorm worden een uitdrukking van wie jij kiest te zijn. Jouw lichaam draagt bij aan jou en jij draagt bij aan je lichaam. 
  • Heerlijk slapen in de nacht
  • Flow komt weer in je leven in elk willekeurig gebied, zoals bijvoorbeeld met geld, met durven vragen & ontvangen
  • Stress, onrust, nervousiteit smelten weg en maken plaats van innerlijke ruimte en rust. Je kunt weer bij jezelf zijn in je nu. 
  • Je relaties verbeteren of groeien door. Of het nu gaat om de relatie met jezelf of met alles en iedereen in de wereld. Welke bijdrage kun jij zijn aan de ander, door de maximale bijdrage te zijn aan jezelf?

Heb je er al zin in te ontdekken wat het voor jou kan veranderen? Welk meer en groter er voor jou beschikbaar is? Alles is er al. En jij mag in toelating zijn om te ontvangen…

  

Vraag hier je sessie aan

BARS & Facelift
Ik kies te sprankelen

“Wat als je alles mag en kan zijn, doen, geven ontvangen, kiezen en creëren.. die jou de totaliteit laat zijn die bent

Wat kies je dan? welke magie en mirakels?

Want jouw keuze creëert. Samen met je vermogen te ontvangen.”

Access BARS®

Een heerlijke behandeling voor (zwangere)mama & kind. Terwijl je onder een zacht dekentje op de massagetafel ligt en ik zachtjes de 32 punten op je hoofd aanraak, ontvang je meer rust, ruimte & nieuwe mogelijkheden in je hoofd, je lichaam en je leven. Want deze punten bevatten alle gedachten, emoties, overtuigingen, overwegingen en ideeën over jezelf en je leven. BARS geeft jou de mogelijkheid alles los te laten. Het is aan jou om deze energie te ontvangen en zo te ontladen. Met elke sessie groeit je vermogen om te ontvangen en daarmee om meer te zijn, kiezen, geven en ontvangen wat een bijdrage is aan jou, je leven en de wereld. Met ease. Joy. And glory. 

Eventueel in combinatie met TSS, wat trauma uit je lijf en systeem oplost. Een weldaad als je nog zeer in je lichaam meedraagt vanuit zwangerschap, geboorte. Of juist vanuit het leven als voorbereiding op het ontvangen van een kindje.  Stap verfrist in een nieuwe versie van jezelf de dag weer in. 

De sessie duurt 1 1/2 uur. Access BARS is ook voor kinderen. Dezelfde sessie in minder tijd. Waarom? Zij hebben nog minder opgeslagen in hun systeem en laten van nature makkelijker los. 

“Wat als er altijd Meer voor jou beschikbaar is? En je om Meer mag vragen?”

Energetic Facelift

Je ligt behaaglijk op de massagetafel. Terwijl ik je vederlicht aanraak met mijn vingers op je gezicht en hals, laat jouw lichaam oordelen, overtuigingen en conclusies los, die je hebt ten aanzien van jezelf of bij je draagt vanuit anderen. Indien je lichaam de Energetic Facelift energieën liever vanaf een afstandje ontvangt, dan kan dat ook. 

Jouw lichaam gaat weer zingen, komt – hormonaal – in balans. Je gezicht is jeugdiger, je haar danst en glanst. Je hele lijf gelift. Je organen en weefsels regenereren. Kalmte, vreugde, liefde en ruimte doorspoelen je. Dit dynamische en toch zachte lichaamsproces, kan de natuurlijke, helende vermogens van je lichaam verdiepen en versnellen.  “The gift to be the you as you desire and require.”

Ook bij specifieke plekken zoals bijvoorbeeld een hangbuikje na sectio/zwangerschap. Niet vanuit ijdelheid. Wel vanuit het ervaren van meer gemak met jouw lichaam. “Want, wat als leeftijd, veroudering en onvrede slechts een standpunt zijn die je in jezelf opsluit en dus ook los kunt laten?”

Waar wil jij meer s.p.a.c.e, vernieuwing en balans ervaren? Jouw lichaam vertelt en vraagt, ik faciliteer. Jij ontvangt.

De behandeling duurt 75-90 minuten. En ja, je man is ook van harte welkom 😉

Mijn investering …

Om direct mijn gewenste realiteit te laten ontvouwen

Access BARS®

“Wat als er altijd meer beschikbaar is voor jou? En jij altijd om meer mag vragen?”

Durf jij meer te ontvangen? En wat is jou dat waard?

Kies dat wat licht en ruimtelijk voelt. Wat gaat jouw keuze creëren voor jouw toekomst?

A. Refresher: één sessie van 1 1/2 uur voor 88,- (kind 44,-)

B. Updater: drie sessies binnen een half jaar voor 220,- (i.p.v. 270)

C. Total Rebooth (herstart): negen sessies binnen een jaar voor 630,- (i.p.v. 810)

*Gifting is receiving, is creating more in the ‘kingdom of we’. Vanuit deze hartgevoelde visie bied ik 1 sessie per maand aan voor iemand die het minder breed heeft, voor 33,-.  Zodat jij de verandering kunt zijn, die jou meer van jou laat zijn, meer laat creëren en ontvangen. Ik ben gewaar van en vertrouw in jouw zuivere keuze. Want, jij weet… keuze creëert. 

Access Energetic Facelift

“What if you get to be the you, you desire and require as the greatest contribution to your Self, Body, Life & World?”

Wat kies jij dan?

Kies dat wat licht en ruimtelijk voelt. Wat gaat jouw keuze creëren voor jouw toekomst?

A. Sparklepower: één sessie van 1 1/2 uur voor 88,- (kind 44,-)

B. Rejeuvinated: drie sessies binnen een half jaar voor 220, – (i.p.v. 270)

C. Total Bliss: negen sessies binnen een jaar voor 630,- (i.p.v. 810,-)

*Gifting is receiving, is creating more in the ‘kingdom of we’. Vanuit deze hartgevoelde visie bied ik 1 sessie per maand aan voor iemand die het minder breed heeft, voor 33,-.  Zodat jij de verandering kunt zijn, die jou meer van jou laat zijn, meer laat creëren en ontvangen. Ik ben gewaar van en vertrouw in jouw zuivere keuze. Want, jij weet… keuze creëert.

Vraag hier je sessie aan

BARS & Facelift
Ik kies te sprankelen